Wkenl

Hoe om leuk te zijn met


De meeste mensen graag het gezelschap van leuke mensen. Het is gewoon de menselijke natuur. Mensen die zijn leuk zijn meestal vrij populair onder hun hebben goede sociale leven en worden zelden verveelt. Wil je een leuke persoon te zijn? Als dat zo is, lees dan verder.

Stappen

Hoe om leuk te zijn met. Wees sociaal en vriendelijk.
Hoe om leuk te zijn met. Wees sociaal en vriendelijk.
 1. 1
  Luister. Leuke mensen niet al het praten doen als het gaat om gesprekken. Goede gesprekken zijn cruciaal als je wilt een like-able persoon te zijn, en soms moet je gewoon stil zijn en luisteren. Realiseer je ook dat luisteren is een leer-staat vaardigheid die praktijk neemt, en het is moeilijker dan veel mensen denken. Dus begin een gesprek over een onderwerp / onderwerp dat u wilt praten, dan om zijn / haar mening horen over het, of laat ze een onderwerp voor een gesprek te beginnen.
 2. 2
  Glimlachen en lachen. Lach omdat mensen als mensen die lachen met hen (niet naar hen). Dit maakt mensen gelukkig en verheldert de manier waarop ze van je denken. Het maakt je lijkt alsof je echt van het leven en je kunt omgaan met eventuele problemen die u het hoofd moet bieden. Wees een gelukkig mens, niet ditsy en onverschillig, maar Denk aan de mensen die je het meest genieten van het met-meestal zijn ze altijd op de omhoog en omhoog. En ook al zijn er tijden om verdrietig te zijn, moeten ze niet nemen van een meerderheid van uw tijd.
 3. 3
  Maak oogcontact. Dit is zeer belangrijk omdat het maakt dat mensen het gevoel dat ze al je aandacht. Het laat zien dat je luistert en geïnteresseerd in wat ze te zeggen hebben, en het hen in staat stelt om de aandacht krijgen die ze verdienen. Het maakt je ook lijkt meer betrouwbaar, eerlijk, en open. Als u altijd het verschuiven van uw ogen rond en kijken naar alles wat maar de persoon met wie je praat, zullen mensen denken dat je niet schelen wat ze te zeggen of je iets te verbergen hebben.
 4. 4
  Wees actief. Bent u met plezier wanneer je zit op een bankje, naar beneden te kijken en niet te doen helemaal niets? Om te leuk om met, moet je actief zijn, om op te staan, om creatief te zijn. Misschien niet een "happy dance" als er iets goeds gebeurt, nemen een of draai rond om iemand op te vrolijken. Het werkt!
 5. 5
  Nieuwsgierig zijn. Weet wat je later doen. Als je afgewezen of geweigerd, verder te gaan. Je weet nooit wat er gaat gebeuren totdat je het probeert. Probeer altijd te zoeken naar meer kennis of vaardigheden in een gebied dat u interesseert. Het zal echt het verbeteren van je karakter. Ga fietsen langs het plaatselijke park of lopen naar de dichtstbijzijnde lokale ontmoetingsplaats plek want je weet nooit wie je zal ontmoeten.
 6. 6
  Om jezelf geeft. Om een ​​leuke persoon te zijn, moet je er zeker van zijn. Ook fysiek zorg voor jezelf - Eet gezond voor het leven, en.
 7. 7
  Wees sociaal en vriendelijk. Om te leuk om met, moet u een aantal nieuwe relaties op te bouwen, zodat mensen begint te merken je. Wees vriendelijk voor iedereen - mensen die voor u betekenen, die kerel die naast zit je in wiskunde klas, je team captain - iedereen. Behandel uw nieuwe vriendschappen ook. Lof hen, juichen ze op als ze naar beneden. Grap met hen (niet naar hen), hen helpen, hen uitnodigen om partijen, enz. Gewoon jezelf zijn, en een persoon. Wees vriendelijk, aardig, het geven, zorgzaam, vrijgevig, te leren over hen, en zullen ze meer willen weten over jou. Wees mysterieus en intrigerend! Het werkt helemaal.
 8. 8
  Spontaan. Iedereen houdt van een persoon die dingen interessant kunnen houden. Veel plezier met dingen, te luchthartig. Niemand houdt van verveling, of om het gevoel dat niets nieuws gebeurt nooit iets. Verander het! In plaats van naar het winkelcentrum, gaan bowlen. Ga naar nieuwe plekken, nieuwe dingen te doen. Mensen zullen de verandering waarderen, en ze zullen weten om de volgende keer dat ze willen iets leuks te doen naar jou.
 9. 9
  Wees niet bang om echt uit te gaan daar! Als je bang voor mensen denken dat je raar, vreemd, etc. zijn zijn, denk maar aan de zonnige kant. Je hoeft ze niet nodig, en hey, je probeert om nieuwe mensen te ontmoeten toch, dus het zal je geest uit de negatieven. Plus, die geeft om wat iemand anders denkt? Laat niemand label je. Zijn wie je wilt zijn en wees niet bang om jezelf te zijn. Mensen haten phonies! Dus gaan er en rock de echte jij.
 10. 10
  Geloof dat je leuk bent. Echt geloven in jezelf en zeg tegen jezelf altijd dat je plezier. Denk aan uw vrienden, zelfs vrienden die misschien niet zo leuk, kijk naar wat ze doen die je leuk vindt om ze te zien te doen... doe het dan zelf. De deal is, als je jezelf vertellen je gaan gedragen alsof het, na alles wat je bent wat je denkt dat je bent.

