Wkenl

Hoe maak je een strafschop in het voetbal (voetbal) nemen

[A] perfecte straf is een bal die wordt geslagen hoog of laag, die zijn toegesneden op de rechts of links van de keeper, en snel, reizen op 90-104 kilometer per uur (56-64 mijl per uur).


Het nemen van een strafschop in het voetbal is een van de meest onder druk en intense momenten in een voetbalwedstrijd. Het is een mind game zo veel als een fysieke prestatie, en er zijn belangrijke elementen te begrijpen en in gedachten houden als je de schutter van een penalty. Ten eerste, het loont om niet overmoedig, maar om echt te weten wat uw sterke punten en tactieken op voorhand, ten tweede, het loont niet om games van omgekeerde psychologie spelen als de doelman waarschijnlijk goed bewust van wat je van plan bent, en de laatste, but not least, het is belangrijk niet om het spel weg te geven met je ogen en bewegingen van het lichaam.

Dit alles is makkelijker gezegd dan gedaan, maar, en de volgende stappen zijn gericht op het helpen u een effectieve sanctie shooter zijn, eventueel opslaan van de dag voor je team.

Stappen

Hoe maak je een strafschop in het voetbal (voetbal) nemen. Begrijpen wat een strafschop is.
Hoe maak je een strafschop in het voetbal (voetbal) nemen. Begrijpen wat een strafschop is.
 1. 1
  Begrijpen wat een strafschop is. Terwijl strafschoppen en de strafschoppenserie merk zijn van dezelfde aard, ze zijn te onderscheiden en volgen hun eigen regels, als onderdeel van het spel. (Hoe dan ook, de rest van dit artikel is van toepassing op beide soorten doel scoren, als de strategieën en tactieken voorgesteld kan in beide gevallen worden toegepast.)
  • Een strafschop optreedt tijdens het spel. Een strafschop verloopt volgende Strafschop Law 14. Het is een soort vrije trap die plaatsvindt 12 meter / 11 meter uit van het doel, en alleen de doelverdediger van de verdedigende team is tussen de strafschopnemer en het doel.
  • De strafschoppenserie markering plaatsvinden op het einde van een spel tijdens een toernooi. Dit wordt niet beschouwd als een strafschop, maar een methode om te bepalen welk team overgaat tot de volgende fase van een bepaald toernooi. Het vindt plaats alleen aan het einde van een spel waar het spel eindigt in een gelijkspel. Zolang de procedure is vergelijkbaar met de strafschop, schopt uit de strafschopstip niet volgen van de Penalty Kick wet 14 maar is geschetst in aanvullende secties om de Wetten. De strafschoppen wordt in de volksmond aangeduid als "straffen".
 2. 2
  Praktijk gericht en zelf-kalmte technieken als onderdeel van uw reguliere training. Nog voordat je in de positie van het hebben van een boete doel te nemen, moet een deel van je training altijd zijn om de technieken te leren voor het houden van jezelf kalm onder druk.
  • Leer hoe je gefocust te blijven.
  • Praktijk kalm blijven onder druk, niet na te denken over de dingen die fout zouden kunnen gaan. Beoefenen van de dagelijkse mindfulness kan u helpen om te blijven bewust en aandachtig naar het huidige moment zonder vluchtige of emotioneel van streek.
  • Oefen visualisatie van positieve resultaten.
 3. 3
  Ken uw strafschop sterke punten. Voordat u worden geplaatst in de positie van het nemen van een strafschop, is het belangrijk veel tijd training te hebben uitgegeven voor deze. Tevoren weten wat uw beste opnamen strategieën zijn en oefen ze. Toen onder druk, terug te keren naar wat je goed kent is altijd makkelijker en als je al strafschoppen heb beoefend als onderdeel van je training, zal het voelen als een tweede natuur als je doet het echte werk.
 4. 4
  Begrijpen hoe de doelverdediger is waarschijnlijk het bekijken van je tactiek. De keeper leert de bewegingen van de striker lezen als een belangrijk onderdeel van zijn of haar succes in het voorkomen van doelpunten. Als onderdeel van deze,
  • De doelman weet al uw speelstijl en zal weten hoe je schiet penalty's uit vorige games. Toch zal de doelman nog moeten u lezen in de momenten voordat het schot. Dit betekent dat de zorg met waar u uw ogen en voeten, omdat de keeper zal zeer zorgvuldig in de gaten voor alle signalen.
  • Als de keeper naar je toe komt pre-shot te praten, weg te geven niets. Houd in gedachten dat het de keeper probeert om je af te leiden.
  • Vermijd het kijken naar de keeper iets te doen afleidende - het is een bewuste tactiek gericht op verontrustende u, zoals de 'wankele dans "uitgevoerd door Bruce Grobbelaar Europa Cup in 1984.
  • Doe geen moeite om te proberen de keeper af te werpen door te staren in de tegenovergestelde richting van waaruit u van plan om de bal te schoppen. Een goede keeper is het verstandig om die truc en het zal niet lukken als dat uw enige strategie.
  • Realiseer je dat de keeper is het controleren van uw voeten hoeken op tekenen die weg te geven uw beoogde schot. Chris Jones zegt dat scherpe benadering hoeken geven de bal richting en dat de scherpe hoek voor een rechtsbenige speler weg betekent een shoot naar rechts van de keeper (speler links, over zijn lichaam), terwijl een rechtere lopen betekent dat de rechtsbenige speler is schieten tot zijn recht.
 5. 5
  Neem plaats en het werk van uw tactiek, terwijl de scheidsrechter is het plaatsen van de bal voor de kick. Het belangrijkste is om de penalty op de manier die het beste past bij uw vaardigheden, maar ook dit evenwicht met een beetje 'sport wetenschap "kennis te nemen. Beschouw zo snel als je kunt welke van de volgende methoden die het best werkt voor jou op dit moment in het spel:
  • Schieten met de snelheid. De snelheid van het maken van een strafbal is onderzocht en het blijkt dat een schot snel en met een goede sterkte genomen kunt u profiteren van het element van verrassing. Als je jezelf snel kunt krijgen samen en maken een goede, snelle schot binnen 3 seconden na het fluitsignaal wordt geblazen, kan dit een succesvolle tactiek.
  • Vertraging van de shoot. Aan de andere kant, als je liever psych uit de keeper, kan de tijd aan uw kant. Een vertraging van meer dan 13 seconden kan de keeper ontregelen.
  • Wachten voor de keeper te bewegen. Echter, moet u bereid zijn om snel te reageren wanneer de exploitant is verhuisd, of uw moment voor verrassing verloren.
  • Benader de bal met een "stotter" (Paradinha). Dit is een "schijnbewegingen" move waarbij je doel om de keeper te verwarren door het maken van een stotter stap als je loopt naar de trap nemen. Grote zorg moet worden genomen in dit te doen, echter, zoals je niet moet worden gezien als schijnbewegingen om de bal te schoppen zodra de aanloop is afgerond, of dit zal verdien je een waarschuwing.
 6. 6
  Focus op waar u wilt dat de bal de bal in het oog van uw geest, niet met je ogen. Zoals eerder uitgelegd, is de keeper kijken naar je ogen en de meer zenuwachtig je bent, hoe meer kans je hebt om te glijden in de nadruk op het net richting en de keeper dan op de bal. Om dit te voorkomen, kunnen de volgende tips helpen:
  • Kies de plek waar je wilt de bal streven voordat het naderen van de bal.
  • Vermijd te kijken naar de keeper. Als het is gemakkelijker, alsof de keeper niet aanwezig is.
  • Blijf gericht op de bal. Houd je ogen op de bal te allen tijde en gericht blijven - een keer aandacht verloren gaat, riskeert u uw kalmte.
 7. 7
  Schop de bal nadat de scheidsrechter heeft gesignaleerd door fluiten dat het tijd is om te schoppen. Bepaal eerst of je zal schoppen voor de nauwkeurigheid of om de macht (dit bepaalt uw kick stijl) en neem dan de trap zoals hieronder wordt aangeraden:
  • Nauwkeurigheid - Als het "precisie macht over" je wilt, dan is het aanbevolen kick is de binnenkant-voet.
  • Vermogen - Soms macht kan genoeg zijn om de bal te nemen langs de keeper te zijn: een sterke shooter die kunnen schoppen met een snelheid van 80 mph kan de bal te schieten op de doellijn in 500 milliseconden, terwijl de keeper 600 milliseconden duurt om van het centrum van het doel om een ​​van zijn berichten. Om dit schot te bereiken, hard schieten met de wreef, dwz van de veters.
  • Maak een korte, rechte aanloop van slechts 4-6 stappen (dit is gevonden om de meest succesvolle aanpak te zijn). Kick laag en hard de bal, en streven naar ongeveer 3 inch / 7,5 cm binnenkant van elke post: Chris Jones zegt dat de lage en harde schot uit een korte, rechte run is "onmogelijk om te stoppen".
 8. 8
  Blijf alert. Zodra je de bal te slaan, worden niet uitgeschakeld. Krijg altijd klaar voor een rebound als de keeper redt het, maar niet als de bal raakt de paal / lat. Onthoud altijd neem je tijd.

