Wkenl

Hoe om te gaan met valse hoop

Hebt u ooit valse hoop? Bijvoorbeeld, laten we zeggen een vriend zegt iets als, "als u deze taak te voltooien voor mij, ik zal je iets terug te geven" en je iets terug verwacht, maar zei niets te krijgen. Je voelt je bedrogen en gebruikt. Stel je het gevoel... wat doe je dan?

Stappen

Hoe om te gaan met valse hoop. Niet te veel verwachten.
Hoe om te gaan met valse hoop. Niet te veel verwachten.
 1. 1
  Niet te veel verwachten. Je zal niet altijd alles wat je verwacht, dus je moet voorbereid zijn op een afknapper.
 2. 2
  Kennen de mensen je te maken hebt. Als iemand heeft laten zitten voordat, hij of zij heeft meer kans om je weer in de steek gelaten.
 3. 3
  Pas op voor de NAVO gedrag. NAVO = Geen actie Only Talk. Sommige mensen praten alsof dingen zijn eenvoudig, en dat ze je zeker zal helpen, maar als het gaat om de werkelijke situatie, zijn zij de eersten die om weg te lopen of zelf niet beschikbaar is.
 4. 4
  Confronteer de persoon om uit te leggen hoe je je voelt. Als je een beetje op hun hoede van het praten met de persoon, kunt u gebruik maken van een SMS of e-mail. Als ze nog steeds niet kunnen krijgen, vertel hen niet om loze beloften te maken of dingen zeggen als, "je bent niet mans genoeg om beloften te houden, doe dan niet valse hoop geven."
 5. 5
  Verspreid het woord aan anderen en vertel ze oppassen voor die persoon. Als ze niet op prijs stellen, als ze eenmaal ervaren, zullen ze snel beseffen.
 6. 6
  Heb beloftes niet vertrouwen van een vergeetachtig persoon. Dit is gezond verstand.
 7. 7
  Huilen op andermans schouders als zijn echt om aan u. Vertel een vriend / familielid / boy-vriendin hoe je je voelt, en ze kunnen, het niet daadwerkelijk helpen, zijn er om te luisteren en te troosten. Het helpt om je emoties te delen, zodat in ieder geval het uit je systeem.
 8. 8
  Het krijgen teleurgesteld is een enorme klap, vooral wanneer u uw hart ingesteld op het. Een goede manier om de klap te verzachten is zet je focus op iets anders terwijl je wacht, zodat het lijkt niet zo belangrijk en zo groot een deal. Bijvoorbeeld, wanneer je jongen / vriendin belooft om u te roepen, en ze niet ooit normaal doen dat toch, GEESTELIJK wegdoen uw mobiele telefoon en iets anders dat je leuk vind, spelen sommige sporten, een film kijken, praten met een vriend... laat de HOUSE! Als je genoeg concentreren, zult u versteld staan ​​hoe weinig dat gebroken belofte doet pijn nu dat je niet over na te denken.
 9. 9
  Vergeet echter niet dat als het gaat nergens heen, het zeer pijnlijk kan krijgen voor je. Als je hebt geprobeerd met ze te praten, je gaf hen het voordeel van de twijfel, en het is gewoon JIJ lijken ze dat probleem met (zodat vergeetachtigheid en werk is geen excuus meer hebben, dan is het tijd om verder te gaan. Je verdient beter.

Tips

 • Een back-up plan en wees voorbereid als iemand die een frequente leeg Belover, je belooft dingen die te mooi om waar te zijn klinkt. Schrijf het op notebook.
 • Wees niet te soft-hearted, en genomen door loze beloften, zoals u zult zich bedrogen voelen over en weer.
 • De stappen zijn afhankelijk van verschillende situaties, er is geen vaste regel hier.
 • Wees sterk. Hou voet bij stuk; je leven moet niet evolueren rond de beloften die ze maken. Het lijkt moeilijker hoe meer je ze wilt, maar geloof me, in de toekomst, je gaat kijken terug op deze en heel trots op jezelf.

Waarschuwingen

 • Alleen maar omdat ze houden een belofte ONCE zal niet zeggen dat ze hebben veranderd. Dus, totdat je een regelmatig patroon van belofte houden opmerken, dan niet over je hoopt te hoog.
 • NOOIT starten koude oorlogen. Dat werkt nooit. Dit is een probleem dat je wilt verzorgd, wanneer u een koude oorlog te beginnen, maak je de laffe keuze-je weigert om het probleem te nemen head-on door ze gewoon te negeren, wat kan resulteren in hen ofwel niet krijgen van een aanwijzing, waarbij geval NIETS wordt opgelost, of je in een enorme strijd. Gewoon confronteren hen, en dan zeggen: "Totdat je begint beloften te houden, ben ik niet van plan om een ​​van hen serieus te nemen."
 • Dit artikel werkt alleen voor sommige mensen, niet allemaal.