Wkenl

Hoe maak je een goede worstelaar te zijn

Hier zijn enkele van de dingen die je kunt gebruiken in een worstelwedstrijd.

Stappen

Hoe maak je een goede worstelaar te zijn. Conditionering is de sleutel.
Hoe maak je een goede worstelaar te zijn. Conditionering is de sleutel.
 1. 1
  Conditionering is de sleutel. Als u niet beschikt over een doorgewinterde veteraan conditietrainer, ze waarschijnlijk niet weten wat is eigenlijk goed voor je is, of over doe het conditioneren tot het punt dat je eigenlijk spieren verliezen, of ze niet voorwaarde dat je genoeg.
 2. 2
  Weet alles van de basics, leren de basis voordat je verder gaat naar de de elite worstelaar beweegt. Veel worstelaars hebben gehad om vrijwel al hun kennis opnieuw op te starten, omdat ze probeerden de zoete moves te leren. En niet alleen leren de basis, maar voeren ze naar het punt waar ze net komen natuurlijk in gelijke situaties.
 3. 3
  Leer de tellers op je bewegingen, zodat je hopelijk kunt krijgen uit die positie en in een minder gevaarlijke situatie.
 4. 4
  Een stand-up is de meest belangrijke ontsnapping zet die u kunt uitvoeren. het is goed om te kunnen een geluid doen stand-up.
 5. 5
  Beoordelen alle bewegingen die je weet in je hoofd, en om te oefenen een beetje te vroeg en te werken op hen met uw praktijk partner.
 6. 6
  Verhongeren jezelf nooit. Veel worstelaars zal gaan dagen zonder eten en uiteindelijk te zwak om deel te nemen in de praktijk. Nadat ze gewicht hebt opgedaan, ze gewoon uit te gaan en binge. Zij zullen deze cyclus eindeloos herhalen. Gewoon eten slim en te vermijden voedingsmiddelen met een hoog vet.
 7. 7
  Vraag om hulp. Als u niet zeker bent over een verhuizing, om hulp vragen. Laat geen trots in de weg, je zult blij zijn dat je gevraagd wanneer het tijd is voor een wedstrijd.
 8. 8
  Oefening baart kunst. Als u de praktijk iets te doen krijg je echt goed in te doen. Als je gaat boren dingen in de praktijk zul je die bewegingen in een echte wedstrijd te doen, altijd proberen om je moves uit te voeren hoe ze moeten worden gedaan in een wedstrijd.
 9. 9
  Hebben hart en de drang om te winnen. geloof in jezelf en je techniek. Ga uit enthousiaste en laat het allemaal op de lijn.
 10. 10
  Altijd een stap in de voorkant van je tegenstanders. Leren steeds nieuwe moves, zodat je tegenstander zal een harde tijd tegengaan hebben.

Tips

 • Stel een bereikbaar doel elke week. Sommige mensen hebben hoge verwachtingen in het begin, en wanneer deze niet volbracht, krijgen ze gefrustreerd. Het kan drie maanden duren om uw hand opstak drie seconden, maar die drie seconden zijn uw testament aan hoe hard je hebt gewerkt. Dit is een harde sport, nooit vergeten.
 • Maak een paar moves geperfectioneerd als een stand up, take down, omkering en pinning combo.
 • Sommige worstelaars proberen om te veel te leren in het begin, de kwaliteit is altijd beter dan kwantiteit.
 • Alleen maar omdat een beweging werkt voor iemand anders, betekent dit niet dat het best geschikt is voor u. De verhuizing moet werken voor je en je moet vertrouwen in hebben.
 • Stel een doel gewichtsklasse elk toernooi en wegen op uw maat in huis, zodat u niet hoeft te extreem zware jongens worstelen.

Waarschuwingen

 • Je gaat om wat en je gaat wat te verliezen winnen.
 • Doe niet zo stom en uit te gaan met een paar vrienden en een biertje of een joint roken, omdat het echt invloed op je sportieve prestaties sterk en is het niet waard gepakt voor.
 • Worstel je wedstrijden met grote intensiteit, maar wees niet dom, als iemand een goede neutrale worstelaar pop ze in het gezicht met je handpalm en krijgen ze gefrustreerd en laat hen een slecht schot.
 • Niet zoiets als een zelfmoord wieg proberen in de eerste periode