Wkenl

Hoe maak je een tegenstander zoals kane chokeslam

Het is een beetje hardcore. Maar het is beter dan Big Toont het lijkt een beetje realistischer en pijnlijk. Geduld met mij!

Stappen

Hoe maak je een tegenstander zoals kane chokeslam. Pak je tegenstander door de nek met je zwakke arm.
Hoe maak je een tegenstander zoals kane chokeslam. Pak je tegenstander door de nek met je zwakke arm.
 1. 1
  Pak je tegenstander door de nek met je zwakke arm. Maar eigenlijk niet stikken ze! Net vatten recht onder hun kaakbeen hard genoeg om je grip te houden.
 2. 2
  Met je andere arm, draai er arm op je arm die houdt er nek. Onthouden is niet allemaal echt zetten ze er arm als dat zo de tegenstander hen kan helpen hen te grijpen. Zorg ervoor om vast te houden grijpen van je tegenstander broek of zwembroek met je sterker vrije hand, want dit zou een groter hefboomeffect (Dit is op een worstelende tegenstander zo zijn heel effectief getest) te geven. Sleepboot je tegenstander omhoog om klaar je tegenstander te springen. Met de arm, dat houdt hen, uw hand omlaag om het momentum en ruk aan onze tegenstanders broek / stammen te bouwen.
 3. 3
  Dan op hetzelfde moment dat de tegenstander springt, omhoog tillen hem met volle kracht. Als ze eenmaal in de lucht, leg je hand op je tegenstander onderrug te begeleiden zodat hij de grond raakt eerst terug. (Dit heet een achterbank bump - dit is wanneer je plat land op je rug naar je tegenstander lijken sterker).

Tips

 • Krijg het slachtoffer om hun benen buigen en spring als je begint om ze tillen, dit zorgt voor een hogere, meer indrukwekkende lift, plus geven u een smidgen van extra tijd om ervoor te zorgen dat ze het land zo plat op hun rug - dit zal de impact verspreiden van de landing over de maximale oppervlakte mogelijk
 • Nou het is duidelijk, maar je moet je armen oefenen A LOT! Kane's chokeslam gebruikt slechts een arm op te halen van de tegenstander of niet vereist dat de tegenstander oksel zet zo haar helemaal de prestatie om deze stunt te doen.
 • NOOIT PROBEREN met een groter, meer zwaarder persoon! De kans is groot met een zwaardere persoon is dat u niet in staat zijn om ze op te halen. Met een groter persoon, heb je waarschijnlijk niet eens kon bereiken daar keel! Wees redelijk met uw capaciteiten. Probeer niet iets wat je niet kunt doen!
 • Veel oefenen.
 • Gebruik je dominante arm. Als je dat niet doet, goed geluk proberen op te halen.

Waarschuwingen

 • Elke beweging kon uiteindelijk een ramp of het nu een indrukwekkende militaire druk, of een eenvoudige Supplex. Doe de bewegingen op een vlakke ondergrond, bij voorkeur een oefening mat of een daadwerkelijke ring. Weet de mannelijke man niet en probeer dit graag van een dak of op een heuvel, want als er iets mis gaat, je gaat zien als een idioot. Geloof me.
 • PROBEER NOOIT WERKELIJK CHOKE DE tegenstander! Dat zou kunnen leiden tot een ernstig probleem en zou je ziet eruit als een nog grotere idioot.
 • Zorg ervoor om het te doen op een oppervlak dat stuiteren of te geven heeft. Als het is gewoon een verdieping met geen bounce, er is een 70/100% kans dat je hun borst zult kwaad om een ​​mate van hen verliezen van al zijn ze adem.
 • Onthoud worstelaars zijn pro's ze weten wat er te doen gebruik je gezond verstand

Dingen die je nodig hebt

 • Een vlakke ondergrond (bij voorkeur een oefening mat of een feitelijke worstelen ring)
 • Een tegenstander of vriend