Wkenl

Hoe maak je vlinder spoel een touw

Het dragen van de minste hoeveelheid benodigdheden die nodig wanneer gaan klimmen is belangrijk. Reizen licht en snel zal het gemakkelijker om te klimmen te maken. Leren hoe je spoel een touw in een makkelijk mee te nemen rugzak zal elimineren het dragen van een rugzak met u als u klimmen of zelfs. Deze spoel wordt voornamelijk gebruikt door alpinisten en bergbeklimmers, maar het is ook een zeer handige en snelle manier om een lang touw te dragen.

Stappen

Hoe maak je vlinder spoel een touw. Dubbele van het touw.
Hoe maak je vlinder spoel een touw. Dubbele van het touw.
 1. 1
  Dubbele van het touw. Vind de half punt van het touw en vouw het hele ding gelijkmatig in de helft. Dit wordt gedaan zodat zodra het touw is opgerold, kunt u de twee vrije uiteinden gebruiken als schouderriemen. Het kan tijdrovend zijn, maar je zult niet zo veel tijd te besteden later wikkelen. U kunt naar een verdubbeling van het touw en nog steeds volg deze stappen, maar uiteindelijk zul je slechts een band te hebben en zal moeten improviseren wanneer deze vast aan je lichaam.
 2. 2
  Vernietiging van een losse uiteinde. Pak beide uiteinden van het touw en meet 1 1/2 - lengte 2 armen '(de afstand tussen je handen wanneer je houd ze recht uit zijwaarts). Laat deze sectie loshangen zover, zoals later zal worden gebruikt om de spoel te voltooien.
 3. 3
  Meet nog een volledige lengte armen 'en zet het op je schouders, met je nek in het midden.
 4. 4
  Spoel de rest van het touw achter je nek. Wanneer je houdt het touw omhoog, zal het ene uiteinde van de korte losse uiteinde dat u gereserveerd eerder ingesteld zijn, en het andere uiteinde zal het lang een die moet worden gewikkeld zijn.
  • Pak het lange uiteinde met de andere hand (zonder loslaten van het touw dat je al bezit).
  • Meet de lengte van uw arm en zet die lengte achter uw nek, nooit loslaten van het touw je greep.
  • Herhaal dit proces afwisselend handen want elke keer als je spoel het touw, zult u het brengen van het lange eind naar de andere kant. Je zult meer en meer touw ophopen in elke hand, die deze taak moeilijk kon maken als je kleine handen en een lange lengte van dik touw vinden.
 5. 5
  Neem de gerolde kabel van je schouders. Vouw deze dubbel door het zetten van uw hand in het midden (waar je nek was) en laat de uiteinden los hangen.
 6. 6
  Wikkel de gevouwen touw net onder je hand 4 of 5 keer rond met de twee vrije uiteinden van het touw opzij te zetten in de eerste stap. Verwijder niet uw hand uit de plooi want u zult het er nodig voor de volgende stap.
 7. 7
  Trek de losse einden gedeeltelijk door de vouw met uw hand, waardoor een lus. Leid de vrije uiteinden door deze lus en draai. Dit cinches het touw aan elkaar vast.
 8. 8
  Houd het opgerolde touw door de losse einden en draai het naar je rug. Breng dan een losse uiteinde over elke schouder als draagbanden, zoals een rugzak wordt gedragen.
 9. 9
  Breng de losse eindjes rond om je weer terug, waar ze elkaar kruisen over de opgerold touw, te voorkomen dat het stuiteren rond als je loopt.
 10. 10
  Breng de vrije uiteinden naar voren nogmaals, dit keer rond je middel, en bind een platte knoop.

Tips

 • Als je al het dragen van een rugzak, kunt u het touw aan je rugzak. Sommige verpakkingen hebben bandjes aan de bovenkant speciaal voor dit doel.
 • Veel mensen verkiezen de vlinder coil over spoel de bergbeklimmer is omdat het niet draai het touw.
 • Als je problemen hebt uitzoeken dit uit de foto's en beschrijving, bekijk de video hieronder verwezen.

Dingen die je nodig hebt

 • Touw