Wkenl

Hoe maak je een elite gymnast geworden

Elite is het hoogste niveau van de concurrentie in de gymnastiek. Op dit niveau kun je internationaal te concurreren en vanuit dit niveau uw land zal kiezen die turners die kunnen concurreren in de grote wedstrijden zoals de Olympische Spelen en de wereldkampioenschappen.

Stappen

Hoe maak je een elite gymnast geworden. Hebben het recht lichaam.
Hoe maak je een elite gymnast geworden. Hebben het recht lichaam.
 1. 1
  Denk er eens over. Omdat het een elite gymnast vereist tot 30 uur training per week, plus coaching, oefenen, stretching, en het eten van een gezond dieet. Je moet flexibel en sterk zijn om een ​​niveau 3, 4, of 5 student. Als je nog nooit turnen hebt gedaan, kun je beter nu beginnen. Als je niet weet hoe je een radslag doen, starten in Beginners. Je nodig hebt om zo vroeg mogelijk te trainen om meer flexibiliteit te hebben op jonge leeftijd.
 2. 2
  Hebben het recht lichaam. Je moet vaardigheden en strekt kennen om te worden in een hoog niveau. De Elites of EuropeG is wanneer je kan zijn op een team en gaan concurreren. Je moet houden van uw gezondheid te houden want het zijn op een team vereist een uitstekende voeding. De meeste turners zijn kleine, korte, en zijn redelijk dun. Dat betekent niet dat je jezelf moet uithongeren. Dit betekent dat ze niet noodzakelijkerwijs overgewicht. Ze hebben tot het juiste gewicht te zijn, en dat betekent dat je niet kan worden ondergewicht of anders die kan leiden tot verdere problemen. Zij hebben doorgaans dikke, sterke spieren en een grote buikspieren. Niet overexercise. Het kan leiden tot pijn, zwakte, en je zal in ernstige pijn. Maar je moet ten minste vijf (5) keer per week oefenen. Zes (6) is optioneel, maar je wat rust nodig. U kunt nemen op zaterdag en / of zondag uit voor rust.
 3. 3
  Hier krijg je een goede coach. Sommige coaches zijn te makkelijk over je en sommige zijn te hard voor je. Een coach duwde zo hard op zijn Olympische gymnast dat ze werd anorexia en bulimisch en stierf op de leeftijd van 22. Dat is - zeker - niet een goede coach. Een teken van een goede coach betekent stabiliteit, precisie, maar toch zet een beetje druk.
 4. 4
  Hebben flexibele schooltijden. Om te worden elite, zoals ik al zei, je moet veel trainen. De helft van de dag zal worden besteed turnen. De helft van de elites homeschooled in plaats van de openbare school, maar sommige kunnen plannen om in deeltijd publieke / particuliere school te doen.
 5. 5
  Trein voor TOPS. TOPS is een speciaal EuropeG trainingsprogramma ontworpen om te helpen 7-11 jarigen te bereiden op elite gymnasten geworden. In TOPS je zal veel tijd werken aan kracht, flexibiliteit en geavanceerde vaardigheden door te brengen, en vervolgens deelnemen aan een test kliniek. Uw resultaten zullen worden vergeleken met anderen in het hele land en die met top resultaten zullen worden uitgenodigd voor een trainingskamp bij te wonen. TOPS training is niet absoluut noodzakelijk, maar is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je geen zwakke punten die je uit steeds elite kon stoppen hebben.
 6. 6
  Hard werken in kracht en flexibiliteit training. Deze kunnen een aantal van de meest saaie delen van training. Het is altijd leuker om te concurreren en het leren van nieuwe vaardigheden, maar dit zijn ook de belangrijkste onderdelen van de opleiding. Niet bedriegen jezelf! Om elite-level skills te doen, moet je heel sterk en zeer flexibel.
 7. 7
  Elimineren angst. Angst is een ding dat veel gymnasten stopt uit om ooit elite. De vaardigheden op het hoogste niveau zijn eng, maar je coaches zal weten als je klaar bent om dat te doen of niet en zal helpen bij het werken in de richting van hen. Het is veiliger om vertrouwen in je coaches dan om vaardigheden te proberen en trek vanwege de angst.
 8. 8
  Never give up. De weg naar het zijn elite zal heel moeilijk zijn en er zullen heel vaak langs de weg waar je wilt stoppen en terug te gaan naar het leven van een "normaal" leven. Alleen niet vergeten dat slappelingen nooit winnen en de winnaars nooit stoppen.

Tips

 • Vergeet niet dat als je geen elite te maken, zijn er nog vele prachtige dingen die je kunt doen met turnen. U kunt nog steeds leren veel spannende vaardigheden en concurreren met veel succes. U kunt zelfs maken om college-niveau gymnastiek!
 • Zelfs als je begint op de leeftijd van 13, kon je nog een kans om te kunnen gaan naar de Olympische Spelen staat. Werken zo hard als je kan en zo snel als je kunt om een ​​elite / Olympian op 13 jarige leeftijd geworden.