Wkenl

Hoe om gewicht te verliezen in minder dan 7 dagen

Afvallen is lastig. Voor de meeste mensen, het kost tijd. Op de top van dat, kunnen sommige vormen van diëten ongezond op zijn best, en contraproductief zijn in het slechtste geval. Echter, er is nog hoop. Als je serieus bent over het verliezen van gewicht en willen een onmiddellijke verschil in je lichaam in minder dan 7 dagen te zien, volg deze nuttige tips.

Stappen

Hoe om gewicht te verliezen in minder dan 7 dagen. Vorm een dieet dat zetmeel, suikers, en dierlijke vetten minimaliseert.
Hoe om gewicht te verliezen in minder dan 7 dagen. Vorm een dieet dat zetmeel, suikers, en dierlijke vetten minimaliseert.

Deel een: dieet

 1. 1
  Vorm een dieet dat zetmeel, suikers, en dierlijke vetten minimaliseert. Zetmeel, suikers en vetten zijn allemaal lekker, maar niet precies de beste dieetvoeding. Slechte zetmeel en suikers om weg te blijven van onder andere: chips, friet, wit brood, gebak, frisdranken, snoep en gebak. Deze zullen allemaal houden u van het realiseren van uw gewichtsverlies doel.
 2. 2
  Vormen een dieet dat rijk is aan groenten, vezels en magere eiwitten. Al deze voedingsmiddelen zijn minder gevoelig wordt omgezet in vet en zijn verpakt met gezonde vitaminen, mineralen en antioxidantia. Probeer het opnemen van de volgende voedingsmiddelen in uw dieet:
  • Bladgroenten zoals spinazie, boerenkool, mosterd greens.
  • Eiwit, soja producten, en gevogelte zonder vel borsten.
  • Vruchten laag in suikers, zoals rabarber, frambozen en bramen.
  • Vis en schaaldieren.
  • Nonfat zuivelproducten, zoals vetvrije yoghurt.
 3. 3
  Drink water in plaats van suikerhoudende dranken. Veel artsen raden mannen krijgen 13 kopjes water per dag, wat neerkomt op 3 liter, terwijl vrouwen worden aanbevolen om te drinken 9 kopjes per dag, ongeveer 2,2 liter. Water zal helpen uw immuunsysteem gezond te blijven, uw huid er geweldig uit, en geven je meer duurzame energie om de dingen die je moet doen tijdens de dag.
  • U waarschijnlijk al weet dit, maar frisdranken, vruchtensappen en andere suikerhoudende dranken zijn niet de manier om te gaan als je wilt pond werpen af van je frame. Suikers, zoals hierboven vermeld, zijn eenvoudige koolhydraten, een overmaat die zal leiden tot meer calorieën. Bereiken voor een glas water in plaats daarvan! U zult het verschil zien.
  • (Ongezoet) groene thee is een goede vervanger voor suikerhoudende dranken. Groene thee bevat een goede hoeveelheid antioxidanten, wat betekent dat het helpt uw ​​lichaam strijd tegen vrije radicalen, die tekenen van veroudering bij de mens te verbeteren.
 4. 4
  Gebruik dieet tips om goede gewoonten te vormen. We bedriegen allemaal nu en dan, en dat is prima. Maar we kunnen het moeilijker aan onszelf om vals te spelen in de eerste plaats te maken, geeft ons een stimulans om onze voeding meer strikt en ijverig te volgen.
  • Krijg verleidelijk voedsel uit uw huis. Als je normaal winkelen, vraag je man aan het winkelen in plaats daarvan te doen, en te instrueren hem om voedsel alleen genoemd op een lijst te kopen. Als je jonger bent, vraag je ouders eten om probleem voedsel zoals chips, ijs en snoep te kopen. Het is moeilijker om te eten slecht voedsel als er nooit rond.
  • Niet grazen uit de koelkast. Grazen uit de koelkast is slecht, want het is eenvoudig om te verliezen van hoeveel je eet. In plaats daarvan, deel uit hoeveel voedsel je gaat eten op een bord, zitten aan uw tafel, en vasthouden aan deze routine. Het zal helpen.
  • Eet niet omdat je niets beters te doen. Mensen kunnen grappig zijn schepselen. Vaak zijn we dingen doen zonder zelfs maar te denken waarom we ze doen, en het eten is een van die dingen. Houd jezelf bezig en zo bezig dat je niet beginnen eten uit verveling.
 5. 5
  Houd een dagboek voedsel. Schrijf alles op wat je eet en worden nauwgezet over. Heb je minder kans om uit te geven als je te maken hebt met de schuld van schrijven in je dagboek daarna. Plus, als je bijhouden van uw dieet en een week gaat bijzonder goed, kunt u proberen repliceren uw dieet om dezelfde resultaten te behalen.
  • Merk ook op in je dagboek hoe je je voelt wanneer je het voedsel aten. Voelde je depressief, gelukkig, boos, of optimistisch? Focussen op je emoties, evenals het voedsel zelf kunnen helpen cue u in patronen van emotioneel eten, als die er zijn.
 6. 6
  Eet bij vooraf bepaalde tijd, nooit overslaan van maaltijden, en nooit eten 's avonds. Het is belangrijk om geen maaltijden overslaan als je op dieet bent. Het overslaan van maaltijden is een recept voor binge eating wanneer de tijd rijp is voor een calorie boost. Proberen te eten kleinere porties gedurende de dag, op hetzelfde tijdstip iedere dag.
  • Er is een gezegde uit dat er gaat: ". Eet ontbijt als een koning, lunch als een prins en diner als een bedelaar" Nou, het is waar. Een goed ontbijt zal u helpen jumpstart uw stofwisseling, houden gaan de hele dag, en zachtjes wegzakken als de nacht komt. Goed eten voor het slapen gaan is een slecht idee omdat je lichaam vaak niet metaboliseren alle calorieën, in plaats daarvan om te zetten in vet.

