Wkenl

Hoe maak je een dunne buik te krijgen

Zomer vertelt de zomen op te rollen hoger, en deze zomer is niet anders. Als korte shorts en topjes maken een comeback, is het tijd om tot vorm te geven zonder verlies van de belangrijke onderdelen (op te hangen aan je rondingen, dames!). Volg deze stappen en je zal niet falen.

Stappen

Hoe maak je een dunne buik te krijgen. Heb maaltijden niet missen.
Hoe maak je een dunne buik te krijgen. Heb maaltijden niet missen.
 1. 1
  Heb maaltijden niet missen. Dit is waar de meeste mensen niet. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, het overslaan van maaltijden helpt je niet mager te blijven. Alles wat het zal doen is je naar beneden het pad naar anorexia, dat is een pad best niet gereisd. Eet al uw maaltijden, vooral het ontbijt, want het verhoogt je stofwisseling voor de rest van de dag, en zonder dat, zal je metabolisme gewoon laag en je verbrandt minder vet als je eet.
 2. 2
  Eet minder voedsel vaker. In plaats van het overslaan van maaltijden, gewoon omgehakt uw voedselinname en spreid het uit over het verloop van de dag. Bijvoorbeeld, hebben een mooi-sized ontbijt, dan is een kleine snack op ongeveer 10:00, daarna de lunch, toen nog een kleine snack om ongeveer 03:00, daarna diner. Het eten van minder voedsel in een keer, maar het eten vaker zal omgehakt uw gekke hunkeren, en houdt je lichaam de energie omhoog.
 3. 3
  Eet voedsel dat je vult! Als je eet, in plaats van het eten van veel eten, eet een paar dingen die echt je te vullen. Voedingsmiddelen die zeer vullend zijn pap / havermout, soep, aardappelen, eieren, pasta, sinaasappelen, bonen, sla, avocado's, appels, noten (pinda's en amandelen) en bananen. Eten van die zal je lichaam vullen sneller, zodat je verbruikt minder calorieën. Een ander voedsel dat helpt je te vullen is popcorn, wat een geweldige snack zou maken.
 4. 4
  Kappen van de rommel die je eet. Geef toe, we zijn allemaal tegenwoordig lui, en zou veel liever pak een chocolade mueslireep uit de kast dan gesneden wat fruit. Echter, meer tijd besteden aan het maken van gezonde voeding bespaart u zo veel calorieën! Als het voor u gemakkelijker, hakken groenten en fruit de nacht voordat de school / werk, dan bewaar ze in de koelkast in Tupperware containers of plastic zakken, zodat ze gemakkelijk te grijpen als je honger hebt. Wanneer u een snack nodig hebt, altijd bereiken voor vers fruit of groenten (worteltjes, anyone?) Gedroogde abrikozen zijn ook goed, als ze verrassend vulling voor hun kleine formaat.
 5. 5
  Eet gezonde maaltijden. Voor de lunch, vul jezelf met frisse salade (geen van die vette kantine spul)! In plaats van een hamburger, probeer gegrilde kip in een volkoren tortilla! Wraps zijn geweldig voor de lunch, omdat ze eenvoudig en snel te maken. Voor het dessert, in plaats van het hebben van calorie-packed chocolade fudge-ijs, ga dan voor een gezondere optie, zoals vanille yoghurt.
 6. 6
  Stop met eten als je vol bent! Nooit jezelf dwingen om uw diner af. Wikkel het gewoon op en gooi het in de koelkast (of neem het mee naar huis in een doggy bag als je in een restaurant). Niet wolf neer uw maaltijden - geef uw lichaam de tijd om het voedsel te verteren en u laten weten dat je vol bent.
 7. 7
  Combineer gezond eten met gezond zijn. Yep, dat is oefening. Maar het moet niet een karwei, ga gemakkelijk op jezelf. In plaats van het maken van de uitoefening van een karwei, maar deze te integreren in uw levensstijl. Kleine dingen maken het verschil! Bijvoorbeeld, wanneer je tv kijkt, in plaats van floppen op de bank zitten, opstaan. Zelfs als je stil staat, zul je meer calorieën verbranden op die manier. Tijdens reclameblokken, doe sit-ups of een wandeling rond uw woonkamer.
 8. 8
  Begin helder en vroeg. Voordat je iets in de ochtend (behalve van wakker worden, natuurlijk) te doen, snel te doen 50 sit-ups terwijl nog suf en in bed. De matras zal minder belastend voor je rug, en het zijn moe je minder bewust van de pijn zal maken. Dit op te bouwen tot 100. Deze branden van uw stofwisseling voordat je zelfs iets gegeten.
 9. 9
  Wanneer je kunt oefenen, doen. Als je dichtbij school / universiteit / werk wonen dan lopen of fietsen. Heb auto's of bussen niet gebruiken als je niet hoeft te doen. Bij het lopen, lopen snel. Dit versnelt je stofwisseling, en zal onmiddellijk geven u meer tijd.
 10. 10
  Nu opstaan ​​en dan te rekken. Als je een kantoorbaan, neem een ​​pauze elk uur of zo, opstaan ​​en lopen rond je werkplek voor een minuut of twee. Tijdens je lunchpauze, ga dan voor een wandeling rond het blok. Als mensen geven je rare blikken, negeren of zeggen dat je gaat om koffie te halen.
 11. 11
  Probeer het en nemen een activiteit. Het betekent niet dat je moet naar de sportschool te sluiten, tenzij je wilt. In plaats daarvan, het nemen van dansen, aerobics, of een teamsport. Ze zijn leuker, en verbrandt veel meer calorieën dan steigeren over in een lycra broek pak. Plus, ze geven je een kans om mensen te ontmoeten en vrienden te maken. Ook voor een afgezwakt maag, het zwembad bezoeken. En eigenlijk zwem een ​​paar baantjes terwijl je er bent.
 12. 12
  Run, Forrest, run! Hardlopen of joggen is een geweldige manier om calorieën te verbranden en houden u in vorm. U kunt uit te gaan op uw eigen met uw iPod, of pak een paar vrienden en start een jogging club. Hardlopen kan leuk zijn, en het zal u helpen om het strand lichaam van je dromen.
 13. 13
  Slapen. Slaap is essentieel voor je lichaam rust, en voor haar om zichzelf te herstellen. Het zal je levendiger in de ochtend toch te maken, en u zult meer bereid om te oefenen. Er wordt gesuggereerd dat je 7-10 uur slaap per nacht minimaal, dus stel jezelf een bedtijd, zelfs als je een volwassene. Voor een half uur voordat je naar bed gaat, rust je lichaam naar beneden door het lezen van een boek, drinkt wat kruidenthee, of het luisteren naar ontspannende muziek. Op deze manier zal het gemakkelijker zijn om in slaap te vallen zodra je hoofd het kussen raakt.

