Wkenl

Hoe te hoelahoep

Hula omsnoeren is niet alleen een geweldige workout voor je buikspieren, maar het is een geweldige manier om plezier te hebben en maak indruk op je vrienden. Om een ​​expert hula hooper, alles wat je nodig hebt is om te oefenen en om je coördinatie te verbeteren. Als je wilt weten hoe je hoelahoep, volg gewoon deze eenvoudige stappen en u zult in staat zijn om het te doen in een mum van tijd.

Stappen

Hoe te hoelahoep. Zet op atletische kleding.
Hoe te hoelahoep. Zet op atletische kleding.

Hula omsnoeren voor beginners

 1. 1
  Zet op atletische kleding. Draag een nauwsluitende shirt en broeken, zodat het makkelijker te hoelahoep en zo de ring zal niet gepakt op een losse kleding zal zijn.
  • Comfortabele schoenen maakt het ook makkelijker voor u om hoelahoep. Ze hoeven niet te zijn sportschoenen.
  • Vermijd het dragen van een armband of loshangende sieraden die verstrikt kunnen raken in de hoelahoep.
 2. 2
  Leg de hoepel op de grond. Kies een hoepel die je borst of taille reikt wanneer sta je het op zijn kant. Grotere hoepels zijn ideaal voor beginners omdat ze langzamer draaien, waardoor je meer tijd om te wennen aan het ritme van de hoepel.
  • Als je echt toegewijd aan hula omsnoeren, kunt u proberen hoepels van een verscheidenheid van gewicht en grootte om te zien wat het beste werkt voor jou.
 3. 3
  Stap binnen in de hoepel.
 4. 4
  Bereik naar beneden en pak de randen van de hoepel. Plaats je handen uit elkaar op een comfortabele afstand.
 5. 5
  Breng de hoelahoep tot aan je middel. Stap een voet voor de andere om de balans te krijgen.
 6. 6
  Pak de ring stevig met twee handen. Ontspan de hoepel tegen een zijkant van je romp.
 7. 7
  Draai de hoepel. Als je rechtshandig bent, stevig draai de ring tegen de klok in. Als je een lefty, draai het met de klok mee.
 8. 8
  Start om je taille te bewegen in een cirkelvormige beweging. Duw je buik naar voren als de hoepel beweegt over je buik. Duw de hoepel terug als het beweegt over je rug.
  • Uiteindelijk zul je een perfecte beweging voor het pompen van je romp te vinden.
 9. 9
  Blijven draaien van de hoepel. Blijven bewegen je taille in een cirkelvormige beweging als je loslaat en hebben tot doel de hoepel krijgen om zich rond je middel wikkelen, zoals pool, rond en rond en rond een kapper.
  • Als de hoepel daalt tot onder je taille of zelfs op de grond valt, pak het op en probeer het opnieuw.
  • Wanneer de ring valt, probeer spinnen in de andere richting. Hoewel righties voorkeur aan de hoepel draaien tegen de klok in en linkshandigen liever klok mee draaien, moet je nog steeds vinden de richting die het beste werkt voor jou. De richting die je liever heet je 'eerste richting' of je "in-flow."
 10. 10
  Verwachten dat de hoepel om de eerste paar pogingen als je wennen aan de beweging vallen. Gewoon halen de hoepel weer en blijven gaan. Het is zo veel over het krijgen van het gevoel voor de beweging als het gaat over volgende instructies.
  • Zodra je meer ervaren als een hula-hooper, kunt u kennismaken met een aantal trucs voor het herstellen van een vallende hoepel.

Geavanceerde hula omsnoeren

 1. 1
  Leer hoe je een vallende hoepel herstellen. Als je het gevoel alsof je onder de knie krijgen van het en u niet wilt houden het oppakken van de hoepel van de grond, kunt u ook leren om de hoepel te herstellen als het gaat om te vallen. Dit zal je kijkt meer als een professional en kunt u laten de hoepel veel langer draaien. Hier zijn een paar dingen om te proberen als de hoepel onder je taille valt:
  • Buig je knieën onder de hoepel terwijl het duwen je heupen echt snel te krijgen van de hoepel om terug te gaan tot aan je middel.
  • Draai je lichaam in de richting van de stroming van de hoepel terwijl het duwen van je heupen echt snel.
  • Beweeg je lichaam veel sneller dan normaal om de positie van de hoepel te herstellen.
 2. 2
  Beheersen wat meer hula omsnoeren vaardigheden. Naarmate je meer ervaren als een hula hooper, kunt u uw hula omsnoeren repertoire toe te voegen door te proberen een aantal nieuwe vaardigheden. Hier is wat u kunt doen:
  • Oefen sneller bewegen. U kunt dit doen door het verschuiven van het gewicht tussen je gevoel sneller, of door het pompen van je romp sneller heen en weer.
  • Bewegen als je hoelahoep. Om dit te doen, draai je lichaam in de richting die de hoepel beweegt. Shuffle je voeten in de juiste richting.
  • Probeer de "buit bult". In plaats van het verplaatsen van de hoelahoep rond je taille, probeer dan langs je kont bewegen.
  • Probeer het verplaatsen van de hoepel omhoog en omlaag uw lichaam. Een ervaren hula hooper kan de hoepel beweging boven of onder zijn middel te maken terwijl nog steeds herstellende is.
  • Als je echt wilt om het te schoppen tot een inkeping, kunt u proberen het draaien van de hoepel rond je hoofd of je armen, of zelfs om gewoon een van je benen. Lichter hoepels beter werken voor deze truc.

Tips

 • Als u problemen ondervindt met uw taille goed bewegen, beweeg je benen verder uit elkaar en plant ze, buig ze, en zich richten op een voet, een been bewegen in kleine cirkels te beginnen met je heup. Dit zal helpen het verplaatsen van de taille op het juiste ritme.
 • Grotere hoelahoep zal draaien langzamer en gemakkelijker te gebruiken. Voor een persoon die is 5'8 ", is een 3,5" -4 "diameter aangeraden. Zwaardere hoelahoep zal ook gemakkelijker te gebruiken, maar ze moeten niet zo zwaar dat je hebt moeite om ze op.
 • Hula omsnoeren is een geweldige manier te animeren een traditionele workout buik. Als je moe bent van het doen van sit-ups, probeer hula omsnoeren plaats.