Wkenl

Hoe maak je kickflip op een skateboard

Een Kickflip is een variatie op de Ollie, dat de voorste voet gebruikt om flick of "kick" van de raad van bestuur. Dit resulteert in een spin, en indien goed uitgevoerd, een zeer schoon en geweldig kijken truc.

Stappen

Hoe maak je kickflip op een skateboard. Zet je achterste voet plat over de staart van je skateboard en zet de bal van je voorste voet achter je voorste vrachtwagens (dit is alleen maar om je op weg met het gevoel van hoe je moet flick maar na deze, kunt u hem waar u maar wilt en voelt goed, nog steeds het handhaven van de voet in een lichte hoek).
Hoe maak je kickflip op een skateboard. Zet je achterste voet plat over de staart van je skateboard en zet de bal van je voorste voet achter je voorste vrachtwagens (dit is alleen maar om je op weg met het gevoel van hoe je moet flick maar na deze, kunt u hem waar u maar wilt en voelt goed, nog steeds het handhaven van de voet in een lichte hoek).
 1. 1
  Zet je achterste voet plat over de staart van je skateboard en zet de bal van je voorste voet achter je voorste vrachtwagens (dit is alleen maar om je op weg met het gevoel van hoe je moet flick maar na deze, kunt u hem waar u maar wilt en voelt goed, nog steeds het handhaven van de voet in een lichte hoek). Ollying en kickflipping in stilstand is mogelijk, maar de meeste mensen vinden het makkelijker om te doen tijdens het rijden. Als je wilt leren om kickflip met je skateboard stilstaat, kunt u uw skateboard te leggen op een aantal tapijt of gras om te voorkomen dat rollen. Als u liever leren om kickflip terwijl je skateboard rolt (wat ik voel is makkelijker), niet erg snel gaan in het begin. Gewoon rollen op een comfortabele snelheid, en verplaats je voeten in deze positie. Op dit punt, ollie zo hoog als je kunt. Als je moet werken aan je ollie, lees Hoe Ollie. De techniek is in principe hetzelfde, behalve voor wat uw voeten doen, terwijl in de lucht... Wanneer u start in de lucht, schuif de zijkant van je voet op het bord zoals u dat doet in een normale ollie. Echter, wil je deze omhoog naar de rand van de neus van het board en flick de neus van je skateboard met je voorste voet. De motie is als iets weg veegt met de rug van je hand die rond zoemt. Behalve met de voet. Op een skateboard. Dus het is niet echt zo, maar dat kan helpen te begrijpen. Hier is hoe het werkt:
 2. 2
  Als je ollie, je je voorste voet omhoog slepen de raad, toch? Nou ja, in plaats van te stoppen, wil je het slepen naar de hiel rand hoek van uw dek blijven. Met behulp van de top van je tenen, flick de raad. De beweging van je voet moet zijn uit, en een beetje naar beneden. Wees voorzichtig dat u gewoon kick het skateboard naar beneden - je voet zal zijn onder het skateboard, waardoor het onmogelijk is om recht te landen. In plaats daarvan, je wilt dat de beweging om terug zowel beneden en naar buiten te zijn achter je.
 3. 3
  Ik bel de beweging van je voet een "flick", want de actie is snel en precies met de tenen. In feite, proberen te streven naar het gebruik van uw kleine teen voor de "film" En serieus, het duurt maar een weinig kracht -. Probeer niet om het te schoppen. Ik weet dat het een "Kickflip" heet, maar serieus, niet schoppen doen. U wilt geen kracht in de benen daar helemaal. Gewoon een eenvoudige kleine flick. Net als een kraan. Waar u flick het skateboard is net zo belangrijk als de beweging die u gebruikt... Uw doel is de hoek van de neus van je skateboard. Schud met je skateboard daar, en je zal de meeste controle hebben. Zie de foto hierboven om een ​​idee van uw doelgroep flick gebied te krijgen. Na het bord veegt met je voorste voet, krijg je voeten uit de weg, zodat het bord in de lucht kan spiegelen. Dit is belangrijk. Laat je voorste voet uiteindelijk onder het bord. Na het skateboard flicking, trek je voorste voet uit en omhoog.
 4. 4
  Vergeet niet dat dit allemaal gebeurt in de lucht, en heel snel. Er is veel hier over na te denken. Het belangrijkste is nu om het concept te krijgen in je hoofd. Blijf lezen om het hele plaatje te krijgen...
 5. 5
  Terwijl het skateboard is flipping onder je, kan het gemakkelijk zijn om uw niveau te verliezen. Door dat ik bedoel, het houden van uw schouders niveau met de grond, en wees in de richting die je gaat. Probeer niet te wenden tot de kant, en probeer niet om je bovenlichaam te kantelen, zodat de ene schouder is hoger dan de andere. Logeren level zal je helpen wanneer je land.Once het skateboard heeft gesponnen rond volledig een keer, zet je weer voet op om het te vangen. Dit betekent dat je nodig hebt om te kijken naar je skateboard, om te zien wanneer het een volledige flip heeft gemaakt. Dit kan lastig zijn - blijven oefenen. Op een dag als je bent geweldig, zult u een sterkere board gevoel te hebben en in staat zijn om kickflip zonder te kijken het bord, maar zelfs profs naar beneden kijken als ze dat doen trucs, dus houd een oogje op dat board.
 6. 6
  Zodra je het skateboard te vangen met je achterste voet, wil je je voorste voet op het skateboard te zetten. Zoals je terugvallen naar de grond en land, buig je knieën weer. Dit is belangrijk! Buig je knieën zal helpen absorberen de schok van de landing op je skateboard, het zal je knieën te houden van het krijgen van pijn van de impact, en houd je de controle over je skateboard. buig je knieën diep als je land.
 7. 7
  Tot slot, net wegrollen. Als dit klinkt eenvoudig, dan is dat geweldig - er even uit en praktijk! Als dit klinkt te ingewikkeld, maak je geen zorgen. Gewoon gaan langzaam, en neem de tijd.
 8. 8
  Dit is veel technische informatie te onthouden, terwijl het proberen om een truc die duurt slechts een seconde of twee enkel ervoor u begrijpt het concept te doen -. Zorg ervoor dat u een goed mentaal beeld van wat er gebeurt. Ga praktijk, en als je in een muur, kom terug en lees wat meer, en hopelijk zult krijgen. Je lichaam is te leren hoe kickflip meer dan je geest is, dus het kan even duren. Met de praktijk, zul je uiteindelijk het krijgen.

