Wkenl

Hoe om sterker te krijgen als je te klein om gewichten op te heffen bent

Ben je moe van het hebben van je ouders je vertellen dat je bent te jong of te klein te heffen van gewichten, maar u wilt toch een beetje sterker te krijgen? Wel zijn er manieren om dat te doen zonder dwerggroei je groei of iets dergelijks.

Stappen

Hoe om sterker te krijgen als je te klein om gewichten op te heffen bent. Beslissen waar je wilt sterker te zijn.
Hoe om sterker te krijgen als je te klein om gewichten op te heffen bent. Beslissen waar je wilt sterker te zijn.
 1. 1
  Beslissen waar je wilt sterker te zijn. (Armen, Benen, Abs.)
 2. 2
  Bepaal een tijdstip waarop u wilt uit te werken. Als uw schema het toelaat, de beste tijd om uit te werken rechts is voor het eten. Dit komt omdat je spieren zijn meer ontvankelijk voor voedingsstoffen direct nadat ze zijn uitgeoefend. Als je tijd te vinden in de ochtend voor het ontbijt of 's avonds voor het diner, dat is het beste. Je kan het een beetje moeilijker te vinden om te slapen als je oefening binnen twee uur na het slapen gaan, dus probeer het eerder te doen als je kan (echter, na dat u eigenlijk beter dan je zou als je niet had uitgewerkt slapen, dat is een andere goede reden om serieus over te bewegen).
 3. 3
  Onderzoek de beste oefeningen voor het deel van je lichaam je wilt om sterker te krijgen. De basics zijn push-ups, pull ups, crunches, sit-ups, en de muur zit.
 4. 4
  Spieren hebben een paar dingen om te groeien: Ze moeten worden tijdens de oefening herhaald tot uitputting brachten, ze hebben behoefte aan goede voedingsstoffen, en ze minstens 16 uur nodig om te herstellen.
  • Doe een gegeven oefening tot je niet fysiek meer doen. Dat is een set genoemd. Wacht een paar minuten voor je spieren om te ademen, en doe dan nog een set (voor een betere training, kunt u een set van een andere oefening doen terwijl u zit te wachten). Doe 3-5 sets van een bepaalde oefening voordat noemen het een dag.
  • Nu is dit belangrijk: Geef je spieren minstens 16 uur om te herstellen voordat u gaat werken er nogmaals op dat spiergroep. Oefening breekt spieren, waardoor ze zichzelf weer op te bouwen sterker. Als je ze niet de tijd om weer op te bouwen, dan zul je stagneren en zullen niet ooit echt te verbeteren. Een goede routine om in te benen doen een dag, dan de armen volgende, enzovoorts. Een of twee keer per week, doe geen van beide.
  • Misschien wel het allerbelangrijkste, vergeet niet om goed te eten. Groenten, bladgroenten, fruit, volle granen, mager vlees, eieren, zuivel, al die gezonde dingen die je ziet op de voedselpiramide. Idealiter wil je fruit, groenten en bladgroenten te omvatten ongeveer de helft van wat je eet per volume. Als je echt serieus over het krijgen van fit, blijf uit de buurt van verwerkte voedingsmiddelen, snoep, gesuikerde ontbijtgranen, en fast food. Als je kunt knippen ze uit geheel, doen. U wilt dingen die nog steeds uitzien als ze deden toen ze kwam uit de grond (of dier) te eten. Probeer weg te blijven van voedingsmiddelen die u vindt in het centrum gangpaden in de supermarkt. Een hete zak en een zak chips is geen gezonde maaltijd.

Tips

 • Het kan helpen om meer dan een lichaamsdeel tegelijk doen, alleen niet vergeten om niet te stoppen, en blijven gaan.
 • Eten is belangrijk, vooral groenten. Fish and chips is ongezond. Drankjes zijn ook belangrijk, zorg ervoor dat je veel water.
 • Vergeet niet om een ​​goede vorm te houden, zelfs wanneer u nadert uitputting. Altijd kwaliteit waarde boven kwantiteit. Het doen van een honderdtal gehaast, wordt slordig push-ups niet uitoefenen, het is een verspilling van tijd.
 • Houd in gedachten, "no pain, no gain 'is niet waar. Vergeet niet om voldoende rust tussen oefening wedstrijden.

Waarschuwingen

 • Altijd warm-up voor uit te werken om iets stretch je spieren en begin bloed stroomt. Strek daarna om je spieren lenig te houden en ervoor te zorgen dat ze correct te ontwikkelen.
 • Doe het nooit wanneer je gewond of ziek bent!

Dingen die je nodig hebt

 • Open ruimte