Wkenl

Hoe maak je ogen stoppen met pijn na het zwemmen

Als je terugkomt van het zwembad, zult u merken dat uw ogen zijn rood en branden. Dit komt waarschijnlijk door het chloor in het zwembad dat je ging naar. Om te leren hoe dit vervelende probleem te behandelen, is er een oplossing. Lees verder!

Stappen

Hoe maak je ogen stoppen met pijn na het zwemmen. Vertellen welke het oog van de ergste pijn doet.
Hoe maak je ogen stoppen met pijn na het zwemmen. Vertellen welke het oog van de ergste pijn doet.
 1. 1
  Vertellen welke het oog van de ergste pijn doet. Beslissen welke steken de meeste en verbrandt het meest. Dit komt omdat alleen een oog kan worden tegelijk behandeld met deze methode. Als je beide ogen pijn even, dan maakt het niet uit welke ogen je kiest eerst te behandelen. Probeer niet om beide ogen tegelijk te doen, wat het probleem zou kunnen verergeren.
 2. 2
  Ga naar een wastafel. Het maakt niet uit of de gootsteen behoort tot het zwembad personeel of als het in je huis. Duw de hendel die warm water komen. Buig langzaam naar beneden in de gootsteen, met je ogen naar het plafond.
 3. 3
  Zet uw oog direct onder het water. Laat niet het water te koud of warm. Probeer te openen als het water niet wordt uitgevoerd op een te snel van een snelheid. Laat het water uitwassen het chloor dat in uw ogen door het houden van uw oog er voor een paar minuten. 'Geen zeep op je ogen, want dit zal ertoe leiden dat de irritatie tot erger groeien.
 4. 4
  Veranderen die ogen is onder de gootsteen. Als je linkeroog was er het eerst, zet je rechteroog onder nu. Of, als je rechteroog was onder het water eerst, zet je linkeroog onder tweede. Verlaat dit oog onder de gootsteen voor een paar minuten als goed, en volgt dezelfde procedure bij je deed voor je eerste oog.
 5. 5
  Droog uw ogen met een handdoek. Zorg ervoor dat je niet droog ze af met het strandlaken u gebruikte, want dit is nat met chloor uit het zwembad. Als uw strandlaken dat je langs gebracht is nog niet gebruikt, dan is het goed om je ogen af ​​te drogen op die handdoek.
 6. 6
  Als u oogdruppels gebruiken, maar niet hen over te gebruiken.

Tips

 • Als u een ouder met een kind dat is te kort om te buigen in de gootsteen, probeer dan nat een papieren handdoek of washandje met warm water uit de gootsteen. Laat uw kind plaatst deze over hun ogen voor een paar minuten. Schakel dan het oog is het voorbij.
 • Ga niet meer in het zwembad voor de dag nadat u deze procedure te volgen. Als je dat doet, dan zul je moeten blijven doen over en weer, die kon nog net je ogen pijn meer.
 • Probeer het dragen van een veiligheidsbril volgende keer om dit probleem te voorkomen.
 • Open je ogen niet als het water heeft veel chloor.

Waarschuwingen

 • Haal contacten en een bril te verwijderen voordat u deze.

Dingen die je nodig hebt

 • Water
 • Washandje of natte handdoek (optioneel)
 • Oogdruppels (optioneel)