Deel twee: oefening

 1. 1
  Rekken voordat u gaat trainen. Het is belangrijk om je spieren los te krijgen voordat je de grond raken draait. Wees bereid te rekken voor 5 tot 10 minuten - langzaam en effectief - voordat u gaat trainen. Stretching zal u houden van het krijgen gewond, iedereen weet dat je niet kan uitoefenen wanneer je gewond bent.
  • In plaats van de traditionele rekken, warmen je spieren door het nabootsen van de training die u zult beginnen te doen. Als je gaat om te raken van de loopband, bijvoorbeeld, probeer dan joggen in plaats voor een paar minuten. Als je gong te zwemmen, probeer pompen je armen en voeten voordat u een paar langzame praktijk baantjes in het zwembad.
 2. 2
  Tijdens de warming-up routine, proberen om een zweet te breken. Of uw warming-up routine is het heffen van gewichten, stretching, of het doen van wat licht cardio, is het belangrijk om de toon voor de training in het begin door te zweten. Denk aan het op deze manier: het breken van een zweet betekent dat je het uitoefenen van jezelf meer, wat betekent dat je meer calorieën verbranden. Hoe meer calorieën je verbrandt, hoe meer gewicht je zult verliezen. Dat is een goede zaak.
 3. 3
  Houd zweten door je hele workout. Nu dat je de toon hebt ingesteld tijdens de warming-up, houden de intensiteit opgevoerd. Afvallen gaat een uur aan matige lichaamsbeweging per dag nodig. Als dat klinkt als veel, probeer te denken van het in brokken. Maak je geen zorgen over de komende dagen, denk maar aan de dag dat u probeert door te komen.
 4. 4
  Doe een uur cardio per dag, het werken in een gematigd tempo tenminste. Cardiovasculaire oefening betekent gewoon het doen van oefeningen die je hartslag staat op en houdt het daar voor de hele oefening. Cardio is essentieel voor gewichtsverlies. Je kunt niet verwachten om gewicht te verliezen als je niet gaat om cardio te doen. Sommige grote cardio oefeningen omvatten:
  • De elliptische. De elliptische is dat grappig kijken, stationaire machine die u kunt uitvoeren of joggen op, het heeft armleuningen die bewegen als je loopt / joggen. Een £ 130 individuele het doen van een matige intensiteit workout op de crosstrainer kan verwachten om ongeveer 670 calorieën per uur verbranden.
  • Een draaiende klasse. Spinning is waar je rijdt een stationaire fiets met een instructeur voor een uur. Spinninglessen zijn butt-kicking, maar zeker de moeite waard. Het voordeel hiervan is dat je veel calorieën te verbranden: a £ 140 persoon zou verwachten om ongeveer 850 calorieën per uur van zeer krachtige spinnen verbranden. Aan de andere kant, kan spinnen behoorlijk eentonig en je moet jezelf te duwen voor een maximaal resultaat.
  • Zwemmen. Doe wat rondjes met de freestyle beweging. Leer hoe je een te doen, zodat u niet hoeft te stoppen als je naar het einde van de ronde. Zwemmen is een uitstekende full-body oefening. Verbrandt ongeveer 500 calorieën doen van een matige freestyle training voor een uur, en nog meer met een krachtige training.
 5. 5
