Wkenl

Hoe maak je een hete lichaam te krijgen

Wil je een mooi, gespierd lichaam voor de zomer? Ben je klaar om je spullen stut bij een zwembad of op het strand? Met een beetje werk, lichaamsbeweging, en discipline, kan een warm lichaam helemaal van jou.

Stappen

Hoe maak je een hete lichaam te krijgen. Eet veel gezond voedsel.
Hoe maak je een hete lichaam te krijgen. Eet veel gezond voedsel.

Deel een: voeding en slapen

 1. 1
  Eet veel gezond voedsel. Vermijd junk food zoals chips, gebak, pizza's en ijs. Je lichaam zal je dankbaar zijn. Eet voedsel rijk aan eiwitten en vezels, en vergeet niet om te kiezen voor kleinere porties. Schieten voor 3-4 kleine maaltijden per dag.
  • Fruit en, nog belangrijker, groenten houden u van het verkrijgen van dezelfde darm je verliest in die crunches. Ga voor groenten die veel kleur in zich hebben: bieten, wortelen, boerenkool, tomaten en broccoli. Combineer ze in een salade of eet ze met hummus als je niet een smaak voor hen.
  • Niet verhongeren jezelf. Honger jezelf daadwerkelijk zal kwetsen uw kansen op het verliezen van gewicht, omdat je metabolisme vertraagt ​​als het niet eten. (Het is de voorbereiding om meer energie te besparen.) Eet regelmatig, kleine porties als je wilt dat extra gewicht te verliezen.
 2. 2
  Drink water in plaats van sap. Als je serieus bent over het krijgen van dat lichaam kijken in tip-top vorm bent, doe alles behalve water niet drinken. Substitueren water voor elke andere drank zal drastisch lager uw calorie-inname.
  • Geloof het of niet, de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor vrouwen is ongeveer 2,2 liter, of negen kopjes. We weten dat is veel, en we weten hoe moeilijk het is om die soja lattes in de ochtend of de sappen uit lag in de dag. Maar beginnen langzaam, en werk je weg omhoog. Rome werd niet veroverd in een dag.
  • Knip alcohol uit je dieet. Dit kan een zware dobber, zeker als je gewend bent om dat glas rode wijn drinken nadat je thuiskomt van het werk. (Wij hebben niets tegen rode wijn, zweren wij!) Alcohol heeft veel calorieën in, vooral die kosmos. Dus, ook al een glas wijn is gezond voor u om andere redenen, het is niet de beste manier om af te slanken.
 3. 3
  Krijgen meer slapen. Slaap is het derde deel van de puzzel voor velen op zoek om gewicht te verliezen. Veel vrouwen (en mannen) gaan obsessief naar de sportschool, eten als vegetarisch monniken, en nog steeds een vermindering van hun taille omvang niet te zien. Het krijgen van een goede nachtrust is een belangrijk onderdeel van het afstoten van die extra kilo's.
  • Slaaptekort doet pijn uw vermogen om gewicht te verliezen. Dit omdat je lichaam produceert de glucose en insuline niveaus van een aantal mensen met diabetes als je niet slapen! Dus ontnemen jezelf van de slaap is een no-no voor gezond gewicht te verliezen.
  • Minder slaap doodt je motivatie uit te werken en goed te eten. We hebben er allemaal zijn: Het is het einde van een stressvolle dag op het werk, we zijn moe, en we hebben geen energie om de dingen die we vertelden ons dat we zouden doen aan het begin van de dag te doen. Het krijgen van een goede nachtrust zorgt ervoor dat je energiek en gemotiveerd, zodat wanneer het tijd is om hop op de loopband, je bent parmantig als maar zijn kan!