Tips

 • Gewoon vertrouwen, vertrouwen op jezelf en wat je doet, geloof in jezelf en anderen zullen in u geloven.
 • Behandel mensen hoe je zou willen worden behandeld.
 • Zeg "hallo" aan de nieuwe vrienden die je maakt, zodat ze weten dat je hun vriend.
 • Wees altijd jezelf en gelukkig zijn!
 • Altijd betrouwbaar en eerlijk. Wees oprecht en niet roddelen over anderen.
 • Wees niet bang om jezelf te zijn, al dan niet overlapt of niet overlapt met andermans belangen. Geïnteresseerd zijn.
 • Ken je grenzen, en laat andere mensen weten die grenzen ook.
 • Bewaar wat tijd elke dag voor uw eigen behoeften.
 • Streven altijd kennis. Weten veel zal u helpen wittier.
 • Denk aan dingen die je zou doen als dit is je laatste week en van plan het met je vrienden, zorg ervoor dat het zo aangenaam mogelijk is.
 • Worden een beetje vreemd-giechelen vreemd af en toe of barsten in willekeurige nummers of twirl graag aan anderen te laten lachen!

Waarschuwingen

 • Niet lachen om mensen. Lachen met hen. Het is goed om te lachen om jezelf, dat wel. Je moet om gelukkig te blijven door je fouten en mislukkingen.
 • Niet alleen aandacht besteden aan het leuk. Je nodig hebt om een ​​meer serieuze kant te houden en laat het zien op geschikte tijdstippen ook. Als je vriend je vraagt ​​om ondersteuning door moeilijke tijden, moet je dat als je verantwoordelijkheid en laat ze zien dat je een vriend bent behouden waard. Hetzelfde geldt met je ouders - laat ze zien dat je meer vrijheid verdient door te vertrouwen op wat ze zeggen en verantwoordelijk.
 • Als je echt dicht, voor de hand liggende flirterig plagen is oke. Maar als je net iemand te leren kennen, beginnen beleefd.
 • Probeer niet om mensen te laten denken dat je plezier. Het komt uit als nep en opdringerig.
 • Niet vervreemden uw eigen huidige vrienden, omdat ze de beste die je hebt. Houd ze in je leven ook of ze worden beledigd.
 • Wees ervan bewust dat het soort plezier dat u ondervindt is gezond, juridische, en niet iemand kwaad, inclusief uzelf veroorzaken.