Wkenl

Hoe om vet te verminderen in wapens voor vrouwen

Vrouwen vaak zoeken naar manieren om vet te verminderen in hun armen om ze slanker en strakker uitzien. Er is geen manier om enkel vet te verliezen in het gebied rond de armen, omdat het lichaam kiest bepaalde delen van het lichaam op te slaan en vet te verliezen. De meest effectieve manier om vet te verminderen en armen kijken slanker en afgezwakt, echter, is om te eten een gezond dieet en doe oefeningen die gericht elke spiergroep van de armen. Armen zal verschijnen om minder vet rond hebben als ze bevatten meer spieren, waardoor ze afgezwakt verschijnen. Hoe meer spieren je lichaam bevat, hoe meer vet zal verbranden, waardoor je met armen die meer gebeeldhouwd. Hier zijn een paar stappen over hoe om vet te verminderen in de armen van vrouwen.

Stappen

Hoe om vet te verminderen in wapens voor vrouwen. Eet een dieet dat rijk is aan magere eiwitten, en die bestaat uit langzaam brandende koolhydraten, gezonde vetten en groenten.
Hoe om vet te verminderen in wapens voor vrouwen. Eet een dieet dat rijk is aan magere eiwitten, en die bestaat uit langzaam brandende koolhydraten, gezonde vetten en groenten.
 1. 1
  Eet een dieet dat rijk is aan magere eiwitten, en die bestaat uit langzaam brandende koolhydraten, gezonde vetten en groenten. Een dieet van deze aard zal helpen uw lichaam op te bouwen en onderhouden van spiermassa terwijl tegelijkertijd het verbranden van vet. Eiwitten, bonen en peulvruchten zal u helpen een vol gevoel, zodat je niet te veel eten.
  • Magere eiwitten kan bestaan ​​uit vis, kalkoen, kip, eiwit en kwark.
  • Langzaam brandende koolhydraten zijn koolhydraten die niet uw bloedsuikerspiegel doen verhogen. De meest voordelige koolhydraten zijn bonen en peulvruchten, zoals zwarte bonen, pinto bonen en linzen. Koolhydraten die je bloedsuikerspiegel omhoog te brengen moet worden vermeden en zijn de meeste witte en volkoren granen, zoals brood, rijst, pasta en aardappelen.
  • De meest voordelige groenten zijn die grote hoeveelheden vitaminen en mineralen bevatten en weinig zetmeel. Boerenkool, spinazie, broccoli en mosterd greens zijn goede keuzes.
  • Gezonde vetten zijn nodig voor een gezond hart en te helpen uw lichaam te absorberen voedingsstoffen. Olijfolie, avocado, kokosnoot en walnoten bevatten alle gezonde vetten.
  • Vruchten moeten worden vermeden omdat ze een hoge hoeveelheid suiker bevatten.
 2. 2
  Eet een maaltijd 90 minuten voordat u gaat trainen, zodat je lichaam heeft energie uit te werken. Als je niet eet kan je het gevoel lusteloos en lage energie, die uw prestaties zal belemmeren.
 3. 3
  Engage in weerstand opleiding 2 tot 3 dagen per week.
  • Doe krachttraining oefeningen die alle spiergroepen in je armen inclusief biceps, triceps en schouders richten.
  • Voeren oefeningen met lichte, middelzware en zware gewichten, zodat je bezig bent met alle verschillende soorten vezels in de spieren van je armen.
  • Verander je arm workout om de 2 weken, zodat u niet altijd het uitvoeren van dezelfde bewegingen. U zult het meeste uit uw training te krijgen door het gebruik van verschillende spieren en gewichten.
 4. 4
  Voeg cardiovasculaire oefening om je routine 2 dagen in de week om vet te verbranden sneller. Cardiovasculaire oefening zoals zwemmen is het meest efficiënt in het verbranden van vet.
 5. 5
  Drink een vloeibare maaltijd, zoals een eiwit shake nadat u uw oefeningen uit te voeren. De spieren van je armen zal voedingsstoffen nodig heeft, binnen 20 minuten van uw training, en vloeistoffen zijn de beste omdat ze zijn sneller dan vast voedsel verteerd.
 6. 6
  Consumeer meerdere kleine maaltijden in plaats van een paar grote maaltijden. Eten vaker zal uw lichaam helpen herstellen na de training, terwijl het houden van uw bloedsuiker op een laag niveau. U zult ook minder kans om veel te eten als je verbruikt veel kleine maaltijden.

Dingen die je nodig hebt

 • Magere eiwitten
 • Groene bladgroenten
 • Bonen en peulvruchten
 • Gezonde vetten
 • Gewichten
 • Eiwit shake