Wkenl

Hoe maak je een pijnlijke en jeukende ogen troosten

Hebben ooit een van die dagen dat je ogen gewoon niet stoppen met jeuk. Waar alles wat je wilt doen is te bereiken daar en krassen weg? Ja, het is heel vervelend en het overkomt iedereen. Dus hier zijn enkele tips en trucs je ogen goed gevoel te houden. Zelfs als het is gewoon allergieën, kunnen deze echt helpen.

Stappen

Hoe maak je een pijnlijke en jeukende ogen troosten. Vermijd warme of warme kompressen voor jeuk.
Hoe maak je een pijnlijke en jeukende ogen troosten. Vermijd warme of warme kompressen voor jeuk.
 1. 1
  Wrijf je ogen. Dit zal alleen maar leiden tot het meer jeuken en meer geïrriteerd. Breng een koel of koud kompres op uw ogen.
 2. 2
  Vermijd warme of warme kompressen voor jeuk. Warmte veroorzaakt verhoogde afgifte van histamine, de chemische stof die jeuk veroorzaakt.
 3. 3
  Probeer het spoelen van uw oog met een paar oogdruppels. Hopelijk, wat hen jeukende gemaakt in de eerste plaats zal uitspoelen. Dit zou enige verlichting geven. Nooit kraanwater in uw ogen, het is niet steriel en kan ophopen micro-organismen. Over-the-counter kunsttranen of allergie druppels kunnen worden gebruikt tot 4 keer per dag.
 4. 4
  Als ze nog steeds pijn na het wassen ze uit, en er is weinig of geen verbetering van uw symptomen, gaan zien een oogarts. Er zijn veel medicijnen die kunnen helpen verlichten van de meest geïrriteerde ogen. Uw ogen zullen moeten worden geëvalueerd door een oogarts, optometrist of de bevoegde arts.
 5. 5
  Bezoek een oogarts (oogarts). Geïrriteerde ogen kunnen vele oorzaken hebben, waarvan sommige ernstig zijn en kan het gezichtsvermogen bedreigen. Alleen een oogarts (uw internist of huisarts zal meestal doorverwijzen naar een oogarts) kan diagnosticeren. Waarschijnlijk mogelijkheden zijn droge ogen syndroom, oculaire allergieën, vreemd lichaam gevangen in het oog, allergische reactie op contactlenzen, of vele andere aandoeningen.
 6. 6
  Vermijd het gebruik van over-the-counter oogdruppels voor meer dan een of twee dagen in een rij. Zij kunnen een meer ernstige onderliggende probleem dat behandeling door een arts moet maskeren. Ook als u over-the-counter druppels gebruiken voor meer dan 3 dagen in een rij, je kan een rebound-effect ervaart wanneer u stopt met het gebruik ervan.

Tips

 • Maak geen krassen op je oog. Het kan meer irritatie veroorzaken.
 • Gebruik een koude natte handdoek en zet boven de ogen.
 • Niet in uw ogen wrijven. Dit maakt ze alleen maar erger.
 • Vermijd zelfmedicatie met over-the-counter, of erger, uit-de-kast oogdruppels.
 • Als uw probleem is allergisch, recept oogmedicijnen dit meestal oplossen 90% van het probleem. Maar heel voorzichtig zijn bij de invoering van oogdruppels. Het moet niet aanraken je wimpers, omdat dit de fles zou kunnen vervuilen.
 • Bezoek altijd een oogarts, zoals een oogarts of optometrist voordat je probeert elke medicatie!
 • Baad uw ogen met uitgezonden melk. Of zitten met koud gebruikte theezakjes op hen. Beide methoden zijn heel rustgevend.
 • Dont dragen oog make-up en vervang oude mascara.

Waarschuwingen

 • Je kon een ernstig oog probleem hebt, dus altijd uw hardnekkig probleem gecontroleerd door een arts.