Wkenl

Hoe maak je een droom waarbij water interpreteren

Water is het materiaal van het leven, de dingen waarin we zwemmen en het spul dat ons lichaam en ziel voedt. Dromen met water zijn dromen van het leven, wonen en verjonging. Ze zijn dromen waarin we terugkeren naar de veiligheid van de baarmoeder en regenereren pad ons leven. Toch kan het water ook overweldigen en verdrinken ons, het verwijderen van de levenskracht we uit putten. Interpreteren van een droom over water is afhankelijk van de elementen van de droom.

Stappen

Hoe maak je een droom waarbij water interpreteren. Noteer zoekwoorden met pen en papier of opnemen op een microcassette recorder.
Hoe maak je een droom waarbij water interpreteren. Noteer zoekwoorden met pen en papier of opnemen op een microcassette recorder.
 1. 1
  Noteer zoekwoorden met pen en papier of opnemen op een microcassette recorder. Zo spoedig mogelijk, uitbreiden van uw nota's door het schrijven van je droom. Elke droom die je proberen te interpreteren is best opgeschreven. Dit helpt niet alleen het geheugen voor de toekomst, maar zal helpen herinneren wat geheugen van de droomopeenvolging voor u als u schrijft het.
 2. 2
  Evalueer uw emoties bij een droom over water. Als je het gevoel geluk, verdriet, angst, of angst, zal de droom interpretatie duidelijk verschillend zijn:
  • Angst en water: als je bang bent dat het water je zal betrekking hebben en voorkomen dat u resurfacing om weer ademen, dus je verdrinken bent, dit is een indicatie dat je misschien laat je emoties direct te veel van je leven zonder dat reden om iets te zeggen. Dit zou kunnen wijzen op de nabijheid van een emotionele spillover of pech worden
  • Gevoel gesterkt door water: als je het gevoel krachtiger wanneer omringd door water, is dit een indicatie dat je "het berijden van een golf" en je veilig in je beslissingen te voelen. Geconfronteerd met een grote hoeveelheid water kan geven de bereidheid om problemen van het leven geconfronteerd met kop, zonder enig vooroordeel door de onmetelijkheid van de besluitvorming (zie Jung)
  • Gevoel geluk rond water: dit kan duiden op een terugkeer naar de baarmoeder, een gevoel van omspoeld door warm, zacht water dat je streelt door een vlotte rit in het leven op dit moment in de tijd. Het kan een indicatie dat je tevreden bent met uw inhoud veel en dat er geen noodzaak om de boot rocken zijn.
 3. 3
  Beoordeel uw activiteiten in het water. Zwemmen in water is een uitnodiging voor een reis door je verbeelding, om uw creativiteit de vrije loop te voorschijn te laten. Als het zwemmen is leuk en makkelijk, dan bent u als gevolg dat uw huidige leven is stabiel genoeg om je tijd om creatief te zijn en om de wateren van de innovatie te testen toestaan. Als je duiken in je droom zijn, duidt dit op een verlangen om dieper duiken in jezelf te graven dingen die al lang zijn vergeten of die werden aan de kant gezet toen de tijden waren harder. Als je de bodem plotseling toeslaan, dan bent u bezorgd over het niet vinden wat je zoekt en zijn bang van je doel in het leven zijn onvruchtbaar.
 4. 4
  Kijk naar de toestand van het water. De kleur en de toestand van het water te presenteren zeer duidelijke symbolen. Helder en kalm water is suggestief van aangename tijden en een harmonieuze relatie tussen uw creativiteit en reden. Als het water stagneert, modderig, duister, of vuil, is dit een indicatie dat je niet in staat om duidelijk te zien wat de doelstellingen van uw leven bent en je voelt je vast te zitten in een sleur, niet in staat om te verhuizen naar iets dat je voelt je wilt denk maar zijn niet in staat om duidelijk te lokaliseren. Als het water is snelstromende, kan het een indicator dat je voelt dat het leven in beweging is te snel voor u op dit moment en dat je een harde tijd houden zijn.
 5. 5
  Kijk naar de diepte van het water. Ondiep water geeft zekerheid en veiligheid. Het is ook oppervlakkig en nauwelijks krassen het oppervlak van wie we werkelijk zijn en wat we werkelijk willen in het leven. Diep water, anderzijds, is het onbekend, minder veilig en ware zelf. Exploring kan het moeilijk, en zelfs gevaarlijk zijn, maar het is een reis ieder van ons moet t geheel worden voldaan nemen.
 6. 6
  Kijk voor obstakels in het water. Als het water droom wordt beïnvloed door obstakels, zoals een dam, een reeks van sluizen, een barrière, of een andere blokkade-methode, dit is suggestief dat uw creativiteit geblokkeerd wordt en niet wordt toegestaan ​​om vrij te stromen. Dit kan een weerspiegeling van je gevoelens ten opzichte van het werk zijn.
 7. 7
  Kijk naar het type water. Als je droomt over de zee, bent u onbegrensd en klaar om niet alleen de diepte, maar de breedte van wat er moet worden onderzocht om je ware zelf te voeren. Rivieren, beken en kreken wijzen op stromen in een bepaalde richting naar een bestemming (specifieker) en moet worden geïnterpreteerd afhankelijk van de kleur van het water en eventuele obstakels. Je pad kan worden bezaaid met hindernissen, of het kan glad vloeiend zijn. Als u worden geconfronteerd met een rivier als een barrière u voorkomen van het bereiken van de andere kant, in plaats van reizen op een, dit representatief is voor een stap die je niet het gevoel klaar te nemen, zoals het verplaatsen van de mate van betrokkenheid bij een persoon of project. Als je droom kunt u een middel van het oversteken van de rivier te vinden, u wordt geïnformeerd dat je klaar bent om een ​​manier om de kloof te overbruggen te vinden zijn, maar je moet alert zijn op het balanceren van zowel uw redenering en je emoties om dit veilig te doen zijn.
 8. 8
  Beoordelen van de betekenis van een overstroming. Betrokken zijn bij een overstroming in een droom kan betekenen dat je overweldigd voelen door iets. Als je voelt dat je intellect overheerst alles wat je doet, kan een overstroming een signaal om over-afhankelijkheid te veranderen aan deze kant van je denken en aan de meer creatieve en intuïtieve kant laten stromen doorheen zijn. Een overstroming kan ook worden waarschuwing dat het tijd is om weg te vegen oude routines die een sleur voor u hebben gesneden. Overstromingen en tsunami's, met name golven komen in drieën, vertegenwoordigen het oordeel van God. Zowel christenen als niet-christenen droom van overstromingen voor de grootschalige vernietiging van naties. Jung, bijvoorbeeld, droomde van bloed overstromingen in Europa kort voor de Tweede Wereldoorlog.

Tips

 • Putten, bronnen en fonteinen zijn symbolen van levenskracht, van de verende weer van de creativiteit.
 • Een draaikolk is een indicatie van het gevoel gevangen en niet in staat om jezelf te bevrijden van gesleept naar beneden. Het is een waarschuwing om je pad te veranderen in het leven.