Wkenl

Hoe te stoppen met drinken zonder anonieme alcoholisten

Veel mensen die erkennen dat ze een drankprobleem zijn zich niet bewust dat er alternatieven zijn voor de Anonieme Alcoholisten. Dit artikel, bijvoorbeeld, schetst het CORE-proces, wat staat voor C ommit, O Commit,> bjectify, R espond, E njoy. Door het hanteren van deze eenvoudige technieken, kunt u de fles rustig verslaan - en gratis - in de waardigheid van uw eigen huis.

Stappen

Hoe te stoppen met drinken zonder anonieme alcoholisten. Begrijpen waarom je drinkt.
Hoe te stoppen met drinken zonder anonieme alcoholisten. Begrijpen waarom je drinkt.
 1. 1
  Begrijpen waarom je drinkt. Voordat u het CORE-proces effectief kunnen gebruiken, is het essentieel dat u het probleem te herkennen. In de Anonieme Alcoholisten, wordt alcoholisme gezien als een ziekte die slechts een Hogere Macht u kunnen helpen met, buiten AA, maar er zijn andere modellen van alcoholafhankelijkheid. Een handige manier om te kijken naar een drankprobleem is om het te bekijken in termen van overleving instincten. De hersenen zijn verdeeld in twee onderdelen, waarvan we de menselijke hersenen (u) en dierlijke hersenen (het) zullen noemen. Het dier hersenen betreft alleen met overleven, en als je zijn chemisch afhankelijk van alcohol, het ten onrechte denkt dat je alcohol nodig hebt om te overleven. Vanwege dit, kan je het noemen het "booze hersenen." Als je niet begrijpt hoe de drank hersenen werken, kan het gemakkelijk te verleiden het menselijk brein (je) in het drinken.
 2. 2
  Verbind je met permanente onthouding van alcohol. U hoeft geen alcohol nodig om te overleven. Maak een plan om te stoppen voor een goede. Als je klaar bent, zeggen de woorden "Ik zal nooit meer drinken." Besteed aandacht aan hoe je je voelt. Als je bent bang, in paniek, boos, depressief, of slecht voelen op een bepaalde manier, dat is de drank hersenen aan het werk. En, in alle eerlijkheid, je ZULT slecht voelt op het eerste. Je lichaam is al met deze chemische stof voor... hoe lang. Het denkt dat het nodig heeft. Het heeft om te leren hoe je nu werken zonder het, en leren heeft een curve. Geef het tijd om te leren.
  • Uw neuronen, die zijn afgestompt door drank al geruime tijd, en nu zijn alle een-buzz met activiteit, wat betekent dat de rust en de slaap waarschijnlijk moeilijk zal zijn om te krijgen voor een paar dagen. In de tussentijd zal uw drank hersenen vertellen je leugens, noem het een leugenaar en kijken 's avonds laat tv tot het overgaat!
 3. 3
  Objectiveren uw drank hersenen. Het menselijk brein is veel slimmer dan de drank hersenen, die niet begrijpen dat je kunt leven zonder alcohol. U kunt uw drank hersenen te slim af door te leren denken als iets anders dan jezelf te horen, maar ook wanneer het tot je spreekt. Objectiveren door te zeggen "het wil drinken" in plaats van "Ik wil een drankje." Wanneer u de drank hersenen objectiveren, besef je dat het heeft geen macht over u. U bent in controle en het is een buitenstaander. Alles wat het kan doen, is proberen om u te verleiden tot het drinken, maar je kunt het elke keer te slim af.
  • Het zal alles proberen om je te drinken, omdat het ten onrechte gelooft dat je nodig hebt om te drinken om te overleven. Als je slecht voelt, zal het u vertellen om te drinken om beter te voelen. Als je goed voelt, zal het u vertellen om te drinken om te feesten of te vieren. In feite, zal het proberen om elke gebeurtenis in uw leven (goed of slecht) als een excuus om te drinken gebruiken. Wanneer u een gedachte of gevoel dat het drinken, dat is de drank hersenen proberen je te misleiden suggereert.
 4. 4
  Reageren op uw drank hersenen door te zeggen "nooit" wanneer je hoort het vragen voor een drankje. Dit zorgt ervoor dat de drank hersenen om terug naar beneden, omdat het erkent dat het niet onder controle en er is geen manier kan je dwingen om alcohol gieten in je keel. Zij zullen proberen veel verschillende trucs om u te verleiden tot het drinken van (vooral in het begin), maar nu dat je deze informatie, zult u weten wat het is om elke keer. Vergeet niet, elke gedachte of gevoel dat het drinken suggereert op enig moment is de drank hersenen aan het werk. Als je herkent het, vertel het 'ik drink nooit "en ga verder met wat je aan het doen waren. Maak geen ruzie met haar, gewoon vertellen dat je nooit drinkt.
  • Als je vrienden iets te drinken aanbieden, zeggen: "Nee, bedankt, ik stoppen." Je kunt ook zeggen: "Ik ben vertragen" of zelfs maar "Nee, bedankt" als je niet wilt krijgen in het. Echter, als de mensen in je kring hebben de neiging om te drinken, het is waarschijnlijk het beste dat je up-front met hen, zodat ze kunnen u ondersteunen door zich discreet. Als ze niet ondersteunen uw beslissing, vinden van nieuwe vrienden.
  • Uw drank hersenen zullen meer en meer ontmoedigd naarmate de tijd vordert krijgen, last van hebt minder en minder. Al te lange tijd, zult u een expert in het omgaan met uw drank hersenen, waardoor het gemakkelijk is om nuchter te blijven.
 5. 5
  Geniet van uw herstel van alcoholafhankelijkheid. Wanneer u besluit om te stoppen met drinken voor altijd, een van de eerste problemen die u zal worden geconfronteerd is gewoon omgaan met de dag-tot-dag werkelijkheid zonder alcohol. Als je thuis zitten met niets te doen, zal uw drank hersenen je pester voor een drankje en het zal heel moeilijk zijn om het te laten stoppen omdat je menselijk brein is inactief. Dit is waarom je nodig hebt om iets aan uw menselijk brein bezetten ontwikkelen. Vinden (of herontdekken) hobby's die je iets laten zien voor je tijd geven. Krijgen in vorm, vast te stellen van een oude auto, of start een nieuwe relatie. Leren koken, een instrument bespelen, versieren, of ga uit met (sobere) vrienden. Schrijf nuttige artikelen op Google. Vernietiging van het geld dat u gebruikt om te besteden aan het drinken en let op uw spaarpot te laten groeien. Vier elke gematigde verjaardag of het nu een week of tien jaar: de dingen gaan steeds beter van hier op uit.
  • Wees niet bang dat je slip of recidief: die angst is de drank hersenen aan het werk probeert u een excuus te geven om te geven.
  • Uiteindelijk, het CORE-proces wordt automatisch, wat betekent dat je niet naar een grote inspanning om nuchter te blijven maken. Misschien voel je je slecht, boos, verdrietig of depressief zijn, maar dat is normaal. Als de drank hersenen proberen om deze gevoelens te gebruiken als excuus om te drinken, je weet wat het is aan en hoe ermee om te gaan. Je bent beter, slimmer, grappiger, wittier, en zelfs groter als u opstaat om uw drank hersenen!

