Wkenl

Hoe maak je een geavanceerde voetballer geworden

is niet alleen een potje voetbal carrière de minder substituties optreden in een spel. Dit betekent meer speeltijd en minder rust voor de elite spelers. Om een ​​elite voetballer te worden moet je het hele jaar door trainen en spelen. Er zijn drie niveaus van voetbal voor kinderen en jongeren: stad, reizen en club. Hoe eerder u begint met deelname aan alle drie de niveaus, hoe sneller u een geavanceerde voetballer geworden.

Stappen

Hoe maak je een geavanceerde voetballer geworden. Uit te proberen voor de plaatselijke club team, als je niet al op een team.
Hoe maak je een geavanceerde voetballer geworden. Uit te proberen voor de plaatselijke club team, als je niet al op een team.
 1. 1
  Uit te proberen voor de plaatselijke club team, als je niet al op een team. Ook op zoek naar lokale "club" teams om uit te proberen voor. Afhankelijk van uw huidige vermogen zal dicteren wat clubs je in staat om te spelen voor zal zijn. Doe onderzoek naar de clubs geschiedenis en de coaches en hun achtergronden.
 2. 2
  Werk aan je balvaardigheid naar een hoog niveau voetballer te zijn. Evenals het oefenen twee keer per week met uw team (s), moet je oefenen door jezelf of met vrienden, hetzij in uw achtertuin of een open veld. De volgende zijn enkele van de dingen die je zou moeten werken op. Jongleren: hoewel dit niet direct in het eigenlijke spel van voetbal, het zijn een betere jongleur zal uw 'touch' en het algemene comfort verbeteren met de bal. Dribbelen:. Praktijk dribbelen in een dertigtal erf Dribble met uw veters met beide voeten. Na het doen van een aantal herhalingen van deze, gebruik dan alleen de buitenkant en de binnenkant van je voeten. Afwisselend binnen / buiten elke aanraking.
 3. 3
  Werken op verschillende aspecten van een fit voetballer te zijn. Er zijn drie belangrijke aspecten die je zou moeten werken op. Dit zijn uithoudingsvermogen, snelheid en kracht. Om te werken aan (a) endurance run 2-3 mijlen twee keer per week en het verbeteren van uw tijd elke week. Voetbal is ook een spel van (b) (a)> snelheid. Om je snelheid te verbeteren, werken aan sprinten. Zoek een voetbalveld, starten vanaf de goaline en sprint naar het middenveld, van daar joggen naar de volgende eindlijn. Herhaal deze stap dan lopen de lengte van het veld te laten afkoelen. Doe dit zo lang mogelijk totdat je bent te moe om verder te gaan of gedurende ongeveer 15 minuten. Uw leeftijd zal bepalen wat je kunt doen voor (c) sterkte. Een aantal oefeningen die nuttig is voor alle leeftijden zijn leapfrogs, kruiwagens, en lunges. Bij het doen van leapfrogs; starten vanuit een gehurkte positie en springen zo ver als je kunt, rust voor een paar seconden en herhaal. Tijdens het longeren start van de staande positie, stap voor zo ver als je kunt met een voet en raakt de grond met de knie van de niet-stepping voet. Dan zet je gewicht op je voet dat je eerst stapte met en nu stap voorwaarts met je andere voet en de grond raken met je andere knie. Blijven doen de lengte van het veld. Je hebt een partner nodig hebben om kruiwagens doen. Hebben uw partner staan ​​terwijl je enkels. Je moet voor hen te zijn met alleen je handen de grond raken. Je moet beide loopt tegelijk (je met je handen en je partner met hun voeten) naar het middenveld. Schakelen posities op het middenveld. Doe al deze oefening 2-3 keer van het veld, zal je drastisch verbeteren van uw been / buik sterkte.
 4. 4
  Leren door te imiteren. Ga je gang en kijk naar professionele en college voetbal op televisie. Een geweldige manier om bijna alles te leren is horloge iemand, die is meer geavanceerd dan u, doe het. Kijken naar deze spelers zal u helpen begrijpen hoe het spel gespeeld kan worden en zal u laten zien hoe goed je kunt zijn. Als je een bepaalde positie te spelen, moet u zich richten op de speler die speelt uw positie en kennis te nemen van de dingen die ze doen. Ook kijken naar de scheidsrechters en de gesprekken die ze maken. Het is zeer belangrijk voor spelers om deskundigen op alle van de regels van het spel geworden. U kunt ook kopen of lenen voetbal tapes. Er zijn duizenden voetbalteams die blijken zeer nuttig te zijn in alle aspecten van het spel. Deze tapes break-down verschillende boren en tactieken die u zullen helpen een elite speler. Ze zijn zeer gemakkelijk te volgen en hebben bewezen zeer nuttig zijn om voetballers over de hele wereld.
 5. 5
  Huur een individuele trainer, als je verschillende doelen dan die van het team (s) die u bent op. Veel zeer goed gekwalificeerde trainers of hogeschool voetballers trein personen per uur en zijn relatief goedkoop. Deze directe aandacht van de speler en hun behoeften is een uitstekende manier om een ​​grote speler te worden veel sneller.
 6. 6
  U kunt ook een groep vrienden te gaan en te spelen mini partijspelen. Dit kan helpen bij het verbeteren van je bal werk, en je kunt krijgen tips vormen je vrienden langs de weg.
 7. 7
  Ga naar uw plaatselijke bibliotheek en vinden een aantal boeken over voetbal. Een zeer nuttig boek is "Voetbal voor Dummies."
 8. 8
  Ken uw positie (s). Het is heel moeilijk om beter te worden in het voetbal als je nog steeds in de war raken als de coach vraagt ​​om een ​​bepaalde positie te zijn.
 9. 9
  Win advies in van uw voetbal coach. Ze hebben gezien veel verschillende spelers en waarschijnlijk je fouten kan beter worden gevangen door iemand die constant horloges je speelt.
 10. 10
  De juiste maat voetbal en zorg ervoor dat het niet plat. Het is moeilijker om te verbeteren als je bal is niet eens de juiste maat of "vorm."
 11. 11
  Gaan voor de bal. Wees niet bang om de bal te raken! Ga naar binnen, niet gewoon staan, want dat is geen hulp voor je team.
 12. 12
  Richt met de zijkant van je voet.
 13. 13
  Volg een trainingsschema. Dit moet een ritueel te zijn, en niet iets wat je kiest om te doen op bepaalde dagen of op bepaalde tijdstippen. Training met een voetbal 3-4 keer per week zal zeker verbeteren van uw vaardigheden. Volley tegen een muur, of praktijk schieten met beide voeten op een trampoline of een doel, als je er een hebt. Oefen voet vaardigheden, en jongleren. Jongleren zal helpen met balcontrole. Je moet dit doen met beide voeten, zodat u vertrouwd bent met beide voeten. Ook, schieten en raken met beide voeten. U zult zeker een verbetering!

