Wkenl

Hoe maak je een platte pijl en boog maken

Als dit juist gebeurt, afhankelijk van de lengte, kan deze boog gaf een teken een gewicht van 40 to 60 £ boog, en gemaakt met niets anders dan een jachtmes. Dit is goed voor de jacht.

Stappen

Hoe maak je een platte pijl en boog maken. Controleer of uw hout is ongeveer een tot anderhalve centimeter breed en vijf achten van een centimeter dik.
Hoe maak je een platte pijl en boog maken. Controleer of uw hout is ongeveer een tot anderhalve centimeter breed en vijf achten van een centimeter dik.
 1. 1
  Krijgen wat hout. Elk aantal houtsoorten kan worden gebruikt om een ​​goede vlakke boog te maken, maar hickory, eik, es, teak of taxus werken prima. Bamboe en hoorn bogen zijn de beste, maar ze moeten worden gelamineerd en die niet wordt behandeld in dit artikel.
 2. 2
  Controleer of uw hout is ongeveer een tot anderhalve centimeter breed en vijf achten van een centimeter dik. Als je klaar bent het ongeveer een centimeter dik en drie achten van een centimeter breed aan het uiteinde en hetzelfde als wat je begonnen bent op de basis waar de ledematen en het handvat aan zou moeten zijn. Er mag niet te veel takken op de ledematen - takken bedoel zwakke punten. Scheren de bast van behoudens voor de buik van de boog die het het buitenste deel van de curve. Leg je hand waar het normaal gesproken zal worden en markeer deze met een pen. Zodra dit gedaan is, zet een tweede markering op markering boven ledemaat's. De pijl zal gaan tussen deze merken.
 3. 3
  Begin vormgeven van het hout. Snijd niet in het handvat gedeelte. Gebruik een dunne huid, zoals konijn of eekhoorn verbergen. Wikkel het strak en gebruik ofwel fleetching lijm of huidenlijm. Dit zal op dezelfde manier is het zo dat het de ledematen kan ondersteunen blijven. Om dit proces sneller gaat, je kunt in plaats hacken dan snijd het hout. Het beste om te gebruiken is een grof schuurpapier. Maak het dikste deel van de ledematen aan de basis en maken het smalste einde. Zowel ledematen moeten dezelfde dikte of de boeg zal niet buigen rechts, waardoor het waardeloos.
 4. 4
  Begrijp dat je de bast moet verlaten op de buik boeg. Indien verwijderd, kan het barsten en breken. Maak de uitsparingen voor de string op de buikzijde. Maak de string twee centimeter van de inkeping.
 5. 5
  Maken van de pees. Gevlochten pezen werkt goed. Nylondraad werkt ook prima. Je moet drie snaren te nemen en vlecht ze samen. En als dat nog niet genoeg is herhaal deze procedure nog twee keer en uiteindelijk vlecht alle drie van hen samen. Maak de individuele lijnen ongeveer 5-10 centimeter langer dan de boeg is. Houd in gedachten dat je zult ook extra snaar nodig voor loops en string wordt korter wanneer het in elkaar gevlochten
 6. 6
  Maak de string drie centimeter langer dan de bedoeling te zijn, zodat je een lus voor rijgen en VN-rijgen kan maken.
 7. 7
  Start met een vierde reeks die is twee centimeter langer en draai het rond het.
 8. 8
  Beginnen met het maken lussen voor rijgen en un-rijgen. Het laatste deel van het maken van de string is om een ​​primer te maken, zodat de string niet slijten.
 9. 9
  Neem een lange reeks van hetzelfde materiaal en wikkel het strak om de string enige waar je naartoe gaat om de kont van je pijl rusten.
 10. 10
  Laat je boog droog zijn voordat rijgen, zodat het niet kromtrekken en verliest zijn veerkracht. Zodra het droog is, zet een aantal boog afwerking op het. Zonder strik afwerking, zal het scheuren en breken van rotting.If je de strik afwerking op voordat het droogt uit, zal het vocht te vergrendelen inch Dit zal ertoe leiden dat de boeg te vervormen. Dus het is verstandig om geduldig te zijn en laat het drogen.
 11. 11
  Begrijpen dat er een snellere manier om het droog te maken. Ten eerste, probeer niet om het in een hete zolder. Je zult het er verlaten en vergeten of over een schatting van de tijd die het nodig heeft om er in kunnen. De warmte box is een betere methode. Zoek een voldoende lange doos voor je boog. Snijd vervolgens een gat aan de brede kant aan beide zijden. Neem een ​​125 watt gloeilamp en zet deze vast te bengelen in de doos zonder het aanraken van de doos. Gebruik niet een kartonnen doos! Het zal vlam vatten. Gebruik een non'flammable doos. De manier waarop een warmte-doos werkt is het Pries het vocht uit de boog en de bewegende stroom door de gaatjes voert het water weg.
 12. 12
  Maak pijlen uit goedkope plugstangen. Vóór de aankoop, rol ze op de grond en als ze rollen ze recht zijn. Als ze niet recht, zullen ze niet recht vliegen. Niet scherpen de uiteinden van de arrows.they zal dof worden binnen een korte hoeveelheid time.instead gebruik lijm op tripelpunt brede hoofden. Er is een goedkope militaire uitgegeven brede kop genaamd M-A3-L. Sommige boogschieten winkels verkopen deze.
 13. 13
  Weten dat hoe langer de boeg, hoe meer kracht het heeft. Afhankelijk van uw lengte, kunt u het zo groot als jij maken. Voor ongeveer een 45-60 pond boog, het moet ongeveer zes meter hoog.