  Vul uw cardio met krachttraining. Krachttraining kan alles zijn van yoga en Pilates tot weerstand of gewicht opleiding zijn. Het is aan jou. Moet echter bereid passen in ten minste twee uur van krachttraining per week, of zelfs vier.
  • Om een strak lichaam met gewichten, vasthouden aan lage gewicht toon> en hoge herhalingen. Bij het afhalen van een gewicht, kies er een die comfortabel is, een die u kunt gebruiken om een ​​specifieke oefening kundig meer dan 10 of 12 keer uitvoeren. Met krachttraining, probeer dan 10 herhalingen van een oefening, wacht even, doe dan nog eens 10 herhalingen. Herhalen. Doe dit routine minstens drie keer.
  • Mix uw routine. Probeer verschillende oefeningen die kracht op te bouwen in verschillende spiergroepen. Probeer lunges en squats, maar ook arm oefeningen als goed, mix it up met oefeningen die je versterken. Het houden van uw krachttraining divers zal helpen bij het versnellen van uw spierontwikkeling en calorieverbranding.
 6. 6
  Doen interval training. Interval training is korte uitbarstingen van hoge intensiteit training, gevolgd door langere intervallen van mellow oefening, herhaling heel. Interval training stelt mensen in staat om meer gewicht te verliezen, want hoe meer je het doet, hoe makkelijker het wordt. In plaats van te werken in de buurt van de piek voor het hele uur, u alleen besteden 15 minuten op het hoogtepunt en 45 minuten bij matige / lage intensiteit.
 7. 7
  Word lid van een sportclub of intramurale competitie. Een sportteam is een geweldige manier om calorieën te verbranden terwijl je plezier. We zijn allemaal naar de sportschool en had een monotoon, ietwat saaie training. Sport legt een beetje competitief brand in de vergelijking, vergeet je vaak dat je uit te werken, en voelen zich absoluut daarna afgevoerd. Hier zijn een aantal sporten die je zou kunnen overwegen te proberen:
  • Spelen full-court basketball zal branden een verbazingwekkende 800 calorieën op het gemiddelde (160 £) persoon.
  • Spelen competitief voetbal zal branden een zeer respectabele 740 calorieën op het gemiddelde (160 £) persoon.
  • Rolschaatsen kan ongeveer 675 calorieën te verbranden voor de gemiddelde (£ 160) persoon, terwijl ijshockey kan branden ongeveer 575. Dus doe een roller-of ijs-hockey competitie, pronto!
 8. 8
  Tempo jezelf. Nogmaals, vooral tijdens het sporten, verwacht niet te boven hond op de totempaal zijn vanaf het begin. Het duurt deskundige trainers jaren om bepaalde technieken onder de knie, en het zal de tijd nemen om uw gewicht af te houden. Het goede nieuws is dat als je jezelf tempo tijdens het sporten, heb je minder kans op burn-out en meer gemotiveerd om uw regime finish op uw maximale intensiteit voelen. Dat is een goed voorteken voor de calorie-verbranding.
  • Als u niets anders kunt doen, lopen. Wandelen is een goede oefening voor degenen die zichzelf niet kunnen brengen naar andere oefening vanwege de tijd, planning, of andere verplichtingen te doen. Zelfs als je gewoon lopen 30 minuten per dag, het is beter dan niets te hebben gedaan bij allen.

