Wkenl

Hoe te bewegen als een ninja

Heb je altijd al willen weten hoe te bewegen met de stealth van een ninja? Zo ja, dan kunt u verder lezen van dit artikel om uit te vinden hoe!

Stappen

Hoe te bewegen als een ninja. Onderhouden balans en controle doordat uw lichaamsgewicht te zinken en worden uitgevoerd door diep gebogen knieën.
Hoe te bewegen als een ninja. Onderhouden balans en controle doordat uw lichaamsgewicht te zinken en worden uitgevoerd door diep gebogen knieën.
 1. 1
  Onderhouden balans en controle doordat uw lichaamsgewicht te zinken en worden uitgevoerd door diep gebogen knieën.
 2. 2
  Vergeet niet om mee te ademen met uw beweging. Onbewust je adem kan onbewust produceren onnodige spierspanning en kan resulteren in een hijgende release van adem als je schrikt of per ongeluk onevenwichtig.
 3. 3
  Wees zo geduldig mogelijk. Als de snelheid van de reizen is niet belangrijk, neem zoveel tijd als je kunt. Ongeduld en de resulterende haastige beweging die het stimuleert zijn de grootste gevaren voor de persoon die in stilte moet bewegen zonder detectie.
 4. 4
  Gebruik alle verbindingen voor beweging, het benadrukken van vloeibaarheid door de betrokkenheid van de enkels, knieën en heupen voor het stappen. Vermijd de lui en gevaarlijke gewoonte van verstijving knieën en swingend het hele been uit de heup.
 5. 5
  Altijd lopen teen eerste. Leg je buitenste tenen naar beneden eerst, dan rollen naar uw hiel.
 6. 6
  Leer je energie (chakra) beheersen.

Feiten

 • De ninja waren zeer goed geïnformeerd over vergiften. Vergiftigen van een slachtoffer was even effectief als steken hen, maar met zeer weinig puinhoop of kans op falen. Zodra het gif werd ingenomen door het slachtoffer was het al te laat. De vergiften waren voornamelijk biologische basis, maar sommige werden genomen van dieren.
 • De ninja uniform werd een Shinobi shuzoku genoemd. Het is typisch een van de drie kleuren. Blauw werd gebruikt voor 's nachts missies toen gezien zou een wisse dood betekenen. White werd gebruikt voor de winter missies, zodat ze gemakkelijk kunnen opgaan in de sneeuw. De andere kleur gebruikt was een groene soort camouflage patroon, zodat ze kunnen opgaan in de bosrijke omgeving.
 • Vrouwen speelden een zeer belangrijke rol in de ninja clans van het verleden. Bekend als Kunoichi, kon de vrouwelijke ninja vaak gebruik maken van hun eigen vrouwelijkheid tot zeer dicht bij de vijand te krijgen. Met behulp van psychologische oorlogsvoering en geest manipulatie als wapens, kon de Kunoichi in dicht genoeg bij het slachtoffer te vergiftigen zonder een spoor achter.

Waarschuwingen

 • Alsjeblieft, ga niet in het winkelcentrum zwaaien ninja wapens rond. Je zult in de problemen met de politie te krijgen, en dan mensen zouden kunnen denken dat je gek bent. Gewoon intelligent over waar je je wapens te nemen.
 • Niet gaan en proberen te springen over auto's, kan je pijn je zelf en de eigenaar misschien niet al te blij mee.

Dingen die je nodig hebt

 • Tabi laarzen of andere goede, stille wandelschoenen