Wkenl

Hoe te onderarm tendinitis beoordelen

Tendinitis is een ontsteking van de pezen die optreedt wanneer een gewonde pees niet goed genezen. Wanneer deze zwelling of irritatie gebeurt in de onderarm, kunt u beginnen om ernstige pijn te voelen en moeten verder hulp te zoeken van een arts. Hier is Google te onderarm tendinitis beoordelen.

Stappen

Hoe te onderarm tendinitis beoordelen. Begrijpen wat tendinitis is.
Hoe te onderarm tendinitis beoordelen. Begrijpen wat tendinitis is.
 1. 1
  Begrijpen wat tendinitis is. Onderarm tendinitis pijn wordt meestal beschreven als een constante, vervelende pijn of een doffe, chronische pijn met zeer weinig of geen verlichting. Veel mensen voelen zich deze druk tijdens het gewichtheffen, tennis activiteit, werken op een computer of tijdens het doen van andere handmatige taken.
 2. 2
  Bepalen wanneer de pijn begon te ontstaan. Onderarm tendinitis lijkt over het algemeen na de activiteit en meestal de volgende dag. Proberen terug te traceren deze pijn op een specifieke datum of gebeurtenis, die een arts zal u helpen beter te begrijpen wanneer tendinitis begon.
 3. 3
  Let op de symptomen. Dit is een andere goede indicatie dat je onderarm peesontsteking kan hebben. Wees ervan bewust dat sommige individuen ervaren branden, vooral na handenarbeid of oefening.
  • Let op, terwijl het verhogen van je arm, als u last heeft van ernstige pijn of de onderarm pijn verergert. Mensen met ernstige gevallen van onderarm tendinitis kan niet tillen of iets met de gewonde arm te dragen.
  • Kijk uit voor het getroffen gebied om opzwellen van vochtophoping, rood, klonterig of warm. Deze zijn ernstiger symptomen van tendinitis.
 4. 4
  Observeren beperkte beweging arm. Dit resulteert meestal van onderarm gevoeligheid. Als u tendinitis in je biceps hebben, mag u niet in staat zijn om de uitbreiding van uw arm volledig.
  • Voeren specifieke bewegingen om deze aandoening te beoordelen. Trekken, duwen, tillen, bukken, draaien en draaien je arm. Je mag onderarm tendinitis hebben als u pijn tijdens deze oefening.
 5. 5
  Onmiddellijk beginnen behandeling en zeker follow-up met uw arts als de pijn aanhoudt.

Tips

 • Je lichaam moet langzaam wennen aan de stress als je niet hebben gevolgd een oefening plan in een tijdje. Zorg ervoor dat u terug gemak in uw oefening routine langzaam.
 • Vergeet niet om op te warmen, rekken en cooling-down uit te oefenen en andere activiteiten letsel te voorkomen.
 • Onderarm peesontsteking kan enkele maanden duren of zelfs langer om volledig te genezen, afhankelijk van wanneer rust en behandeling begon. Het kan gemakkelijk worden behandeld en genezen wanneer vroeg ontdekt.
 • Zoeken naar extra behandeling bij traditionele behandelingen thuis hoeft niet de pijn te verlichten. Cortisone-injecties kunnen ontstekingen en pijn te verminderen, maar de behandeling moet herhaald worden en het kan alleen met mate worden toegediend.

Waarschuwingen

 • Vermijd alle oefening, activiteit en beweging die kan plaatsen overmatige stress op je geblesseerde onderarm.