Wkenl

Hoe te veranderen wie je bent

Soms, vooral wanneer een nieuw tijdperk van uw leven begint, (dat wil zeggen je gaat naar de universiteit), je voelt je zo verveeld en niet tevreden met wie je bent en je verlangen niet alleen beter te zijn, maar om iemand anders te zijn. Deze gids kan helpen.

Stappen

Hoe te veranderen wie je bent. U moet begrijpen dat het onmogelijk is om de zeer fundamentele feiten van uw identiteit te veranderen.
Hoe te veranderen wie je bent. U moet begrijpen dat het onmogelijk is om de zeer fundamentele feiten van uw identiteit te veranderen.
 1. 1
  U moet begrijpen dat het onmogelijk is om de zeer fundamentele feiten van uw identiteit te veranderen: je niet kunt veranderen je genetische make-up. Echter, als je echt goed over nadenkt, de attributen die je niet leuk aan jezelf zijn meestal niet op basis van je genen.
 2. 2
  Wijzig uw fysieke verschijning. Het lijkt misschien oppervlakkig, maar kijken anders is een essentieel aspect van het anders. Be drastisch. Krijgen hair extensions en een nieuwe haarkleur. Gaan bruinen. Afvallen. Koop nieuwe kleren. is het belangrijk dat u niet alleen de manier waarop je kijkt niet veranderen, maar dat je ook verbeteren als dat zal je motivatie te verhogen.
 3. 3
  Ontvang nieuwe interesses en hobby's. Koop interessante boeken die u nog nooit eerder gelezen, en interessant vinden. Word lid van verenigingen en gaan bungeejumpen.
 4. 4
  Vind nieuwe vrienden. Dat is makkelijker dan je denkt als je vergeet dat je niets te verliezen hebt. Proberen om mee te praten en hangen met mensen die lijken op wat je wilt zijn als.
 5. 5
  Onderzoek doen. Het kan geen kwaad op het web surfen of pick-up boeken over de cultuur die u probeert te emuleren. Het geeft meer inzicht en motivatie
 6. 6
  Een andere taal leren.
 7. 7
  . Vindt een nieuw soort muziek, toon, film, hobby interesses, enz. Als u uw hobby te veranderen, hoe u reageert op anderen, of gewoon het soort muziek je luistert, mensen zullen je anders dan je was te verkopen.
 8. 8
  Maak de verandering langzaam, het helpt om gemakkelijker aan te passen en te plakken!

Waarschuwingen

 • Gebruik geen opvoeding, coaching, training of het besturen van een kind of een onschuldig dier in een poging om uw eigen behoefte van het succes te vervullen: zoals in het projecteren van uw behoeften voor plaatsvervangende succes door hun activiteiten, sport, wedstrijden, optochten, ratings en rangen.
 • Je eigen leven kan over-zwaaien het leven van een kind waarvan het succes hangt af van je, en dus kunt u uw rechten niet misbruiken als een ouder of coach, etc. door vakkundig met voeten wil en verlangens van het kind voor het definiëren van het eigen idee van een goed leven gewoon zo kun je beter voelt over jezelf. Ware individuele kracht moet komen van de binnenkant van je, niet van buitenaf of door het beheersen van andere wezens.