Wkenl

Hoe om pijn en gevoelens te negeren

Pijn en emoties zijn slechts gedachten geactiveerd in je hoofd, dat te sterk om te overwinnen lijken. Wanneer ze geconfronteerd worden met deze zintuigen of gedachten, men heeft meestal weinig controle over zijn of haar activiteiten op de volgende sequenties. Velen kunnen emoties te onderdrukken en proberen om de pijn te verbergen, maar met een gecontroleerde denken en sterke wil, beide kunnen worden helemaal up genegeerd tot een bepaald niveau. Het maakt je niet onkwetsbaar te maken, maar het maakt je duurzamer of minder bang. Het gevoel is een koude en dient niet te worden genomen door mensen met een zwakke geest, lichaam en ziel.

Stappen

Hoe om pijn en gevoelens te negeren. De controle van uw boosheid.
Hoe om pijn en gevoelens te negeren. De controle van uw boosheid.
 1. 1
  Weten de profs. Iedereen heeft natuurlijk (en noodzakelijke) mechanismen voor het negeren van pijn en negatieve gevoelens. Hoe harder om te doen is om zich te laten voelen de gevoelens volledig, als je klaar bent, en gaan met hen. Echter, soms is het belangrijk kan zijn om ze te negeren voor een tijdje. Bijvoorbeeld, als ze te krachtig voor u om te gaan met, en je bent nog niet klaar, toen ze interfereren met een sterke behoefte, zoals de noodzaak om te overleven, om te werken voor geld, om een ​​moeilijke situatie te onderhandelen met mensen die niet kunnen steunen je met je gevoelens, of om jezelf te beschermen tegen tijdelijke gevaren.
 2. 2
  Kennen de nadelen. Lees de onderstaande waarschuwingen. Het verbergen van je gevoelens kan je vooruitgang vertragen, kan een gezonde communicatie en vertrouwen remmen.
 3. 3
  De controle van uw boosheid. Voordat er iets anders, de sleutel is woede. Zoals woede bouwt in je, kan het worden gebruikt om blok af denken te helpen. Probeer me te concentreren om boos te zijn en om het naar beneden duwen.
 4. 4
  Stop gevoel wat het ook is als je wenst te leven zonder verdriet, nadat je je woede kan beheersen goed genoeg, beginnen om jezelf te praten van verdriet, om gewoon niet schelen. Dit is de volgende stap in het leren - om jezelf niet te verliezen in emoties en gevoelens. Proberen om zorgzaam te stoppen en zeggen: "ik mijn leven." Worden vet sterk zijn. Proberen te duwen het uit je hoofd. Dingen doe je lastig als je ze gewoon laat.
 5. 5
  Blokkeren mentale stress en pijn voor fysieke pijn. Dit systeem is een beetje anders omdat je nu moet doorstaan ​​voordat je echt achter fysieke pijn kunnen achterlaten. Dit betekent niet dat je hebt om jezelf te snijden. Je hoeft alleen het gevoel van pijn als je pijn te accepteren. Zoek een sparring partner, een goede vriend misschien, bij voorkeur iemand groter.
 6. 6
  Focus. Nu moet je een waarheid in het leven te realiseren. Het is een waarheid die je zal moeten richten op. Al je gevoelens komen uit gedachten en impulsen in je hoofd die je vertellen er iets mis is of rechts, zoals een brandwond of een kietelen. Wat u moet doen is beseffen dat met voldoende duwen en gecontroleerd gedachte, kunt u verkeerd veranderen naar rechts, verdriet in geluk, enz. Met pijn, alles wat je doet is jezelf vertellen het doet geen pijn. Het lijkt eenvoudig, maar is moeilijker dan men echt kan voorstellen.
 7. 7
  Zoek hulp van inspirerende citaten. Probeer te zoeken inspirerende citaten op Google. Probeer te luisteren naar liedjes die sterke teksten hebben.
 8. 8
  Weet dat je niet altijd worden kwetsen. Vroeg of laat zul je het licht vinden aan het eind van de tunnel.

Tips

 • Vergeet niet: het is slechts tijdelijk. Het zal snel voorbij zijn, want emoties niet vasthouden aan u voor uw hele leven.
 • Ook voor de eerste en tweede stap, kan het lijken alsof er niet veel beschrijving aan. Dat komt omdat alleen je eigen geest en de manier van denken kunnen beoordelen hoe lang het duurt en hoe je moet gaan over het volgen van die stappen.
 • Wees niet overmoedig. Probeer niet om wind door een dergelijke drastische verandering in je leven. Wees voorzichtig over hoe je dit doet - geen snijden, neersteken, of opzettelijk porren jezelf. Het leven is vol van pijn en alles wat je hoeft te doen is wachten.
 • Denk aan iets groots in je leven. Net als een minnaar of een grote prestatie. Voel de emotie die je voelt door zulke tijden en vergeet de slechte.

Waarschuwingen

 • Je emoties zijn er nog steeds, en zal nog steeds invloed op je, maar in vreemde en onbewuste manieren, waardoor het moeilijk voor u om iets te doen over hen. De psychologische term hiervoor is dissociatie, en de gevolgen zijn ernstig. Lees over dissociatie stoornissen voordat je dit zelfs maar te overwegen.
 • Niet alleen aan jezelf denkt, denken over de andere mensen die je pijn doen, zoals uw dierbaren.
 • Wat je ook lijdt, wie je ook bent, er zijn mensen die zorg en die je kan helpen, of het nu iemand die je kent of een vreemdeling in een crisiscentrum. Uitreiken naar hen om hulp en het omgaan met uw problemen zal zorgen dat u zo veel sterker dan proberen om je pijn te negeren.