Wkenl

Hoe maak je een nudist resort of het strand bezoeken

Een bezoek aan een naaktstrand of resort kan een bevrijdend en levensveranderende gebeurtenis of gewoon een nieuwe manier om tijd te genieten met je dierbaren te zijn. Maar voordat je blote allemaal, zijn er spelregels die je moet weten, zodat u het meeste uit van de ervaring.

Stappen

Hoe maak je een nudist resort of het strand bezoeken. Onderzoek nudist gebieden in uw staat of provincie.
Hoe maak je een nudist resort of het strand bezoeken. Onderzoek nudist gebieden in uw staat of provincie.
 1. 1
  Onderzoek nudist gebieden in uw staat of provincie. Het internet heeft letterlijk duizenden websites gewijd aan naakt recreatie. In Noord-Europa zijn er meer dan 250 clubs en resorts waar mensen kunnen vakantie in de buff.
  • Er is een stereotype dat nudist bestemmingen zijn bezocht door een onevenredig groot aantal oudere mensen. Als dat is iets wat je wilt vermijden, kijk voor gezinsvriendelijke resorts of resorts die zich voor koppels op zoek naar een romantisch uitje.
 2. 2
  Bel van tevoren. Vraag wat nodig is om hun club te bezoeken en of ze alleenstaanden of gezinnen, afhankelijk van uw situatie te accepteren. Sommige plaatsen vereisen een jaarlijks lidmaatschap, maar zou een eerste bezoek toestaan. Een ander belangrijk ding om te vragen is als het "clothing optional" of "kleren vrij". In het laatste, strippen is verplicht, en het is misschien niet de beste keuze zijn als dit je eerste keer ervaren van de nudist lifestyle.
 3. 3
  Wanneer je aankomt op uw specifieke nudist locatie, zeker om in te checken bij het ​​kantoor, zodat ze iedereen die daar kennen. Sommige plaatsen hebben een poort, anderen hebben een telefoon.
 4. 4
  Sit back, relax, en er goed uitzien naakt.

Tips

 • Als iemand duidelijk te gapen is gekomen en wordt lewdly staren naar je, hebben een kleine zak spiegel bij de hand en in het kort het schijnen in hun gezicht. Dit wordt al snel het bericht over dat hun gedrag ongewenst is.
 • Vermijd seksuele activiteit in de open lucht. Vergeet niet dat deze zijn familie gebieden die kinderen dicht kan hebben door. Open seksuele activiteit heeft geleid tot de sluiting van meer dan een naakt strand. Behalve dat type activiteit voor uw huis of hotel.
 • Probeer niet te pikken vrouwen. De meeste mensen zijn er om te genieten van de zon en de gemoedsrust, niet aansluiten.
 • Laat de camera thuis. Mensen zijn er om te ontspannen, niet om de stress te eindigen op een website toegevoegd aan hun leven hebben.

Waarschuwingen

 • Er is altijd de vraag voor de mannen over. Terwijl erecties als normaal worden beschouwd, wordt een erectie in het openbaar niet als juiste. Gewoon gaan zitten voor een tijdje, liggen op je buik of begraven in het zand totdat het zakt.

Gebieden waar naaktheid is verplicht

 • Vera Playa Club Hotel, Carretera Garrucha-Villaricos, Vera, Spanje
 • Cap d'Agde Naturist Quarter, Frankrijk