Wkenl

Hoe om vet te verliezen met gewichten

In de wereld van de fitness, het is algemeen bekend dat het verliezen van vet met gewichten is niet alleen effectief, maar eenvoudig. Gewichtheffen verbrandt calorieën, hoewel niet zo veel als aërobe activiteit zoals hardlopen, fietsen of zwemmen. Wanneer u meer calorieën dan je eet verbrandt, verlies je gewicht. Daarnaast zal de extra spierweefsel je bouwen door middel van het opheffen meer calorieën verbranden dan je lichaam vetweefsel, zelfs wanneer u rust. Gewicht opleiding moet worden gecombineerd met een gezonde eetgewoonten, dagelijkse activiteiten en aërobe oefening als onderdeel van een goed afgeronde gezonde levensstijl.

Stappen

Hoe om vet te verliezen met gewichten. Warming-up door te lopen gedurende 3-4 minuten.
Hoe om vet te verliezen met gewichten. Warming-up door te lopen gedurende 3-4 minuten.
 1. 1
  Warming-up door te lopen gedurende 3-4 minuten. U kunt een loopband daartoe gebruikt.
 2. 2
  Doe krachttraining met behulp van uw eigen lichaamsgewicht voor of na aerobic oefeningen, zoals push-ups, sit-ups of kraakpanden.
 3. 3
  Te nemen in de hand gehouden gewichten in de dagelijkse activiteiten en oefeningen, zoals wandelen of hardlopen.
 4. 4
  Plaatsvervanger sommige aërobe sessies met krachttraining sessies. Bijvoorbeeld, in plaats van 4 dagen van het runnen van een week, een looptijd van 3 dagen en tillen gewicht voor 1. U kunt ook de tijd die je aërobe activiteit te doen bezuinigen op een bepaalde dag en vervang het met krachttraining.
 5. 5
  Drink water na elke 10 minuten. Het geeft uithoudingsvermogen en verhoogt de vloeibaarheid in je lichaam. Ook helpt het bij het betrekken van andere oefening en het verbranden van vet.
 6. 6
  Circuit training - Moving snel van de ene kracht training naar het volgende - Kan houd je hartslag omhoog en helpen meer calorieën te verbranden terwijl krachttraining.
 7. 7
  Onderzoek de verschillende soorten oefeningen door te kijken in uw favoriete fitness tijdschrift of met behulp van uw favoriete zoekmachine online. Veel fitness-experts hebben ook aanbevelingen op hun online sites. Veel oefeningen hebben geen gewichten nodig, maar gebruik alleen het gewicht van je eigen lichaam.

Tips

  • Grote misvatting: Je kunt niet vet te verliezen rond slechts een bepaald gebied door middel van krachttraining. Bijvoorbeeld, doet kraakpanden te beenspieren te bouwen zal niet vanzelf verminderen vet rond je benen. Daarnaast doen of crunches zal niet richten buikvet. Toch zal het opbouwen van spieren zodat deze regio er beter uitzien door het verminderen van het oppervlak waarover het vet wordt verspreid.
  • Grote misvatting: Vrouwen zijn vooral bezig met het idee van het verliezen van vet met gewichten vanwege de misvatting dat ze zullen uiteindelijk uit als een mannelijke body builder. Het duurt jaren van intensieve krachttraining te lijken dat. Gewicht opleiding is zeer geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kan bijdragen aan een fit en gezond uit.

Waarschuwingen

 • Zoals altijd, overleg dan met uw zorgverzekeraar of fitness expert voor het begin van elk fitness-routine om ervoor te zorgen dat u het uitvoeren van de beste oefeningen voor uw gewichtsverlies doel in een veilige en gezonde manier.