Deel drie: algemene tips

 1. 1
  Verbranden meer calorieën dan u nemen als voedsel. Dit is eigenlijk de meest effectieve manier om na te denken over gewichtsverlies. Om een ​​pond gewicht te verliezen in een dag, moet je verbrandt 3500 meer calorieën dan u nemen als voedsel. Nu, je verbrandt calorieën doet alledaagse dingen zoals lopen rond, het oppakken van dingen, en zelfs knipperen, dus ga niet daar verwacht om jezelf uit te hongeren. Zoals u binnenkort zult leren, jezelf uithongeren is een recept voor een ramp! Met een beetje hulp, kunt u beginnen met het branden van 600, 800 of zelfs 1000 calorieën meer dan je brengen in elke dag.
 2. 2
  Honger jezelf zal je gewicht, niet verliezen. Dit is een veel voorkomende fout, en het is eigenlijk ongezond als contraproductief. Mensen denken dat calorieën krijgen opgeslagen als vet wanneer het lichaam ze niet gebruiken, dit geldt. Vervolgens reden dat calorieën uit voedsel, dit is ook waar. Hun uiteindelijke logica is dat als ze zichzelf uithongeren, zullen ze minder calorieën te krijgen, en als ze minder calorieën, zal er minder vet op te slaan zijn. Dat is onjuist. Waarom?
  • Wanneer een persoon verhongert hem / haarzelf, het lichaam beseft het wordt steeds minder voedsel, waardoor het metabolisme te vertragen om energie te besparen. Wanneer dit gebeurt, begint je lichaam het eten van haar spieren levering, in principe, consumeren mager weefsel in plaats van vet reserves. Het doet dit omdat het zich wil voorbereiden op een lange winter zonder voedsel.
  • Het echt jammer is dat als je lukt om gewicht te verliezen door honger jezelf, het is echt moeilijk voor je lichaam om te blijven leunen wanneer u begint te eten weer. Je lichaam wordt zo deplenished dat het slaat al het eten als vet, omdat spieren duurt een tijdje om te groeien.
 3. 3
  Geen snelle gewichtsverlies regime moet ook gepaard gaan met oefenen. De waarheid is dat als je snel wilt verliezen, je bent niet van plan om het te doen alleen maar door het eten van rechts. Je zult gewicht verliezen, maar het zal tijd vergen. Beter te koppelen van uw dieet regime met een oefening regime ontworpen om u te helpen calorieën te verbranden. Dit zal je helpen te zien snellere resultaten.
 4. 4
  Stress kan gewichtstoename veroorzaken. Misschien heb je uitgekeken naar passend in die jurk voor maanden, alleen om te beseffen dat je hebt opgedaan een paar kilo en de pasvorm is er gewoon niet. Je begint in paniek te raken. Je gestrest. Probeer niet om. Stress kan het probleem veroorzaken om nog erger!
  • Wanneer uw lichaam is onder stress, het vrijgegeven adrenaline - de vecht-of vluchtreactie hormoon. Maar je lichaam ook releases cortisol, een ander hormoon. Wanneer de adrenaline verdwijnt, die snel gebeurt, alles wat overblijft is de cortisol. De cortisol ervoor zorgt dat we willen eten, want we hebben kostbare energie doorgebracht met onze adrenaline om potentieel ons leven te redden. Het is onze manier van het aanvullen van ons systeem.
  • Andere tijden, het eten wordt het mechanisme dat helpt bij het bestrijden van de stress. Ooit pakte voor dat ijs nadat je vriend het uitgemaakt met je? We hebben er allemaal geweest. Het is een manier - een ongezonde een - voor ons om onze stress te verlichten. Het voelt geruststellend.
 5. 5
  Resultaten zal tijd vergen. Als uw doel is tot 2 kilo te verliezen in 7 dagen, dat is waarschijnlijk goed te doen. Als uw doel is tot 7 kilo te verliezen in 7 dagen, is het niet gaat gebeuren. Op de top van dat, het is niet gezond. Wees redelijk over wat uw doelen zijn, zodat je niet naar beneden op jezelf als je niet om ze te ontmoeten.
  • Te veel mensen verwachten direct resultaat en dan ontmoedigd als ze niet in staat om ze te zien. Nou ja, het leven is niet eerlijk, en het is nooit makkelijk, toch? Met veel dingen in het leven, maar vooral gewichtsverlies, langzame en gestage wint de race.

Tips

 • Veel water drinken.
 • Eet veel groenten bij elke maaltijd.
 • Niet verhongeren jezelf, het kan dingen veel erger maken.
 • Opbouw van uw uithoudingsvermogen om tenminste 1 uur oefenen per dag, vooral als je wilt om snel gewicht te verliezen.
 • Niet te doen de oefening op de eerste dag / s tot het punt van uitputting. Het zal de-motiveren, en kan zelfs je spieren beschadigen.
 • Niet alleen stoppen met eten; je misschien sneller, maar het duurt een lange tijd om uw gezondheid en uithoudingsvermogen te herstellen, en je zal gewoon krijgen al het gewicht terug uiteindelijk.
 • Voor het kopen van geen voedsel, op zoek naar koolhydraten, calorieën en suiker in de ingrediënten. U zult willen bezuinigen op alle drie.
 • Eet vezelrijk voedsel, vullen ze je op.
 • Eet altijd minstens 3 groenten en fruit 5 per dag.
 • Als u vindt dat de oefening is niet je ding, want het is saai, neem een ​​leuke stap klas met luide muziek en een geweldige instructeur. Ik beveel ten zeerste ook Zumba twee keer per week, afgewisseld met een mix van cardio-en krachttraining. Deze schakelt dingen een beetje, zodat je niet zo vervelen!
 • Beginnen met een dagelijkse 30 minuten redelijk stevige wandeling, lopen een paar stappen in een tijd rond het huis helpt niet!

Waarschuwingen

 • Laat je niet boos als je niet gewicht te verliezen op de koers die u wenste. Gewoon volharden, en je zult slagen.
 • Niet verhongeren jezelf! Het kan je pijn doen. Het is nog erger dan overgewicht. Het kan zelfs leiden je meer gewicht.
 • Als u niet uw eten en lichaamsbeweging te veranderen permanent, zal je gewoon krijgen het allemaal terug.

Gerelateerde wiki hows