Tips

 • Geloof in jezelf, laat niemand zet je neer. Het duurt slechts uw inzet het onmogelijke te bereiken. Laat niemand zeggen dat je het niet doen, want je kunt!
 • Altijd herinneren "De meest toegewijde wint." Dit betekent dat als je wilt dat het al erg genoeg en train hard genoeg zal betalen-off in het einde. Vergeet niet, elke keer dat je het niet beoefent iemand anders is die er steeds beter dan jij.
 • Respecteer de coach, en eigenlijk aan hem / haar luisteren.
 • Wees niet bang om een ​​sprong in het spel. Wees sterk en gaan na de bal. Het is vooral mentale kracht dus wees niet bang voor de bal! Gewoon richten, richten en schieten!
 • Wat je ook kunt doen met een voet moet je in staat om te doen met de andere. Je moet ambidextrous uitgegroeid tot een grote voetballer te zijn.
 • Probeer ook om te spelen zo hard als je kunt elke praktijk, net als game-modus, want dat geeft je de druk om sterker te spelen en sneller, zodat u kunt deze vaardigheden te nemen aan het spel.
 • Proberen om een ​​leider in uw team te worden. Wees vocale en moedig anderen aan dat ook doen. Coaches zullen zeer onder de indruk van dit, en uiteindelijk is dit hoe de captain's worden geselecteerd op teams.
 • Bij het ​​doen van keep-ups (jongleren) probeer voet alleen (gebruik zo nodig andere delen van het lichaam met mate) zijn niet afhankelijk van het gebruik dijen. Veel jonge spelers ten onrechte doen dit.
 • Drink altijd veel water!
 • Proberen om eenvoudige starten in een ploeg die je vriend speelt voor. Bij grote wedstrijden komen kun je je vaardigheden te tonen en krijgen Ongescout!
 • Het vinden van voetbalclubs, individuele trainers, en voetbal tapes kan worden bereikt door het gebruik van zoekmachines op het internet, zoals Yahoo of Google.

Waarschuwingen

 • Als u lange termijn pijn in je maag na het voetballen, zie uw arts.
 • Stretch altijd goed voor en na alle trainingen. Gescheurde ligamenten en ander letsel kan zeer kostbaar zijn om een ​​voetballers carrière. Maar zorg ervoor dat je op te warmen voordat je rekken, als het kan een blessure als gevolg van de ligamenten zijn "koude" veroorzaken.
 • Hydrateren jezelf elke dag. Uitdroging is een grote zorg en gevaar voor alle sporters. Drink veel water en Gatorade enkele uren voor de wedstrijd. Maar wees voorzichtig niet te veel water te drinken, want niets is erger dan het rijden met een volle maag van water of Gatorade. Ook krijgen in de gewoonte van het zijn van een gezonde eter.
 • Geen drugs doen.