Wkenl

Hoe te spelen shortstop in honkbal

Shortstop in honkbal is de leider van de diamant. Shortstop is ook een zeer leuke plaats om te spelen, want je krijgt veel ballen aan u.

Stappen

Hoe te spelen shortstop in honkbal. Plaats jezelf correct.
Hoe te spelen shortstop in honkbal. Plaats jezelf correct.
 1. 1
  Plaats jezelf correct. De meest gemeenschappelijk standpunt is halverwege het tweede honk en de persoon die speelt derde honk.
 2. 2
  Werk aan uw assortiment. Een korte stop moet in staat zijn om heel snel te veel gemalen ballen.
 3. 3
  Een pre-pitch routine zal u helpen om sneller af. Elke keer als de werper begint te pitchen moet je je voeten bewegen hebben. Het zou een kleine stap op de bal van de voet tegengestelde uw werparm of een kleine hop op de bal van beide voeten. Het punt is dat je een beetje van impuls hebben ontwikkeld.
 4. 4
  Veld de bal netjes. Een korte stop moet in staat zijn om de bal op het veld netjes het merendeel van de tijd in tegenstelling tot een tweede honkman. Op de hogere niveaus starten op de universiteit en misschien middelbare school de lopers zijn sneller en de worp over het veld langer duurt. Een betrouwbaar uit op het eerste op een grounder wordt verwacht. Praktijk.
 5. 5
  Bouwen arm kracht. Een korte stop heeft ook een sterke arm hebben om de bal te pakken, over de diamant naar de eerste honkman. Om dit te doen, te spelen "lang toss" (het gooien van meer dan 100-150 meter) gedurende ten minste vijf minuten elke keer dat u op te warmen. Begin langzaam en doen geen pijn je arm door te proberen om zo ver te werpen op een lijn. Een mooie boog is prima totdat je kracht op te bouwen.
 6. 6
  In staat zijn om nauwkeurig te gooien vanuit alle hoeken. Dit is waar een goede voetenwerk is een must.
 7. 7
  Ken uw rollen. Als een bal wordt geraakt aan linker veld het shortstop heeft om de cut-off man op het spel te zijn.
 8. 8
  Snel weer los. Er is geen enkel punt in het hebben van een snelle gooien als je de bal niet kan loslaten in de tijd.
 9. 9
  Kennen de situatie. Voordat de werper plaatsen, neem een ​​kijkje en onthoud waar de honklopers en veldspelers zijn gepositioneerd. Dit is zodat je weet waar te gooien om als je de bal, dat is uiterst belangrijk omdat de bal zal gaan om u het grootste deel van de tijd.
 10. 10
  Wees een leider. Na de catcher, de korte stop regisseert het infield. Beslis wie gaat back-up van het terug te gooien naar de werper, die zal worden die de worp op een pickoff en of uw infield correct gepositioneerd zijn enkele van de shortstops verantwoordelijkheden.

Tips

 • In veel van de jeugd honkbal veel van de spelers vragen zich af waarom de infielders niet kan draaien dubbele spelen elke keer als de majors. Zij krijgen alleen de voorste loper en het gooien naar 1 is te laat. Dit is allemaal omdat je midden infielders worden niet geplaatst om een ​​dubbelspel te zetten. De tweede honk man moet 4 stappen terug en 4 stappen over van het tweede honk, en de korte stop terug moet en 7 zijn ongeveer 5 stappen dan op een rechtshandige slagman. (Dit zijn je normaal stappen niet lang stappen en ja, het ziet er echt dicht, maar dat is waar je moet spelen om twee draaien). Met fatsoenlijke overgangen je zult zien dat je zal draaien een dubbelspel VEEL vaker.
 • Shortstops moeten hard werken op de grond ballen en gooien. Ze hebben ook een heleboel bezuinigingen op de batting cage nemen. Een goede slaan en fielden shortstop kan je ver komen. Ook het werken in een fitnessruimte (niet voor jonge kinderen onder de 13 of 14) en actief veel zal uw lichaam op te bouwen voor honkbal.
 • Goed voetenwerk vereist een verblijf van je hielen en sterke benen. Doen sprints een stap heuvel is een goede manier voor iedereen om kracht in de benen te bouwen.
 • Wees niet bang om in de voorkant van de bal te krijgen. Blokkeren met je borst. Als je een briuse op je borst, zijn er voor een dag of twee en dan gaat het weg. Als een bal wordt door u en een run scores, dat gerund verblijf in de administratie en de scorebook altijd.
 • Vergeet niet dat u de beste shortstop in de wereld, maar als je niet kan raken, zal je niet spelen. Wordt goed afgeronde speler.
 • Als je op een weg op zoek naar een vrachtwagen kun je zien of het snel of niet gaat, Right? staan ​​voor die vrachtwagen, niet zo makkelijk hè? dus neem een ​​hoek op de bal laat het niet gekomen om u te laden op een hoek Voor al je toekomstige Derek Jeters die er zijn!

Waarschuwingen

 • Honkbal is een ruwe sport. Houd altijd je ogen op de bal, als je dat niet doet je misschien geboord krijgt en dat voelt niet zo goed.
 • Echter, je mag niet zo geconcentreerd op niet geraakt. Zet jezelf die er zijn, en vergeet niet om niet 'bang' van de bal. Het is niet goed om te worden geraakt voelen, maar je bent gebonden aan ten minste een keer in je honkbal carrière worden geraakt.
 • Met behulp van oefening bands is een uitstekende manier om je schouder te versterken en de bescherming van uw rotator cuff. Doe het elke dag indien mogelijk en altijd voordat u samen gooien met stretching.
 • Bij gewichtheffen nadruk meer op de juiste techniek dan op hoe zwaar een gewicht dat je kunt tillen. Als u niet kunt gebruiken juiste vorm dan ben je te zwaar tillen van een gewicht.
 • Wees ook voorzichtig dat u uw arm gooien doet lang gooien. Meer dan vijf minuten is te lang
 • Leg je hand in de voorkant van uw handschoen om fouten te voorkomen.

Dingen die je nodig hebt

 • Handschoenen midden infielders 'zijn meestal kleiner, omdat ze moeten in staat zijn om de bal te pakken, snel uit vooral bij het draaien van twee.