Wkenl

Hoe te bloedplaatjes niveau natuurlijk verhogen

Als u last heeft van lage bloedplaatjes hoeveelheden, kan je het zetten van uw lichaam in gevaar als je een snee of breuk in de huid. Bloedplaatjes zijn de kleine cellen die helpen om een ​​stolsel te vormen in uw bloed, waardoor de snede het stoppen van bloedingen. Elke bloedplaatjes stokken naar de andere bloedplaatjes evenals wand van de beschadigde bloedvat, die een stolsel vormt. Een normale bloedplaatjes hoeveelheid is overal van 150.000 tot 450.000 eenheden per kubieke millimeter bloed. Als je een voldoende aantal bloedplaatjes, je bent op een lager risico op bloedingen. Hoewel er pillen en medicijnen die u kunt nemen en procedures die u kunt ondergaan, kunt u ook leren hoe je bloedplaatjes niveau natuurlijk te verhogen.

Stappen

Hoe te bloedplaatjes niveau natuurlijk verhogen. Consumeer de juiste soorten voedsel.
Hoe te bloedplaatjes niveau natuurlijk verhogen. Consumeer de juiste soorten voedsel.
 1. 1
  Consumeer de juiste soorten voedsel. Proberen om verse groenten en fruit te eten, en organische opties zijn beter voor u en uw aantal bloedplaatjes. Bessen, groene bladgroenten, sinaasappelen, tomaten en kiwi's kan helpen bij het verhogen van uw bloedplaatjes.
  • Blijf weg van bepaalde ongezonde voedingsmiddelen. Deze voedingsmiddelen bevatten verwerkt voedsel, geraffineerde suikers, en junk food. Ook weg te blijven van alcohol en cafeïnehoudende dranken. Deel te nemen in deze voedingsmiddelen en dranken kan ertoe leiden dat uw aantal bloedplaatjes nog verder dalen, omdat ze kunnen de productie belemmeren door het beenmerg.
 2. 2
  Inslikken voedingsmiddelen die omega-3 vetzuren bevatten. Voorbeelden van deze soorten voedsel zijn vis, scharreleieren, lijnzaadolie, tonijn en wilde zalm. Omega-3 vetzuren voedsel boost je immuunsysteem en kan natuurlijk het verhogen van uw aantal bloedplaatjes niveau.
 3. 3
  Inslikken vitamine-en mineralensupplementen. Dit is een ideale optie als u niet de zorg voor specifieke fruit of groenten.
  • Neem 1.000 IE vitamine C per dag. Deze vitamine is oplosbaar in water, zodat het direct in het lichaam. Dit supplement werkt om je immuunsysteem te versterken en kan uw aantal bloedplaatjes natuurlijke wijze te stimuleren.
  • Drinken bittere uittreksel uit papaya bladeren. Aankoop 2 blaadjes, prak ze met een vijzel, en drink het extract. Twee blaadjes moeten opleveren 2 eetl. van het extract.
 4. 4
  Drink warm-watertemperatuur. Koud water kan vertragen uw spijsverteringskanaal, waardoor uw lichaam de manier om voedingsstoffen op te nemen kan beïnvloeden. Bloedcellen worden gemaakt van water en eiwitten, dus als je meer water drinkt, zal je meer produceren bloedcellen.
 5. 5
  Krijgen voldoende slaap en rust. Probeer ten minste 7 tot 8 uur slaap per nacht te krijgen. De rest kan je lichaam helpen om op te laden en te produceren meer plaatjes.
 6. 6
  Oefenen. Voer kracht-oefeningen en cardiotraining om de bloedstroom te helpen in je lichaam. Deze oefeningen kunnen verhogen van uw lichaam het immuunsysteem. Vermijd contact sport vanwege blessures kan leiden tot bloedingen.

Tips

 • De gemiddelde levensduur van een bloedplaatjes ongeveer 10 dagen. Vanwege dit, om uw bloedplaatjes op peil te houden, moet je om deel te nemen in deze natuurlijke remedies vaak.
 • Voordat u aan boord voor een van deze remedies, moet u overleggen met uw arts. Moet uw arts u nauwgezet controleren want je kan hebben andere reeds bestaande voorwaarden die kunnen worden beïnvloed door uw verandering in dieet of algemene gedrag. Als uw toestand verergert, kan je onmiddellijk medisch ingrijpen nodig.