Tips

 • Technisch, het "menselijk brein" wordt de "neocortex," en de "dierlijke brein" (aka "booze brain") heet de 'middenhersenen. " De neocortex is een complexe, bewuste deel van de hersenen, het is het deel van de hersenen dat geeft je een gevoel van individualiteit en van het 'zijn jullie. " De middenhersenen, aan de andere kant, is een onbewuste deel van het brein dat al je overleven functies, zoals ademhaling, eten, seks, regelt enz. Als je afhankelijk van alcohol geworden, de drank wordt een van de middenhersenen de overleving drives. Echter, het kan alleen verkrijgen alcohol als u een bewuste keuze om te drinken. Dit besluit treedt in de neocortex. Als de neocortex (je) kunnen leren hoe de middenhersenen werkt, de middenhersenen wordt machteloos om meer drank te verkrijgen. U bent in controle en je kunt stoppen.
 • De CORE proces kan werken voor andere stof afhankelijkheden naast alcohol. Deze technieken kunnen worden gebruikt om verslaving te verslaan om sigaretten, medicijnen, drugs, en andere gevaarlijke stoffen. Als het gaat om stoppen, alle stof afhankelijkheden werken op dezelfde manier. Vervang gewoon woorden als "alcohol" en "drank" met woorden die betrekking hebben op uw verslaving, wat het ook moge zijn. Je hoeft niet aan een geneesmiddel of bedwelmende stoffen tegen beter weten te gebruiken. De CORE proces en soortgelijke aanpak kan u helpen te leren om de controle snel en met zo min mogelijk inspanning. Verslaving is een sterke tegenstander, maar kennis is macht.

Waarschuwingen

 • Als je een zeer ernstig drankprobleem te hebben en stoppen "cold turkey" voor een periode van tijd zonder de hulp van medische of sociale steun, maar dan voor kiezen om weer te drinken, is er een reële mogelijkheid dat u zal "binge" ver boven de uw vorige drinkgewoonten. Dit is uw drank hersenen proberen om al haar 'gemiste' alcohol terug te krijgen allemaal tegelijk. Doe dit niet onder alle omstandigheden. Deze "super-binge" kan leiden tot alcoholvergiftiging, leverfalen en dood.
 • Als je een zeer ernstig drankprobleem hebben, moet u controleren in een detox centrum voor een paar dagen om medische problemen te voorkomen. Echter, als je weet dat AA is niet voor u, laat niet de detox centrum inschrijven u in een "verslavingszorg" programma na de lichamelijke klachten zijn voorbij; behandelprogramma's zijn bijna allemaal gebaseerd op de 12 stappen van de AA. Ga naar huis, doe het kernproces, en gewoon niet drinken.

Dingen die je nodig hebt

 • Iets anders te doen. Het geven van jezelf een afleiding van uw drank brein is een absolute prioriteit!
 • Herinneringen. Soms zal uw drank hersenen proberen om u te verleiden tot het drinken van de opvoeding van herinneringen aan goede tijden, plezier, feesten, of iets aangenaam die betrokken alcohol. U zult gereedschap nodig om dit tegen te gaan, zoals een lijst van de redenen waarom je stoppen met drinken. Vergeet niet alle negatieve dingen die het drinken heeft gebracht in je leven, zoals schuldgevoel, schaamte, sociaal isolement, juridische problemen, financiële problemen, geruïneerd relaties, en tal van gezondheidsproblemen. Als uw drank brein zegt: "Weet je nog dat je dronken en waren..." U kunt de gedachte met afmaken, 'ik heb pijn iemand dicht bij mij, ik werd gearresteerd, ik miste het werk;. of ik ziek voor een hele dag was " Vergeet niet, de gepercipieerde, tijdelijke positieven geen enkele wijze gelijk aan de echte, lange termijn negatieven van het drinken.