Wkenl

Hoe om te stoppen met bloeden tandvlees, gingivitis, parodontitis

Periodontale ziekte te bestrijden, moet men kunnen schoon onder het tandvlees, waar pockets vormen tussen de tanden en tandvlees in aanwezigheid van verval. Borstelen gedurende vijf minuten en flossen drie keer per dag zal een ding voor het spoelen van de microben verborgen in deze zakken niet te doen.

Stappen

Hoe om te stoppen met bloeden tandvlees, gingivitis, parodontitis. Realiseren dat dit een wond aan uw lichaam - Hetzelfde als een geïnfecteerde snee in je arm.
Hoe om te stoppen met bloeden tandvlees, gingivitis, parodontitis. Realiseren dat dit een wond aan uw lichaam - Hetzelfde als een geïnfecteerde snee in je arm.
 1. 1
  Realiseren dat dit een wond aan uw lichaam - Hetzelfde als een geïnfecteerde snee in je arm. Je moet de oorzaak weg te nemen - houden de wond schoon. Veel mensen bezitten een elektrische monddouche van een soort. Meestal wordt opgeslagen op dezelfde plaats - onder de gootsteen te verstoffen. Uit het oog - uit het hart. Als er een kleine snee in je hand dat iedere keer dat je je handen gewassen bloedde, zou het niet lang duren om naar de dokter. Hetzelfde gaat op in je mond, maar je ziet het niet (maar je kunt zeker ruiken). Gelukkig is er een eenvoudige en goedkope manier voor het reinigen die zakken per dag. Elektrische aanrechtblad mondelinge irrigatie eenheden gewoon niet zo vaak als ze zouden moeten wennen.
 2. 2
  Gebruik een monddouche die hecht aan uw douchekop of gootsteen kraan stelt gebruikers in staat om deeltjes uit, die gevangen zitten tussen de tanden en onder het tandvlees spoelen.
 3. 3
  Maak een spoeling met een ounce van waterstofperoxide en een ounce van warm water. Klotsen van de vloeistof rond in je mond gedurende 15 tot 20 seconden, en dan spuug het uit. Het mengsel zal diep in besmette gebieden, veel ziektekiemen te vernietigen. Zorg ervoor dat je elke chroom metalen tandheelkundige prothetische kunstgebit prothese te verwijderen alvorens dit te doen, of je zal een gevaar chemische reactie krijgen.
 4. 4
  Na de eerste spoeling, wacht vijf minuten en herhaal het proces met een oplossing van een halve theelepel zout en een half glas water. Het zout doodt niet alleen bacteriën... het krimpt ook het tandvlees, waardoor de bacteriën "theater van de operaties".
 5. 5
  Gebruik beide spoelingen vier keer per dag gedurende drie dagen als de ziekte is mild... en gedurende vijf dagen als het gevorderde. Na die periode voorbij is, moet je tandvlees voldoende zijn verbeterd zodat u elimineren de peroxide spoelen en gebruik alleen de zoutoplossing... eenmaal om de andere dag voor een paar weken.
 6. 6
  Afwisselen met een goede anti-bacteriedodende mondwater dat de tanden, zoals Biotene of crest pro gezondheid, die kan worden verkregen bij uw lokale supermarkt geen vlekken.

Tips

 • Reinig je tong als onderdeel van uw dagelijkse mondhygiëne. Statistieken zeggen dat ongeveer 70% van de bacteriën in de mond zich op het achterste gedeelte van de tong. Deze micro-organismen dragen tot tandvleesontsteking en tandbederf, en zijn ook de belangrijkste oorzaak van een slechte adem.
 • Na het tandenpoetsen 's nachts, zorg ervoor dat u de monddouche gebruiken. Versteld staan ​​hoeveel voedsel deeltjes blijven, zelfs na het tandenpoetsen.
 • Sommige mensen hebben ontdekt dat een colloïdaal zilver oplossing goed werkt.

Waarschuwingen

 • Herinner me ook flossen is een belangrijk onderdeel van een complete tandheelkundige thuiszorg programma!
 • Om klauwzeer te voorkomen, zoals dit, zie je tandarts minstens een keer per jaar. Poets je tanden minstens tweemaal per dag, en gebruik je monddouche minstens twee keer per dag en na de maaltijd.
 • Het colloïdaal zilver oplossing kan draaien grijs of blauwachtig je huid, dus wees voorzichtig niet te morsen.