Tips

 • Dit vergt veel inzet en geduld; niet afschrikken als je niet eerst slagen!
 • Deze stap is heel moeilijk voor beginners, dus als je een beginner meester de ollie probeer dan een kickflip
 • Niemand voet positie is universeel voor kickflips, probeert u hoeveel uw hielen te hangen van het bord, waar je je voorste voet te plaatsen, en de hoek die je punt je tenen.
 • Bekijk de video hierboven het zal helpen!
 • Flick Out plaats van naar beneden

Waarschuwingen

 • Als je board vliegt uit voor je, dan kun je misschien flipping het op de verkeerde plaats, en er is een goede kans dat u gebruikt te veel kracht in de benen. Zorg ervoor dat u flick het bord met alleen je enkels, niet schoppen het met je been - en zorg ervoor dat u flicking de hoek van het dek. Als uw lichaam verandert in de lucht, is dit ook omdat u gebruik maakt te veel kracht in de benen. U wilt een zachte flick of tik op het bord draaien. Als je board draait zijwaarts, dat betekent dat je zappen, maar te hard. Als dit je probleem is, denk "tap" in plaats van "flick".
 • Het verliezen van de raad
 • Dit is waar de raad flips verticaal, en je raakt in de lies. Dat zou kunnen gebeuren, en het doet heel veel pijn. Gewoon op de grond lag en kreunen voor een tijdje, opstaan ​​en lopen rond, en probeer het opnieuw. Proberen te houden het bord draaien alleen op de horizontale as (neus tot staart).
 • Gedeeltelijke Flip
 • Chickenfoot
 • Hier is een aantal gemeenschappelijke kickflip problemen:
 • Credit Carding
 • Dit is waar je pop-up in de lucht, maar als je land, om wat voor reden een van uw voeten altijd lijkt te landen op de grond. Lees deze FAQ op Chickenfoot voor meer hulp.
 • Lage kickflips
 • Dit gebeurt veel. Lees Hoe hoger Kickflip te helpen!
 • Wanneer u kickflip, doet het skateboard niet helemaal omdraaien. Dat is in orde - richten op overloop met beide voeten, zelfs als je board is ondersteboven. Volgende keer proberen om het bord flick harder. Zorg ervoor dat u het wegknippen van de rand van de neus. Flick het skateboard uit en naar beneden, niet alleen maar naar beneden. Anders zal je voet het skateboard te houden van spinnen.

Dingen die je nodig hebt

 • Skateboard
 • Skate schoenen (optioneel)
 • Helm
 • pads (optioneel)