Wkenl

Hoe om te springen verdrievoudigen

Iedereen kan verdrievoudigen, echter, om het goed te doen met de juiste vorm en techniek vereist begeleiding en hulp. Het kost tijd en moeite en het zeker niet gebeuren 's nachts. En begin te winnen ontmoet duurt het maanden van hard werken en inspanning.

Stappen

Hoe om te springen verdrievoudigen. Vertrouwd te raken met de basisprincipes van het hinkstapspringen.
Hoe om te springen verdrievoudigen. Vertrouwd te raken met de basisprincipes van het hinkstapspringen.

Basics

 1. 1
  Vertrouwd te raken met de basisprincipes van het hinkstapspringen. De triple jump is een track & field evenement dat vereist, techniek en snelheid. Het vereist van de atleet te lopen onderaan een strook die leidt naar een zandbak.
 2. 2
  Vertrouwd te raken met de verschillende jump lengtes. Hinkstapspringen heeft verschillende boards waarop je ervoor kiest om je sprong te nemen van. De meeste middelbare school putten omvatten 20ft (6 meter), 24ft (7,3 meter), 28ft (8,5 meter), 32ft (11.56meters), 36ft (13,2) en 49ft (15.98 meter). Als je een beginner bent, zult u wilt beginnen op een eenvoudige boord, zoals de 24ft (7,3 meter).
 3. 3
  Begrijp de drie fasen van het hinkstapspringen. Springen in een ritme. De eerste stap is hop, de tweede is stap, de derde is jump:
  • De eerste fase moet de atleet te springen uit een voet.
  • De tweede is om te landen op dezelfde voet en spring weer.
  • De derde keer dat je landen op de andere voet en spring in de put.
  • Als uw sterkere voet is uw links, dan naar rechts, rechts, links. Als het de juiste voet, ga dan links, links, rechts. Probeer het met beide benen wel.

Vorm

De vorm van de sprong is het belangrijkste aspect van de gebeurtenis. Zonder een goede vorm, kunt u worden verliezen meer dan 2 meter in de lengte van je sprong. Het hinkstapspringen, uiteraard, bestaat uit drie fasen: de hop, de skip, en de sprong.

 1. 1
  De eerste fase, of de hop, zult u voor de rest van de sprong. Als je springt van het bord, gooi het springen knie in de lucht, dij parallel aan de grond. Uw andere voet moeten worden getrokken achter je. Wanneer u het land, de grond raken met je voet eens, niet hiel eerst. Dit zal helpen om vaart erin naar voren en houd je snelheid.
 2. 2
  De tweede fase, of het overslaan, is de meest cruciale fase. Veel nieuwe jumpers hebben een zwakke tweede fase, dus het verlagen van de totale lengte van de sprong. De vorm van de tweede fase is net als de eerste. Na komende uit uw eerste stap, gooi je springen knie omhoog en je tegenovergestelde knie terug. Als je naar het land echter, gooi de andere voet uit naar de voortgang in de volgende fase. Vergeet niet om te landen met je voet plat en spring recht omhoog in de volgende fase.
 3. 3
  De derde fase, of springen, is de laatste fase van de sprong. Na je tweede fase, gewoon je voeten te gooien voor je, net als het verspringen. Vergeet niet naar voren leunen, of u kunt naar achteren vallen en verliest afstand op de eindmeting.

Opleiding

 1. 1
  Ontwikkel je kracht in de benen. Voordat je concurreren in een track te ontmoeten, moet je kracht in de benen ontwikkelen. De triple jump kunnen niet goed worden uitgevoerd zonder kracht in de benen. Een goede manier van het ontwikkelen hiervan is om kraakpanden en Olympische liften, zoals de schone en ruk doen. Probeer niet te doen bouw je beenspieren door het doen beencurls, omdat deze zijn hard op je knieën en ze niet proprioceptieve kracht op te bouwen.
 2. 2
  Probeer been-hoppen. Een zeer effectieve manier om kracht in de benen ontwikkelen is om houten kisten 1 voet (30,5 cm) in de diepte of iets benadering krijgen. Je track coach moeten hebben deze rondslingeren. Hop op hen met een voet op en een uit, totdat je voelt het branden en daarna afwisselend de voeten. Als je hard werkt en de wilskracht om een ​​topsporter te worden, zul je al snel de resultaten zien.
 3. 3
  Probeer de opbouw van uw hamstrings en ​​kuiten.
 4. 4
  Snelheid is cruciaal in de sprong. Oefenen korte sprints, 50 meter of minder, zal je helpen afstand te krijgen.

Tips

 • Kijk niet naar de zandbak terwijl springen, kijken over het. Stel je vliegt naar de hemel.
 • Als beginner probeer om zelfs uit je stappen - als je een middelbare school student die voor een 40-foot (12,1 meter) sprong, het opzetten van kegels op 14 (4,26 meter), 26 (7,9 meter) en 40 voet ( 12,1 meter) en probeer je sprongen hit op de kegels.
 • Overdrijf niet je eerste sprong, of anders zult u al uw saldo en instorten op je been verliezen.
 • Denk aan de drie belangrijkste punten van een geslaagde hinkstapspringen: snelheid, vorm en hoogte. Speed ​​zal je het momentum voor de sprong te geven, zal de hoogte toe te voegen op afstand, en de vorm zal helpen het potentieel van de sprong te maximaliseren. Opleiden en oefenen van al deze zal enorm helpen in je sprong.
 • Zorg ervoor om vooruit te landen, niet achteruit, of anders zult u merken dat uw score lager is dan je denkt.
 • Probeer en zorg ervoor dat elk van deze fasen zijn gelijke afstand als dit geeft je de mogelijkheid om goed te vliegen op uw laatste sprong fase!
 • Plyometrics en gewichten kan u helpen uw kracht in de benen te verbeteren.
 • Oefen een twee of drie stappen aanpak om te werken aan vorm. Dit bespaart u wat energie en kun je langer oefenen.

Waarschuwingen

 • Overdrijf niet je eerste sprong of je kan pijnlijk land en storten op je been.
 • Stretch en jog voordat u begint, als je dat niet doet, je verwondingen en vermoeidheid riskeren.
 • Zorg ervoor dat u het land in de put bij het nemen van het bord je begint met. Als je niet kan, probeer het opstijgen vanaf een bestuur dichter bij de put. Land altijd je sprong in de zandbak.

Dingen die je nodig hebt

 • Zandbak
 • Hinkstapspringen / verspringen landingsbaan
 • Goede schoenen (sneakers lopen of springen spikes)
 • Coördinatie en geduld
 • Optioneel: tape om je stappen te markeren
 • Optioneel: meetlint om je stappen en / of de afstand te meten
 • Vertrouwen en een goede houding!