Wkenl

Hoe maak je een tennisbal

Ben je net begint te leren hoe om te tennissen? Nou een van de eerste bewegingen die je leert is waar. Hier is een eenvoudige gids om te leren hoe je een tennisbal.

Stappen

Hoe maak je een tennisbal. Plaats jezelf zijwaarts achter de basislijn met je bal gooien arm in de richting van het net en je voorste voet naar voren wijzen op ongeveer een hoek van 45 graden.
Hoe maak je een tennisbal. Plaats jezelf zijwaarts achter de basislijn met je bal gooien arm in de richting van het net en je voorste voet naar voren wijzen op ongeveer een hoek van 45 graden.
 1. 1
  Plaats jezelf zijwaarts achter de basislijn met je bal gooien arm in de richting van het net en je voorste voet naar voren wijzen op ongeveer een hoek van 45 graden. Voor singles, staan ​​dicht bij het centrum merk. Voor doubles, verder staan ​​in de richting van een kant, afhankelijk van wat voor soort dienst u van plan bent uit te voeren en de strategie die u en uw partner hebben gepland.
 2. 2
  Pak de bal zachtjes in de richting van de vingertoppen in plaats van in de palm. Breng je bal de hand in de richting van je racket te helpen line-up van de dienst en verplaats je je gewicht iets naar voren.
 3. 3
  Laat je racquethead beneden, terwijl het verschuiven van uw gewicht rug en breng je racket achter je in een boog-achtige beweging. Op hetzelfde moment, beginnen de bal lichtjes toss voor je naar de rechtbank. Dit kan langzaam en bewust gedaan worden. Wanneer gooien, bedenk dan dat je niet de bal te gooien, je moet gewoon laten gaan van de bal als het zich in de top.Imagine u het plaatsen van de bal op een plank. De bal moet gewoon een beetje hoger dan je kunt bereiken met je racket te zijn. Om de hoogste kans op het raken van de bal die je nodig hebt om het te gooien recht omhoog, of sightly richting van het net zonder draai te hebben.
 4. 4
  Breng de racquethead boven achter u en buig uw elleboog om zo te laten vallen achter je hoofd in een beweging bijna alsof je krassen op je rug. Buig je knieën om het project de raquethead omhoog te helpen, het zal de bal meer macht te geven.
 5. 5
  Breng de raquethead de bal te raken met zoveel snelheid als je kunt, terwijl het houden van controle. Je schouders zal draaien vergelijkbaar met het gooien van een bal. Probeer niet te raken zo hard als je kunt in plaats daarvan proberen om de vloeistof te zijn. Zorg ervoor dat u uw pols pronate zodat de bal wordt geraakt met de raquetface. Pronatie is nodig in elk type van serveren, waaronder flat, slice, topspin, twist, en topspin-slice.
 6. 6
  Voor de bal naar het net moet je up hit op het duidelijk. Om slaan neer je nodig zou hebben om een ​​gigantische - do the math.
 7. 7
  Helemaal aan het einde van het contact snap je pols naar beneden (zorg ervoor dat u zich niet raken) de bal land te helpen bij de rechtbank. Het racket moet eindigen in de buurt van de onderkant van je andere been.
 8. 8
  Uw voeten kunnen niet over de service-line nadat u contact met de bal hebben gemaakt voor het aan een juridisch dienen te zijn. Je doel is om de bal te pakken, of het aanraken van de regels van het vak dienst schuin naar de kant van het centrum merk van waar je staat.
 9. 9
  Zorg ervoor om te verhuizen naar het hof een beetje na je service. De followthrough als u de serve afmaken moet natuurlijk zorgen dat je stap voorwaarts in de rechtbank. Wees voorbereid op de bal om terug te komen. Kijk altijd naar de bal. Kijk nooit naar de tegenstander. Op deze manier kunt u anticiperen waar de bal gaat vallen en sneller reageren.
 10. 10
  Praktijk. Beginnen met het toevoegen macht aan het serveren door het verhogen van de raquethead snelheid, alsmede het gebruik van je kracht in de benen om de bal aan te vallen. Het serveren is vaak het moeilijkst slag onder de knie in het tennis, dus geef niet op, wees geduldig en blijf oefenen!

