Wkenl

Hoe maak je een openbaar toilet ontsmetten


Openbare toiletten kan ziekten en infecties van de huid zenden. Ondanks verbeterde regelgeving over schoonmaken openbare toiletten, zijn er nog tijden waarin het nodig is om een ​​openbaar toilet te ontsmetten zijn. Als u het idee van het gebruik van een openbare wc-bril hekel of als de stoel zichtbaar nat of vuil is, kunt u de onderstaande stappen om de stoel zorgvuldig ontsmetten vóór gebruik.

Stappen

Hoe maak je een openbaar toilet ontsmetten. Gebruik toiletpapier om de stoel schoon te vegen.
Hoe maak je een openbaar toilet ontsmetten. Gebruik toiletpapier om de stoel schoon te vegen.

Ontsmetten van de wc-bril met covers

 1. 1
  Gebruik toiletpapier om de stoel schoon te vegen. Veel bacteriën kunnen worden gedood door de druk van het wrijven. Gebruik een kleine prop wc-papier en veeg de wc-bril totdat deze schoon en droog is.
  • Als je dragen handdesinfecterend, kunt u ook wc-papier te gebruiken om enkele stralen handdesinfecterend veeg over de wc-bril voor gebruik.
 2. 2
  Gebruik een toilet seat cover indien beschikbaar. Sommige openbare toiletten bieden toiletzitting dekt gemaakt van lichtgewicht vetvrij papier. Deze covers worden vaak opgeslagen in een unit op de muur van het toilet of in houders in de stal elke badkamer.
  • Gebruik slechts een deksel en deze correct toepassen (met het tabblad centrum opknoping beneden in het water), zodat het spoelt weg na gebruik, zonder hem aan te raken.
  • Overweeg het dragen van een persoonlijke eenmalig gebruik toilet seat cover. Deze zijn identiek aan die wax stoelhoezen en kan onopvallend vouwen in een portemonnee, handtas of broekzak.
 3. 3
  Gebruik toiletpapier naar een toilet seat cover te creëren. Indien specifieke wc stoelhoezen niet beschikbaar zijn, kunt u er een te bouwen met wc-papier door het leggen van een enkele of dubbele laag op elk deel van de stoel die je benen zal raken.
  • Zorg ervoor dat het papier gelijk met uw afval, zodat het niet blijft voor de volgende gebruiker te reinigen.

Chemisch desinfecteren van de wc-bril

 1. 1
  Carry desinfecterende doekjes in uw zak, handtas of aktetas. Flushable desinfecterende doekjes kunnen worden gebruikt om de klink, spoelklep en toiletzitting in een openbaar toilet vegen, en kunnen worden gespoeld na gebruik weggegooid.
  • Veel schoonmaak merken bieden reizen grootte pakketten die gemakkelijk kan worden opgeborgen in de persoonlijke zakken of kleding voor uitstapjes naar openbare toiletten.
  • Om verstopping van de afvoer te voorkomen, controleer altijd het etiket op sanitaire veeg pakketten alvorens door te trekken.
 2. 2
  Draag een kleine alcoholdoekje voor het openbaar toilet gebruik. Alcohol doekjes zijn effectief in het doden de meeste bacteriën en virussen die in staat van overdracht door middel van openbare wc-brillen, en zijn onopvallend en klein. Veeg de zitting grondig en gooi de alcohol af te vegen in de prullenbak, zodat de stoel drogen voor gebruik.
 3. 3
  Draag een reis-en kleinbedrijf desinfecterende spray fles. Veel reiniging productlijnen bieden desinfecterende sprays die kan worden overgedragen aan een reis-formaat spuitfles voor eenvoudig gebruik in openbare toiletten.
  • Deze sprays moeten royaal worden toegepast en men te zitten tot 90 seconden, of zolang de fles aanbeveelt. De sprays doden bacteriën en virussen, en vele variëteiten zijn volkomen veilig voor contact met de huid.
  • Veeg de wc-bril met schone wc-papier na het spuiten ontsmettingsmiddel oplossing en vóór gebruik.
 4. 4
  Vraag de faciliteit personeel om het toilet schoon te maken. Veel openbare toiletten worden regelmatig gereinigd met sterke ontsmettingsmiddelen door het bouwen van personeel. Als het toilet is zichtbaar vuil of rommelig, verzoeken dat een personeelslid reinigen van het toilet en de kraam voordat je het gebruikt. Als u regelmatig gebruik maken van de openbare toiletten, check de schoonmaak schema en probeer je reizen tijd om na geplande schoonmaak bezoeken onmiddellijk optreden.

Dingen die je nodig hebt

 • Alcoholdoekjes
 • Desinfecterende spray
 • Persoonlijk eenmalig gebruik toilet seat cover
 • Desinfecterende doekjes

Tips

 • Hoewel zeer weinig bacteriën en virale stammen door het gebruik van een openbaar toilet kan worden overgedragen, is het verstandig om een ​​fysieke barrière methode te gebruiken als je kapotte huid op je benen of wilt u de mogelijkheid van contact met een onreine zitplaats te vermijden. Met behulp van barrières kan u toestaan ​​om te zitten op een schone, eenmalig gebruik oppervlak dat kan worden weggespoeld met uw afval.
 • Als een openbaar toilet is zichtbaar vuil en er onvoldoende toiletpapier om de zitting te reinigen en te gebruiken voor persoonlijke hygiëne, overwegen gehurkt of zweefde over de wc-bril om contact met de stoel te voorkomen.