Wkenl

Hoe om te gaan met haaruitval

Haaruitval kan zowel natuurlijk of veroorzaakt door de ziekte. De meest voorkomende haaruitval wordt dunner worden van het haar veroorzaakt door adrogens (mannelijke hormonen) Er zijn twee soorten van haaruitval:. Mannelijke patroon en vrouwelijke patroon. Dit artikel gaat over mannelijke patroon.

Stappen

Hoe om te gaan met haaruitval. De snelste en goedkoopste manier voor mannen om te gaan is om hun haaruitval te negeren.
Hoe om te gaan met haaruitval. De snelste en goedkoopste manier voor mannen om te gaan is om hun haaruitval te negeren.
 1. 1
  De snelste en goedkoopste manier voor mannen om te gaan is om hun haaruitval te negeren. Als je niet kan schelen, zal de wereld niet schelen, en het leven zal gaan. Volg de voorbeelden van mensen voordat je die ook hebt verloren dingen in hun leven, die zichzelf kunnen zijn en om wie ze zijn worden gerespecteerd, niet omwille van hoe ze eruit zien.
 2. 2
  Kaal gaan stijlvol. Als je merkt dat je haar begint te dun, passen een kale kapsel zoals de buzz cut. Of scheer je hoofd. Deze dagen is de kale-look is "in" dankzij musici, acteurs en andere beroemdheden die zijn moedig kaal.
 3. 3
  Als haaruitval echt dwars zit, dan fix it. Positieve actie. De enige drug behandelingen bewezen te werken voor haaruitval van mannelijke kaalheid zijn Minoxidil direct op de hoofdhuid tweemaal per dag en 1 mg Finasteride oraal eenmaal per dag. Vandaag kunt u een drie maand levering van 5 procent Minoxidil kopen voor ongeveer 15€ overal.
 4. 4
  Doe je onderzoek. Ga naar een dokter, vinden zo veel als je kunt over de behandeling opties, vragen stellen, moeten enz. Finasteride een keer per dag worden ingenomen zonder voedsel. Er wordt aangenomen dat de beste resultaat gebruiken beide geneesmiddelen (Minoxidil en Finasteride). Als u een behandeling alleen kan veroorloven, ga dan voor de Minoxidil, want het is goedkoper, gemakkelijker beschikbaar, en goed bewezen. Vermijd slang olie producten, zoals shampoos en vitaminen markt voor haarverlies.
 5. 5
  Neem een goede harde blik op uw dieet. Te veel inname van voedingsmiddelen met een hoog verzadigd vet - zoals kaas, vlees, etc. - is geassocieerd met haarverlies van mannelijke kaalheid (Japan is een bekend voorbeeld van een populatie waar de mannelijke kaalheid was vrijwel non- existent vóór de invoering van vetrijke westerse diëten.) Ja, deze voedingsmiddelen zijn heerlijk, maar overwegen te bezuinigen als een kleine prijs om te betalen om te helpen uw haar.
 6. 6
  Wees geduldig. Al het haar dat u tot nu toe hebt verloren werd niet in een keer verloren al, en het zal niet terug groeien allemaal tegelijk ook niet. Houd een positieve houding. Als je jong bent, kunt u uitstekende resultaten zien als je snel aan de slag, en vasthouden aan uw dagelijkse geneesmiddelen regime met discipline. Bijvoorbeeld, kan Minoxidil twee tot vier maanden duren om resultaten te zien.
 7. 7
  Stok met het. Totdat de wetenschap verbetert haar behandelingen voor haaruitval, moet u wellicht blijven gebruiken deze medicijnen om uw haar te behouden als je eenmaal terug zijn gegroeid. Denk aan het als tandenpoetsen - zou je niet stoppen met poetsen en dagelijks te flossen alleen maar omdat je tanden schoon zijn vandaag de dag, zou je?

Tips

 • Finasteride moet met voorzichtigheid worden gebruikt bij patiënten met lever-aandoening.
 • Deze medicijnen kunnen bijwerkingen hebben, overleg dan met uw arts en lees aandachtig alle richtingen.

Waarschuwingen

 • Een specialist voordat u een drugs.
 • Het artikel is in de eerste plaats over Male-patroon haaruitval.
 • Als er vrouwen van de zwangerschap leeftijd in het huis, niet kopen 5mg Finasteride en splitsen de pillen om geld te besparen. Vrouwen mogen niet in contact komen met de resulterende pil stof.