Deel twee: oefening

 1. 1
  Doe je cardio. Cardio is geweldige manier om calorieën te verbranden en je lichaam in vorm. Het doel is om uw hartslag te gaan op een gezonde clip, zodat het verbrandt extra energie.
  • Beginnen lopen voor een half uur per dag gedurende twee weken, of rijden uw fiets op een intensief niveau. Als je denkt dat je het aankan, spring in een uur dag voor betere en snellere resultaten.
  • Als u opraken van de adem, het is ok om te stoppen en te rusten voor ongeveer een minuut, maar niet lang genoeg stoppen voor uw hartslag te vertragen.
  • Wanneer u klaar bent om te stoppen zijn, neem een ​​cooling-down lopen. Lopen in een snel tempo dan eerst geleidelijk vertragen. Vergeet niet te rekken voor en na je training.
 2. 2
  Begin te lopen. Als je niet iets anders te doen, krijg je om minstens 15 minuten per dag lopen. Wandelen is een geweldige manier om te oefenen, en studies tonen aan dat zelfs 15 minuten kan het verhogen van uw levensduur van drie jaar. Dus je zult langer leven en er beter uitzien op te starten!
  • Neem de trap in plaats van de lift wanneer dat mogelijk is. Traplopen is een geweldige manier om je been en Glute spieren werken.
  • Krijgt een stappenteller. Een stappenteller meet hoeveel stappen je in de loop van de dag in te nemen. Mensen die stappentellers dragen de neiging om meer dan mensen die dat niet doen lopen.
  • Vinden excuses om buiten te zijn! Hoe meer je buiten bent, hoe moeilijker het is om niet te lopen. Vooral wanneer het lekker buiten, lunchen buiten, maak een wandeling na het eten, of regelmatig wandelen je hond in de ochtend.
 3. 3
  Hier krijg je een workout routine. Werken uw lichaam - met gewichten of zonder - richt extra flab waar je het niet wilt: uw onderarmen, je dijen, je romp, je buik. Een workout routine is een belangrijk onderdeel van het krijgen van dat lichaam klaar voor zijn debuut!
  • Rekken voordat je werkt. Halen uit uw eigen stukken, maar gebruik altijd een hindernis stretch en een zadel rek om flexibiliteit te verhogen. Probeer het gebruik van stukken die simuleren wat je zou doen als je oefening. Dit zal je spieren klaar voor het echte werk.
  • Begin met 50 crunches. Je moet een goede crunch doen om resultaten te krijgen. Houd altijd je handen over je borst. Til met behulp van je buikspieren, niet je rug. Kom naar beneden alleen totdat je schouderbladen de grond raken. Niet de grond te gebruiken om terug te stuiteren in je volgende crunch.
  • Doe zo veel push-ups als je kunt doen, duw je grenzen zo veel mogelijk. Armen recht, buig helemaal naar beneden, moet uw bottom blijven in lijn met je lichaam, niet in de lucht geduwd.
  • Doen. Begin met het leggen aan weerszijden en het opheffen van uw been in de lucht, breng het bijna helemaal naar beneden, maar laat het niet raak je andere been. Dan overschakelen. Doe 20 herhalingen aan elke kant voor starters, kunt u het verhogen naarmate je verder met uw training. Voor extra weerstand, kan je een gewicht krijgen en houden op de top van uw dij of een van die gewichten die aan uw enkels.
  • Doe de "Superman". Liggen plat op de grond met je armen gestrekt voor je. Til je benen en armen en borst van de grond zo hoog als je kunt. Houd dit 10 seconden. Dan terug naar de beginpositie en rust gedurende 5 seconden. Herhaal. Doe een totaal van 10 herhalingen.
  • Heb zoveel arm krullen als je kunt aan elke kant. Dit is een basis te beginnen werken. Zodra je voelt geen verbranden totdat je voorbij 12 herhalingen, verhoging van het gewicht dat je iets optillen. De optimale hoeveelheid gewicht te tillen is een bedrag dat u kunt minstens 8 keer tillen, maar beginnen met een burn voelen voordat 12 herhalingen.

Tips

 • Niet terug naar beneden als je ziet geen resultaten! Vergeet niet, Rome is ook niet in een dag gebouwd.
 • Als u vindt stretching moeilijk, probeer het uitrekken gewoon totdat je voelt ongemak, houd de rek en dan ontspannen. Herhaal de rek en trek een beetje verder elke keer.
 • Bij het uitvoeren, zeker niet te ademen door je neus en uit je mond. Het helpt je niet helemaal. Je moet ademen door je mond en uit je mond, want je alle zuurstof die je kunt krijgen om je bloed rond te pompen en geven zuurstof naar je hersenen nodig. Misschien krijg je kant pijn, maar dat is alleen omdat je longen moeten uitbreiden om in de lucht, om zo te voorkomen dat te doen kant strekt voordat u.
 • Ken je grenzen. Een gewonde lichaam na twee dagen van over-training gaat een stuk minder in 4 weken dan een minder intens getraind lichaam gestaag werken aan een doel te bereiken.
 • Voordat u ontbijten in de ochtend, hebben een warme mok water met citroensap, die zal kick start uw stofwisseling. Een mok van groene thee werkt ook.
 • Wegen niet op jezelf, meet jezelf.
 • Als je resultaten wilt, verwacht niet om ze te zien in een kwestie van een week. Deze dingen kosten tijd. Meestal begint u aan de resultaten na 6 weken van intensieve training en gezond eten te zien.
 • Voor cardio workouts, overweeg dan de aanschaf van een hartslagmeter. Het is mogelijk om ze te vinden tegen zeer redelijke prijzen online en ze helpen je verwondingen te voorkomen door te voorkomen dat u van het over-training.
 • Drink een glas water voor het eten van een maaltijd. Het helpt je een vol die je helpt dunner blijven logeren.

Waarschuwingen

 • Verhongeren jezelf nooit. Niet alleen is het ongezond, het daadwerkelijk vermindert vermogen van uw lichaam om die pondjes kwijt.
 • Altijd, altijd rekken voordat je de oefening deel van uw training te beginnen. Dit voorkomt het scheuren van ligamenten en pezen.