Wkenl

Hoe maak je een muur flip spotten


De stappen die betrokken zijn bij een muur flip zijn echt simpel, hoewel het misschien niet zo lijkt. Echter, het leren het kan heel riskant, en dus ondersteuning (spotting) is zeer aan te bevelen. Dit gebeurt normaal gesproken met twee mensen aan beide zijden, dan gekapt om een, en dan geen - alle alvorens aan beton. Parkour vaardigheden, goede grip, concentratie en vertrouwen in je supporters zijn essentieel.

Stappen

Hoe maak je een muur flip spotten. Kijken naar de basis ondersteunende (spotting) positie in de foto hierboven.
Hoe maak je een muur flip spotten. Kijken naar de basis ondersteunende (spotting) positie in de foto hierboven.
 1. 1
  Kijken naar de basis ondersteunende (spotting) positie in de foto hierboven. In dit geval, de linker arm (rechts, indien aan de andere kant) steunt de rug en de rechterarm regelt de rotatie door op de achterkant van de dij flipper's.
 2. 2
  Houd je armen uit de weg, terwijl de flipper loopt omhoog naar de muur. Als je zwaaien ze rond, terwijl ze proberen te concentreren op de beweging, je vraagt ​​om moeilijkheden.
 3. 3
  Kijk als de flipper lanceert de muur. De supporter overblijft (of rechts, afhankelijk van de bijwerkingen) arm wordt onder de schouderbladen geplaatst. De andere arm is lager, die dicht bij de dij dichtst bij die supporter.
 4. 4
  Leer deze stap omdat daar de linkerarm belangrijk. Als de flipper bails out, de linkerarm is er om de afdaling te controleren. Kortom, de linkerarm houdt een persoon in de lucht, terwijl de rechterarm op deze foto is gewoon aanraken van de dij klaar om extra stuwkracht te verlenen indien nodig
 5. 5
  Zorg ervoor dat de rechterarm van de dij zal duwen rond (als de dijen te voltooien de rotatie, zal de flipper zijn landing op alles behalve hun hoofd, dat is een verbetering ten opzichte van potentiële nekletsel). Weten hoeveel te duwen is echt een kwestie van beoordeling, als je vriend is op het punt om een paar centimeter korter worden, geven een goede, constante druk over je lichaam, en mogelijk zelfs naar beneden als de rotatie eindigt (stel je een grote cirkel voor je... in deze ondersteunende functie, zou je tekenen tegen de klok in). Gewoon die benen tussen de kop en de grond.
 6. 6
  Kijk als zijn voeten land op de grond.
 7. 7
  Ontspan.

Tips

 • Wanneer u loodrecht je staat een muur, de arm die het verst van het gaat onder de flipper, en de hand die het dichtst bij de muur gidsen de dijen rond. Gebruik de arm om de schouderbladen de rotatie mooi en hoog te houden (ongeveer zo'n schouder tot hoofdhoogte voor een gemiddelde flip). De dij kant is waarschijnlijk het belangrijkste, want als de kop gaat naar de grond, is het aan het rijden van die arm om de rotatie te voltooien en krijgen de flipper de juiste manier omhoog.

Waarschuwingen

 • Wees uiterst voorzichtig bij een poging of het leren van de technieken als de de bewegingen zijn potentieel riskante en verwondingen zijn mogelijk. Een muur flip mag alleen worden geprobeerd door zeer ervaren Parkour beoefenaars met twee spotters klaar om te helpen.