Tips

 • Heb niet het gevoel dat het schot heeft om de grond te verlaten, het effectief de bal op de grond uit de buurt van de keeper kan zijn. Ook zijn klaar voor elke rebounds.
 • Hoewel het waar is dat bijna iedereen verwacht dat je een penalty te scoren, want het is de beste voordeel waarin om een ​​doelpunt, hoeft deze verwachting niet om te zetten in extra druk in uw denken, niemand naast je ooit kan weten hoe het voelt in die kostbare seconden van uw strafschop, dus verwijder hun oordeel uit je geest.
 • Als je speelt een keeper die altijd springt vroeg, kunt u er een recht stuur in het midden en let op hem springen van de weg.
 • Blijf altijd gefocust en gecomponeerd.
 • Aarzel niet over waar je de bal plaatst, omdat de keepers zal het herkennen en te profiteren van dat.
 • Probeer en leun naar voren een beetje, dit zorgt ervoor dat de bal op de grond. Houd uw lichaam over de bal.
 • Probeer de bal te raken op het ventiel te maken dip een beetje.

Waarschuwingen

 • Niet achterover leunen te veel of je zal de bal in rij z van het stadion.
 • Strafschoppen zijn vooral mentaal, dus probeer te denken dat je alleen bent wanneer je schieten.

Dingen die je nodig hebt

 • Voetbal bal
 • Doel met netto
 • Een keeper (optioneel indien oefenen)