Wkenl

Hoe maak je een koorts te verminderen zonder medicatie

Wanneer een kind een, de meeste mensen haasten om het medicijnkastje voor de paracetamol. Voordat je dwingen je kinderen te stikken neer al die chemicaliën, proberen een aantal van deze beproefde natuurlijke verloopstukken. Vergeet niet om gehydrateerd te blijven, warm en schoon terwijl die lijden aan koorts symptomen, de koorts moet passeren binnen een dag of twee.

Stappen

Hoe maak je een koorts te verminderen zonder medicatie. Natte sokken en ze toepassen op de enkels.
Hoe maak je een koorts te verminderen zonder medicatie. Natte sokken en ze toepassen op de enkels.

Deel een: algemene tips

 1. 1
  Natte sokken en ze toepassen op de enkels. Klinkt raar, maar doet wonderen voor een hoge koorts bij kinderen. Neem een ​​paar sokken die lang genoeg zijn om de enkels van het kind te dekken. Goed nat de sokken in koud leidingwater. Wring het overtollige water. Zet het op de voeten van het kind en herhaal proces bij de sokken uitdrogen. Sommige kinderen zullen dit haten, maar meestal na de sokken zijn op ze te kalmeren en te genieten van de het geeft.
 2. 2
  Neem een warm of lauw bad. Begin met het tekenen van een warm bad. Laat de persoon die lijdt aan de koorts springen en blijven terwijl het warme temperatuur langzaam daalt. Omdat de temperatuur daalt in stappen plaats van plotseling, de persoon merkt de hitte verandering minder. De (relatief) koele, vochtige water moet de temperatuur leiden naar een plateau, zoniet breng de temperatuur beneden een beetje.
 3. 3
  Veel water drinken. Een koorts is uw lichaam de natuurlijke reactie op vechten organismen, maar meer warmte betekent minder hydratatie. Zorg ervoor blijven zeer gehydrateerd, vooral in het geval van diarree en braken, die met zich meebrengen verlies van water.
  • De Mayo Clinic adviseert dat een volwassen man drank ongeveer 13 kopjes (3 liter) water per dag, en dat een volwassen vrouw drinken ongeveer 9 kopjes (2,2 liter) water per dag. De gemiddelde kind moet waarschijnlijk schieten te consumeren iets kleiner is dan in normale omstandigheden, en misschien evenzeer als het lichaam koorts ervaart.
 4. 4
  Koel het hoofd en de nek. Voor zeer hoge koortsen neem een ​​grote katoenen sjaal en week goed in water, uitwringen de overtollige. Wikkel de sjaal rond het hoofd en de nek van het kind. Herhaal wanneer de sjaal uitdroogt.
 5. 5
  Voed een koude, verhongeren koorts. Ooit gehoord van het gezegde? Nou, zou het waar zijn. Probeer niet te veel voedsel te eten tijdens een koorts, stok met duidelijke, gezonde vloeistoffen. Maar waarom?
  • Sommige besmettelijke organismen gebruiken levering van zink en ijzer van het lichaam om te overleven. Het menselijk lichaam kan zink en ijzer in te sturen ondergedoken om deze reden, waardoor extra voedingsstoffen rijk aan zink en ijzer een slecht idee voor een koorts.
  • Als de persoon met koorts wil of nodig heeft voedsel, iets wat saai en vol met vloeistof, zoals kippensoep, is waarschijnlijk de truc doen. Zie hieronder voor andere koorts-verlichtende voedingsmiddelen, die in matiging kan worden geconsumeerd.

Deel twee: ongeverifieerde huismiddeltjes

 1. 1
  Maak een rozijn thee. Nee, het is niet de volgende culinaire uitvinding geserveerd aan u op een exclusieve, luxe bistro. Het is gewoon een grote koorts-verloopstuk en folky op te starten.
  • Plaats 1 kopje rozijnen en 7 kopjes water in een grote pan. Breng aan de kook.
  • Zodra het water een kook heeft bereikt, zet het vuur aan de kook. Wacht tot de vloeistof met ongeveer een derde is verminderd.
  • Schakel vuur, verwijder steelpan uit kookplaat, zodat vloeistof afkoelen. Drink 1/2 kop meerdere malen gedurende de dag om gehydrateerd te blijven en vechten tegen de koorts.
 2. 2
  Maak een salie en citroenmelisse thee. Voor kinderen die bereid zijn om te drinken een thee gemaakt van een paar vertrekt elk van salie en citroenmelisse. Deze kruiden moeten helpen het kind begint te zweten, waardoor de koorts omlaag
  • Voeg enkele blaadjes salie op een mok en bedek met kokend water.
  • Bedek de mok met een bord en laat steil voor ongeveer tien minuten.
  • Voeg een beetje of zoetstof, een eetlepel citroensap en roer. Laat het kind slokje dit neer.
 3. 3
  Maak een sla thee. Een andere geweldige optie voor een verblijf gehydrateerd en proberen om een ​​koorts te verminderen. Sla is rijk aan kalium en heeft goede hoeveelheden calcium, fosfor, natrium en magnesium. Wat nog belangrijker is, het bevat slechts kleine hoeveelheden zink en ijzer.
  • Breng een halve liter water aan de kook.
  • Neem het kokend water en giet het over een hele krop sla in een warmte-safe kom of pan.
  • Laat de sla steil in de thee gedurende 15 minuten voordat u. Voeg een eenvoudige zoetstof zoals honing of agave aan de thee, indien nodig, en drinken.
 4. 4
  Eet een ijsje. Tot slot, een remedie die beneden goed zal gaan met de kids! De waarheid van de zaak is dat terwijl vloeistoffen zijn geweldig, suiker is koning. En wanneer een kind lijdt aan een koorts, zijn ze volkomen gerechtvaardigd. Ijslolly kan de kerntemperatuur lager, voeg een beetje van hydratatie, en geef de persoon een pick-me-up na een lange, enerverende dag.
 5. 5
  Gebruik een olie wrijven. Voor baby's jonger dan twee jaar, wrijf het hele lichaam met zuivere olie voor het slapen gaan en wikkel ze goed in katoenen kleding en een deken. Geef ze een bad in de ochtend om de olie te verwijderen. Deze stap werkt goed met de natte sokken.

Tips

 • Verwerkte suikers moet worden vermeden omdat ze lager uw immuunsysteem verdediging.
 • Zitten door een ventilator of een andere koele plaats om je temperatuur te verlagen.
 • Zorg ervoor dat uw kind drinkt veel van vloeistoffen, water, natuur en kruidenthee. Merk op dat soda pop is niet per se de beste vloeistof.
 • Zorg ervoor dat je voldoende rust. Maar blijf niet in bed de hele dag. Als u zich goed genoeg doen een soort van activiteit. Niets actief, maar slechts enkele vinger werk.
 • Koorts is geen publieke vijand nummer een. Het is een geweldige verdediging die ons lichaam gebruikt om te vechten tegen de ziekte.
 • Ontspan en ondersteuning van uw kind. Bij volwassenen paniek kinderen voelen dit en het maakt het veel moeilijker voor hen om te genezen.

Waarschuwingen

 • Als een koorts aanhoudt voor meer dan drie dagen of niet reageert op een van bovenstaande methoden neem uw kind naar een gekwalificeerde gezondheidszorg.
 • Blijf in contact met het kind gedurende het gehele proces, in het bijzonder voor de koorts van 101 of hoger.