Tips

 • In plaats van het gebruik van de lift, gebruik de trap.
 • Probeer soda uit te snijden en drink meer water.
 • Ten slotte, wees tevreden! Je bent actiever wanneer je gelukkig en onderweg bent, en je zult manier gezonder te zijn. En dunner, wat dat betreft.
 • Eet veel fruit, en proberen om andere dan het krijgen van een taxi te lopen.
 • Vermijd leggen niksen. Verveling is de zus van over-eten, dus altijd up-en over. U zult minder tijd hebben om na te denken over het eten.
 • Doen push ups of sit-ups.
 • Alles met mate. Niet gek en nooit chocolade opnieuw te eten, en vervolgens gedurende 4 uur elke dag. Doe kleine dingen met mate. Chocolade eten om de andere dag, of een keer per week. Lopen voor een half uur per dag.
 • Knip koolhydraten (niet helemaal!), Suiker en zout.
 • Dansen rond gek met de meisjes. Dansen verbrandt een verbazingwekkende hoeveelheid calorieën, en het zal je glimlach.
 • Geef jezelf behandelt weinig nu en dan, om u heen en verlangens te bevredigen.
 • Lachen! Het doet echt helpen bij toning die buik spieren, maar het is niet een manier om meer inspannende lichaamsbeweging te vermijden.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat je jezelf nooit verhongeren. Het zal voorkomen dat u van het krijgen van een dunne buik.
 • Opmerking, als je samen eten allemaal doen uitgesneden, zal je lichaam al zijn spieren die het nodig heeft om je metabolisme hoog te houden verliezen. In plaats daarvan, zult u worden gelaten met vet. Je bent gewaarschuwd. Gezond is zonder extremen.
 • Zoals eerder vermeld, niet missen ontbijt. Het is essentieel voor je stofwisseling.
 • Laat je niet verleiden om jojo-dieet. Houden aan een dieet kun je blijven gaan voor een lange, lange, lange, tijd. Niet eten voor 3 dagen, dan is het eten van alles voor 2 zal je niet dunner te maken. Sterker nog, het zal je op gewicht, zoals in de 2 dagen dat u proppen voedsel in je keel je zal produceren meer vetcellen. En eenmaal geproduceerd, zal de vetcellen blijven en worden opgevuld zodra je begint te eten weer, wat betekent slaat je lichaam meer vet.