Wkenl

Hoe maak je een cheerleading team starten

Cheerleading is spannend, betoverend, en een geweldige manier om fit te blijven. Het laat de mogelijkheid om reis-en vergaderkosten ton van nieuwe mensen. Maar wat doe je als er geen cheerleading squads nabij u, of er bestaande ploegen, maar geen van die aan uw verwachtingen of ervaringsniveau? Start je eigen cheerleaders!

Stappen

Hoe maak je een cheerleading team starten. Bepaal of u een competitief of regelmatige cheerleaders zal zijn.
Hoe maak je een cheerleading team starten. Bepaal of u een competitief of regelmatige cheerleaders zal zijn.
 1. 1
  Bepaal of u een competitief of regelmatige cheerleaders zal zijn. Concurrerende, of "all-star", teams werken met het doel van concurrerende in en het winnen van lokale, regionale en nationale cheerleading wedstrijden. Regelmatige, of gewoon squads voeren voor show.cheering voor een semi-pro of weinig liga sportteam; traditionele squads brengen entertainment voor sportevenementen. Als u wilt een traditionele squad te starten, contact op met uw lokale semi-pro of little league team hoofdbussen, en gewoon vragen of ze wil graag een cheerleaders hebben - 9 van de 10 keer, dan krijg je een enthousiast "ja! ".
 2. 2
  Beslissen over de naam van je ploeg, kleuren en regelgeving. Deze zullen waarschijnlijk worden beslist voor jou als je een traditionele ploeg. Voor all-star teams, zal uw voorschriften vooral belangrijk te zijn, en zal de praktijk tijden en locaties, uniforme en reiskosten regeren, tryout richtsnoeren en begunstigden, verzekeringen, team vergoedingen, maatschappelijke betrokkenheid en filantropie, en discipline.
 3. 3
  Instelling van een bankrekening bij te houden van de middelen van je squad te houden. Het is uiterst belangrijk dat u niet de middelen van de squad mengen met uw persoonlijke middelen.
 4. 4
  Zoek een plek om te oefenen, meestal een fitnessruimte. Voor all-star teams, moet dit een ruimte met voldoende padding voor dwerggroei en tumbling praktijk, alsook een verordening-size vloermat voor concurrentie routines oefenen. Voor traditionele squads, kunt u waarschijnlijk gebruik maken van een fitnessruimte of praktijkruimte-check je sportteam met je team hoofdcoach aan maal de ruimte zal beschikbaar zijn voor de praktijken van je team coördineren.
 5. 5
  Voeren tryouts. Op een minimum, komen met een snelle dans routine die is ten minste acht 8-tellingen, en vereisen de prestaties van een juichen, en paar sprongen. Voor all-star teams, de prestaties van de stunts, staande tumbling, en een tuimelende pas kan noodzakelijk zijn. Zorg ervoor dat u ten minste drie rechters, een ruimte om tryouts houden, tal van kopieën van scores lakens en badges voor de deelnemers om hun try-out te noteren op. Het is optioneel, maar sommige ploegen bieden try-out klinieken en / of eisen dat een tryout inschrijfgeld, meestal 10€ -20€.
 6. 6
  Bestel uw uniformen en uitrusting van een gerenommeerd bedrijf. Je squad zal plunjezakken, shell tops, rokken, bloeiers, poms, juich schoenen, sokken, en ten minste een set van de praktijk korte broek en een team overhemd nodig. Optionele items zijn haarelastiekjes en team zweet pakken.
 7. 7
  Zoek een paar wedstrijden te concurreren in. Je wedstrijdprogramma zal bepalen de tijdlijn moet je je routine te perfectioneren en geld in te zamelen voor de uniformen, de concurrentie vergoedingen en reiskosten.
 8. 8
  Coördineren van een paar snelle fondsenwervers om te helpen met betrekking tot uw uitgaven-wasstraten zijn makkelijk te maken en over het algemeen een goede hoeveelheid geld. Split alle fondsenwerving winsten onder degenen die ervoor kiezen om deel te nemen aan de fundraiser.
 9. 9
  Zoeken naar en contact lokale bedrijven die sponsoring kunnen voorzien in je team in de vorm van geld en / of diensten, zoals schoonheidssalons, spa's, restaurants en autoverhuurbedrijven.
 10. 10
  Traditionele squads: choreograaf en leren uw gejuich, gezang, en hobby routines. U zult ook willen om een ​​paar half-time routines houden op de reserve die je gemakkelijk kunt uitvoeren om populaire liedjes en dans mixen. All-Star teams: choreograferen en leert uw concurrentie routine. De termijn, muziek, en de technische eisen zullen door de wedstrijden die u kiest om te wonen worden ingesteld.
 11. 11
  Snij je routine muziek. U kunt vinden software voor dit, of krijgen van een professionele hulp-veel all-star teams roep dan de hulp van een pro.
 12. 12
  Ga naar buiten en juichen voor je team, en veel plezier! En als je een all-star team, aan de slag klimmen je weg op weg naar een nationale concurrent!

Tips

 • Traditionele squads vaak niet alleen juichen voor hun sport team, maar ook concurreren.
 • Onder meer airconditioning, zoals sit-ups, hardlopen, sprongen, en het lichte gewicht tillen als onderdeel van uw praktijk op te bouwen uithoudingsvermogen. Traditionele squads moeten in staat zijn op te vrolijken door middel van volledige games, en all-star teams moeten een hoog niveau van energie door de concurrentie routines, die zijn vermoeiend te houden.
 • Bij het invoeren van wedstrijden, is het cruciaal om ervoor te zorgen dat u de richtlijnen van uw concurrentie te volgen naar de letter. Knip uw muziek te kort, maak het juichen segment van uw routine te lang, of niet genoeg spotters, en je zou kunnen worden gedokt punten, of zelfs worden gediskwalificeerd.
 • Plezier gaat boven alles. Als u dit vergeet, zal uw praktijken lang en moeizaam geworden. Proberen ervoor te zorgen dat uw team werkt niet alleen hard, maar obligaties als goed.
 • Hoewel het zeker niet nodig, sommige all-star teams huren van een choreograaf om hun concurrentie routine te creëren en te onderwijzen. Gaan deze route zal sterk verhogen van uw uitgaven, en het is belangrijk om in gedachten te houden dat er soms een choreograaf zal dezelfde routine voor meerdere squads gebruiken.
 • Tijdens de "off season", wanneer games worden niet afgespeeld, en juichen concurrentie champs zijn aangekondigd, is het een goed idee om uw terugkeer squad-leden te sturen naar het kamp te vrolijken. Dit zal niet alleen houden je ploeg in vorm, maar geven u de mogelijkheid om nieuw materiaal te leren voor volgend seizoen.

Waarschuwingen

 • Veiligheid is van het grootste belang is-altijd spotters voor tumbling en dwerggroei praktijk.
 • Zorg ervoor dat uw leden niet snobistisch doen geworden voor dit zal iedereen in de groep verstoren.
 • Als u geen team verzekering, ofwel eisen dat elke teamlid dragen hun eigen verzekering, of eisen dat elk teamlid een ontheffing vrijgeven u van elke aansprakelijkheid te ondertekenen moet letsel voorkomen.