Tips

 • U kunt proberen het houden van de bal die u te dienen over je voorste voet, want dat is waar je bent gericht de bal te raken.
 • Geen handleiding kunt u alles wat u moet weten te leren, is het een goed idee om instructie te winnen bij een professionele tennis.
 • Laat je niet ontmoedigen als de dingen niet werken meteen, geef niet op en probeer altijd je best!
 • Als je voortdurend Footfault dwz steek de servicelijn voor het raken van de bal, sta een beetje verder achter de servicelijn.
 • Een van de belangrijkste onderdelen van het serveren is de worp. Het is vaak een goed idee om te proberen gooien net voor u met uw niet-dominante hand. Te kunnen vangen uw gooien na het loslaten van het zonder je hand te bewegen.
 • Gooi de bal voor u en een beetje naar rechts. Als het achter je zal het waarschijnlijk wel uit (dichter bij de basislijn)
 • zorg ervoor dat je de praktijk van uw tweede service zo veel of meer dan je eerste service. het is uw laatste kans om het punt gestart. De tweede service wordt meestal geraakt zachter of met spin te verzekeren het blijft in de doos service.
 • Toen in de Backscratch beweging, niet houd het daar te lang. Houden het zal je alle momentum verliest, en vervolgens het grootste deel van uw vermogen.
 • Het kan heel nuttig zijn om elk deel van de dienst beweging proberen individueel, zoals slingeren zonder een bal of gooien zonder een racket.
 • Na het afstellen van je voeten kun je de bal stuiteren als je wilt. Sommige spelers doen om te helpen bij het ontwikkelen van een ritme.
 • Om meer macht te vergroten het raquethead snelheid als je het laat vallen achter je rug. Samen met de schouder draaien voelt bijna alsof je zweepslagen in / beneden en naar buiten / omhoog.
 • De term 'Ace' of 'service Ace' betekent dat een wettelijke serve was onaantastbaar door de ontvanger. Het is meestal een harde snelle serve.
 • U kunt schoenen speciaal ontwikkeld om u te helpen sneller en comfortabel te bewegen op een tennisbaan te krijgen.
 • Zorg ervoor dat u kijken naar je gooien. Als je een slechte gooi je kunt vangen en probeer het opnieuw.
 • Vanuit de Backscratch positie de raquethead kan veel vermogen gecombineerd met een sterke pols snap genereren. Het kan afzonderlijk worden geoefend indien u problemen hebt met het coördineren van alles of als u wilt richten op dat deel van de dienst dan proberen zetten het allemaal weer bij elkaar.
 • Een boor je kunt doen is om een ​​handdoek te nemen en houd het uiteinde in je hand. Overeenstemming te brengen met je racket en leg een knoop in het midden van het hoofd. Nu de praktijk doet een serveren. Het idee is om het zo dat je niet tegen je achterwerk brengen van uw racket terug te maken. Zodra je die onder de knie, probeer te raken de tennisbal (het is een beetje makkelijker dan het klinkt). Dit zal u helpen in uw rackets sweet spot.
 • De toss is zo belangrijk. Hier is een eenvoudige oefening. Houd je racket recht omhoog in de lucht. Houd het daar, en gooi de bal met uw andere hand. Praktijk gooien zodat de bal hoogte is in het midden van je racket hoofd. Blijf oefenen en je zult beter worden. Als uw toss te laag of hoog is, zal het varen langs de servicelijn of ga in het net.

Waarschuwingen

 • Stretch altijd voordat u begint serveren en begin langzaam en gemakkelijk voordat je probeert te hard getroffen. Wees vooral voorzichtig als u rugklachten als gevolg van het buigen, draaien en het bereiken betrokken. Beginnen langzaam heeft ook het voordeel van het helpen van je ritme te ontwikkelen.
 • Niet overpronate. Als je dat doet, kan dit leiden tot ernstige verwondingen pols en eventueel botproblemen. Zorg ervoor dat je genoeg pronate, maar slechts genoeg.
 • Zorg ervoor dat u een goede grip op je racket anders kan het glijden van je hand tijdens het serveren.
 • Blaren op je handen komen vaak voor beginners of als je niet hebt gespeeld in een tijdje. Pleisters met tape over hen of moleskin kan tijdelijk helpen, maar zal meestal beginnen af ​​te wrijven. Zodra je handen harder worden een beetje het zal geen probleem zijn.
 • De aanwijzingen hier zijn erg basic, maar zal zeker volstaan ​​voor beginners. Voor meer gevorderde spelers, zie tutorials op Flat Serveert, Slice Serveert, Topspin Serveert, en Kick Serveert. Een snelle blik op Tennis Grips is ook nuttig.
 • Wanneer gooi je de bal, niet buig je knieën doen. Dit is een slechte gewoonte die leidt tot slechte worpen.
 • Draag comfortabele sneakers aan je voeten te beschermen. Koppelverkoop uw haar weer zal het houden van je gezicht ook.

Dingen die je nodig hebt

 • Tennisracket
 • Tennisballen
 • Non-marking Tennis schoenen
 • Tennisbaan of bord
 • zonnebrandcrème