Wkenl

Hoe maak je een gewichtsverlies plateau te doorbreken

Je bent alles goed doen. Het tellen van calorieën en het heffen van gewichten en het doen van grote hoeveelheden cardio. Op een dag besef je dat je gestopt verbranden van vet. Niet langer kun je passen in kleinere en kleinere kleding, de schaal is onveranderd dagen, misschien weken. Hoe frustrerend. Je hebt een gewichtsverlies plateau die gemakkelijk verbroken kan worden geraakt.

Stappen

Hoe maak je een gewichtsverlies plateau te doorbreken. Word lid van een sport.
Hoe maak je een gewichtsverlies plateau te doorbreken. Word lid van een sport.
 1. 1
  Truc je lichaam. Veranderen van uw routine. Als je het raken van de hometrainer of de elliptische, doe iets anders. Als je doet dezelfde oefeningen over en weer, je lichaam "weet" wat te verwachten. Het heet "specificiteit van de opleiding". Als je trainen in een sportschool, verander je cardio routine door te springen op een trap-klimmer, een loopband of een roeimachine. Probeer tien minuten van intense cardio werken aan een machine en springen op een andere en herhaal. Mix uw routine dus het is niet een routine.
 2. 2
  Word lid van een sport. Een actieve sport is een grote te veranderen van uw routine. Sporten zoals squash, tennis en basketbal zal verschillende spiergroepen werken met zijwaartse beweging in plaats van dezelfde saaie voorwaartse beweging op een loopband of elliptische (dat wil niet zeggen dat de loopband of elliptisch zijn niet goed machines, maar mix it up!). Als u niet beschikt over een lidmaatschap van de sportschool hebben en in plaats daarvan krijg je cardio door joggen, probeer dan fietsen of zwemmen of een andere dergelijke oefening. De sleutel is om iets nieuws te 'misleiden' je lichaam in te proberen.
 3. 3
  Gewicht trein. Hoe meer spiermassa je hebt hoe meer calorieën je lichaam nodig heeft om het te handhaven. Dit is zeer belangrijk en zeer effectief. Misschien voel je je meer honger na een zwaar tillen sessie, dit is je lichaam proberen om de benodigde calorieën leveren aan de spiermassa (tips over hoe om later te gaan met deze) te verhogen. Dames, wees niet bang om wat zwaar gewicht tillen. Er zijn tal van meisjes in de sportschool die dunne kan kijken, maar zijn een beetje zacht in het vlees. Dit kan ze willen meer cardio doen om het vet te verbranden. Dit is een perfecte reden om te raken van sommige gewichten en de toon. Eet alleen het juiste type koolhydraten. Het is belangrijk om koolhydraten in je voeding en het leven zonder hen, zoals velen van ons ervaren in het begin van 2000 met de Atkin's dieet is een pijn. Wat werkt is om te eten "goede koolhydraten." Meergranenbrood is prima, maar niet meer dan een paar plakjes per dag. Het punt is om weg te blijven van geraffineerde suikers. Deze zijn te vinden in de pasta, wit brood, gebak en andere zoetigheden en alle dingen die we denken te houden. Zelfs kleine hoeveelheden kunnen uw dieet te doden, dus het is het beste om weg te blijven van hen in de eerste plaats. Het goede nieuws is dat als je te elimineren zware snoep uit je dieet, het duurt maar een paar dagen om ze niet meer te hunkeren. Zij zullen onaantrekkelijk lijken omdat een dergelijk dieet dwingt je om gezonde keuzes te maken in het voedsel dat je eet.
 4. 4
  Verhoog uw eiwitinname. Je moet iets voor het snijden van uw koolhydraten juist aanvullen? Eiwit is uitstekend. Het bevordert sterke mager spierweefsel, wat gunstig is voor vetverbranding. Eiwit vult u dan beter een zware koolhydraat maaltijd. Dit is een extra voordeel te helpen snijden uw calorie-inname.
 5. 5
  Eet zes kleine maaltijden per dag. Het eten van kleine porties gedurende de dag zal helpen om uw stofwisseling op gang. Dit is een uiterst nuttige tactiek in het breken van uw gewicht-verlies plateau. Eet iets als je wakker wordt in de ochtend, misschien een kleine omelet of een vezelrijk ontbijtgranen met magere melk. En als je verder de hele dag, snack op wat rozijnen of kaas of een andere natuurlijke, onbewerkte voedingsmiddelen. Vrij veel houd uw maaltijden als normaal, ontbijt, lunch en diner met een maaltijd in tussen elk en iets voor de avond. Het is niet zo belangrijk om je calorieën te tellen, maar proberen om een ​​wetenschapper te zijn en uit te vinden wat het beste werkt voor jou. Wat kunt u eten, dat is klein en zal uw honger voor de komende 2 en een half uur te beteugelen voordat uw volgende kleine maaltijd? Houd het hoger in eiwit, klein in calorieën, en voedzaam. Weipoeder met Splenda werkt goed. U kunt het krijgen bij elke voeding op te slaan. Gewoon mixen in de aanbevolen hoeveelheid in sommige koele water en het geeft je een zoete smaak, 90 calorie eiwit maaltijd. Perfect voor drukke professionals.
  • Streven naar een consistente hoeveelheid calorieën te eten, en het bijhouden van uw calorie-inname regelmatig. Veel diëten mislukken van overindulging, dat op wordt gebracht door een te beperkend dieet plan. In plaats daarvan streven naar een consistente calorie-inname die u zal toestaan ​​om te passen in aflaten als dat nodig is. Op deze manier kunt u genieten van het eten, terwijl nog steeds het bereiken van uw doelstellingen van het gewichtsverlies.
 6. 6
  Verander je lange cardio sessie korter intenser interval training. Conventionele mythe staten moet je deelnemen aan een bepaalde "vetverbranding" zone om lichaamsvet te verliezen. Muf, lange, saaie cardio is eigenlijk het houden van mensen die vastzitten in hun plateaus. In plaats daarvan, ten gunste sprint interval training naar een nieuwe uitdaging om het lichaam in te stellen. Het maken van deze verandering zal de aanpassing reactie nieuw leven inblazen. Initiëren de intervallen door het opnemen van een minuut uitbarstingen van intense activiteit dan terug naar een normaal tempo gedurende een tot twee minuten. Onderzoek heeft aangetoond u uw hartslag aanzienlijk te verhogen tijdens en tot 6-9 uur na de training, dus meer calorieën verbranden tijdens en na de training.

Tips

 • Blijf gehydrateerd. Water is goed voor je, het reinigt je lichaam van gifstoffen en wordt u minder honger gedurende de dag te maken. Blijf weg van sportdranken, ze zijn gewoon lege calorieën.
 • Het krijgen van 8 uur slaap en het beperken van stress is een zeker vuur manier om het gewichtsverlies proces opnieuw te initialiseren.
 • Houd je oefenen consistente, hoeft betekenis niet uit te slaan op trainingen. Worden vastgelegd om uw gewicht-verlies door het opheffen van elke andere dag en het doen van cardio minstens 5 keer per week, zelfs meer als je echt wilt resultaten.
 • Doe je weerstand training voordat je cardio. U zult gebruik maken van uw glycogeenvoorraden doen van de krachttraining en als je verder gaat met cardio, zal je lichaam je vetreserves te gebruiken als brandstof bron.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig om een ​​mengsel van gezonde voedingsmiddelen hebben. Veranderen van uw groenten en fruit. Leer hoe u gezonde maaltijden die hoger in eiwit en lager in koolhydraten koken. Het is belangrijk om alle voedingsstoffen die je nodig hebt.