Wkenl

Hoe je reactiesnelheid te verbeteren

Dit artikel moet u helpen beter te krijgen reactietijd en. Het verhogen van uw reactietijd helpt u spelletjes en sporten en rijden meer veilig. Veel plezier... en doe jezelf geen pijn.

Stappen

Hoe je reactiesnelheid te verbeteren. In vorm te houden; behoudt uw vaardigheden.
Hoe je reactiesnelheid te verbeteren. In vorm te houden; behoudt uw vaardigheden.
 1. 1
  Ontspan. Dit is de sleutel. Als u dit wilt testen, probeer dan dit kleine experiment: heeft iemand het bezit van een potlood in zijn hand, en zet onder je rechterhand. Gespannen je rechterhand en vraag de andere persoon om het potlood te laten vallen op zijn eigen wil: het maakt niet uit hoe hard je ook probeert, kunt u niet vangen tussen je duim en wijsvinger met een gespannen rechterhand. Probeer het nu met je rechterhand ontspannen.
 2. 2
  Videogames spelen. Deze verbetering van de hand-oog-coördinatie en reflexen. Probeer games met snelle toets combo's, zoals een Tony Hawk-game, DJ max of Sonic the Hedgehog.
 3. 3
  Neem gymnastiek. U zult uw spieren en leert hen beter te controleren voor zowel de en.
 4. 4
  In vorm te houden; behoudt uw vaardigheden.
 5. 5
  Repeteren de specifieke reactie, dat je wilt reageren sneller, herhaaldelijk. Oefenen vaardigheid bewegingen voordat kracht of uithoudingsvermogen bewegingen.
 6. 6
  Uitsplitsing het geheel in delen en werken aan de onderdelen.
 7. 7
  Stilstaan ​​bij de activiteit van de rente en prikkelen je zenuwstelsel. Je moet gepassioneerd over je activiteit
 8. 8
  Als je een paar momenten van de tijd, zoals in een break of time-out, denk aan de verschillende reacties op de volgende situatie en maken situationele aanpassingen.
 9. 9
  Wanneer u een hoop tijd, onderzoeken grondig de verschillende reacties op een situatie. Brainstorm, gebruik lateraal denken. Denk logisch en praktisch. Worden geopend om inzichten door het nemen van een pauze van denken, doen een andere activiteit of een wandeling.
 10. 10
  Bewust. Heeft oog oefening zoals perifeer zicht, van links naar rechts, dichtbij en veraf, etc.
 11. 11
  Een grotere rand hebben, onderzoeken diëten en supplementen die je zenuwstelsel te verbeteren.

Tips

 • Oefenen, oefenen, oefenen. Dit zal enige tijd duren, maar u verbeteringen zou moeten opvallen.
 • Gebruik een dertig centimeter heerser in plaats van een potlood om je vooruitgang te meten. Zie hoeveel centimeters door je vingers voordat je hem vangen.
 • Spelen een aantal spelletjes reactie toen je wakker wordt. Dit is een goed moment om te spelen als het helpt je wakker en je hersenen in een suggestieve, plooibare staat.
 • Probeer andere vingers te gebruiken op beide handen om druk op de muisknop, dit activeert een breder scala van zenuw-systemen en helpt bij het verbeteren van uw algehele gezondheid lef!
 • Zoek reactie games online. Ga naar www.humanbenchmark.com of missionred.com. Het is belangrijk om te oefenen voor minstens een paar minuten per dag.