Tips

 • Niet goedkoop gaan op de string.If het vastklikt kon de boeg breekt, of als je terug hebben getrokken de string kon je oog klap en je in het ziekenhuis voor weken zou zijn. Vermijd het gebruik van metalen snaren.
 • Als je fletching niet kunt krijgen of maken pijlen uit stokken, kunt u op de pijl aan het einde splitsen waar de Fletching gaat en zet karton of houtkrullen in de splitsing eind en dan bind het strak en snijd het met een schaar tot het is de juiste vorm. U kunt ook gebruik maken van duct tape om fletchings maken.
 • Zet boog afwerking op als het droog, zodat het niet begint te rotten en te verzwakken.
 • Als u een eiken plank te kopen tegen een hardware winkel voor tien dollar en ambachtelijke het in een professionele baan die goed presteert, kun je het verkopen op eBay voor 190€ maar het moet absoluut foutloos kijken.
 • unstring je boog als u klaar bent. De boog zal kracht verliezen als links geregen voor een periode van meer dan een dag. U kunt de hele dag schieten met geen probleem, maar laat hem niet aaneengeregen nachts.
 • Om terug te trekken een pijl op de pees, zet drie vingers op de snaar en zet de pijl onder de top vinger en dan de onderste twee.

Waarschuwingen

 • Deze boog is een wapen en moet met respect behandeld worden.
 • Richt en schiet op een dier, tenzij u van plan om dat dier te eten. Alleen schieten op wilde dieren die in het seizoen. Zelfs zo, is het aanbevolen om een "zekerder" manier van jagen, dat zal minder waarschijnlijk alleen verminken gebruiken.
 • Misbruik van deze boog kan ernstig letsel en waarschijnlijk de dood tot gevolg hebben.
 • Geef uzelf extra snaar lengte: vlechten wegneemt lengte
 • Niemand maar zelf is verantwoordelijk voor eventuele juridische of medische problemen veroorzaakt door dit artikel.

Dingen die je nodig hebt

 • Hickory, eiken, essen, taxus, teak of ander geschikt hout
 • Plugstangen en goedkope fletching en fletching lijm
 • Bow afwerking of sealer
 • karton / veren / plastic fletching
 • lijm op broadheads