Wkenl

Hoe voor te bereiden op een track te ontmoeten


Zelfs als je niet de beste atleet, kunt u nog altijd uw best te doen in het volgende nummer te ontmoeten als je weet hoe te bereiden. Lees verder voor een aantal suggesties over hoe om te gaan over dit te doen met gemak.

Stappen

Hoe voor te bereiden op een track te ontmoeten. Hebben een ongeveer 15 minuten voor de race.
Hoe voor te bereiden op een track te ontmoeten. Hebben een ongeveer 15 minuten voor de race.
 1. 1
  Start carb laden ongeveer twee tot drie dagen voor de te ontmoeten. Ooit gehoord van een coach u zeggen, "Laad op koolhydraten!" de dag voor het ontmoeten? Dit komt omdat koolhydraten zijn algemeen bekend als suiker, wh beneden in een vorm van energie. Koolhydraten zijn een grote bron van energie voor sporters. Eet veel voedsel met koolhydraten. Enkele goede bronnen van koolhydraten zijn volkoren brood, bonen, fruit en groenten.
 2. 2
  Start hydraterende. Je moet ook beginnen met het drinken van water om gehydrateerd te blijven. Omdat gehydrateerd is uiterst belangrijk, als je niet goed gehydrateerd, dan zal je niet in staat om te presteren op je best. Als uw urine is lichtgeel of helder, zul je weten dat je gehydrateerd bent. Je moet het drinken van 2,7 liter water elke dag. Maar als het een diep geel met een geur, meer water drinken!
 3. 3
  Hebben een ongeveer 15 minuten voor de race. Energie gels complexe suikers en efficiënter dan eenvoudige.
 4. 4
  Doe wat ongeveer 5 minuten voordat de wedstrijd begint om uw bloed stroomt. Uw hartslag zal toenemen in slagen per minuut (bpm).
 5. 5
  Niet te veel water drinken voordat je race. U wilt niet naar een "water buik 'die u voorkomen dat de accu zo comfortabel als je normaal zou krijgen. In plaats daarvan, neem kleine slokjes elke keer in een tijdje.
 6. 6
  Wat water drinken en eten wat te eten. Je moet niet zo veel dat je het voedsel stuiteren in je maag als je springt kunt horen genieten, maar het moet net genoeg zijn om u te ondersteunen voor de track te voldoen.
 7. 7
  Praktijk kogelstoten, discuswerpen, speerwerpen of als je het doet. Zorg ervoor dat u regelmatig het heffen van gewichten. Niet de dag veel te doen voordat het voldoen wel.
 8. 8
  Als u een of zorg ervoor dat je doet juiste gewicht tillen. Het hebben van uw merk naar beneden voor de dag van het samenkomen wordt geadviseerd.
 9. 9
  Als je een hordeloper, praktijk herhalingen de dag ervoor.
 10. 10
  Als je in het relais, het belangrijkste is om rustig te blijven. Oefen uw hand-offs met andere leden van uw groep. Als u niet zeker bent, neem je tijd. Zorg ervoor dat u een goede grip op het stokje voordat je opstijgen.
 11. 11
  Als je een, de praktijk met uw startblokken de dag ervoor.
 12. 12
  Doe een 20 minuten durende run van de dag voor het voldoen. Dit is goed voor de midden-en lange afstand lopers, maar loop niet te hard op de dag voor een meet.
 13. 13
  Volg de instructies van uw coaches ', en vraag hen alle vragen die u hebt. Ze zijn meestal blij om te helpen, en het zal beter zijn om deze vragen te krijgen van uw borst voordat je uitgeput.
 14. 14
  Vergeet niet om niet te veel oefening te doen voordat het te ontmoeten. Je wilt niet pijnlijk op het voldoen. Ontspan en eet veel energie voedingsmiddelen zoals pasta, rijst, enz.
 15. 15
  Krijg veel rust en blijf relaxed.. vooral als je een lange afstand loper. Stel je voor het winnen van de race en jezelf niet te onderschatten. Zeg tegen jezelf: "Ik kan winnen" en nooit zeggen dat je niet kunt. Met rust en minder dan 24 uur, kon je met een 1ste plaats lint, als je de wil om dat te doen.

Tips

 • Drink nooit melk voor een race of het zal ertoe leiden dat u qeasy krijgen. De melk zal schiften in je maag. Drink water.
 • Ontspan. Niet te veel zorgen over wat er gebeurt tijdens je race. Gewoon rennen, gooien, springen of doen wat je doet. Zolang je 100% geven in de praktijk, 110% in ontmoet, en concurreren niet of oefenen als je gewond bent, zal je verbeteren in uw evenement.
 • Zorg ervoor dat vlak uit te voeren op de laatste 100 meter van een loopevenement, kan het alleen maar win je de race!
 • Gebruik geen koolzuurhoudende dranken drinkt, terwijl in opleiding, het zal uw prestaties beïnvloeden.
 • Doe het rustig aan op de dag van het voldoen, voldoende te rusten.
 • Breek de race in stukjes. Wanneer u zich richten op elk individueel brok in plaats van de hele race, het maakt de race veel meer mentaal beheersbaar.
 • Adem diep! Sommige mensen realiseren zich niet dat, om sneller te lopen, moeten ze meer zuurstof aan hun bloed. Wanneer je diep te ademen, het trucs je lichaam in wezen in beweging, zodat je een beetje sneller gaan.
 • Doe wat rekoefeningen op al uw beenspieren, buikspieren, rug en armen. U moet voor elk traject te houden voor ongeveer 5-10 seconden voor elke spier ongeveer 10-15 minuten voor uw evenement begint. Je wilt niet de stukken te lang vasthouden omdat de spieren sponsachtige zal worden. Houdt ze voor 5-10 seconden zal strekken hen genoeg om je bloed stromen en nog steeds houden de spieren elasticiteit. Herhaal dit proces ook daarna.
 • Voordat je ras, zorg ervoor dat je je geest over de materie. Als je nerveus bent, zelf kalm naar beneden door jezelf te vertellen dat je het kunt doen. Zodra u een sterke geest, kunt u uzelf overtuigen om bijna alles te doen.
 • Eet gezond, en hebben een herstel dag zo nu en dan, zodat je spieren zich kunnen herstellen.
 • Zorg ervoor dat u een gezonde snack te nemen zoals een banaan of pindakaas. Dit zal u helpen u klaar voor de race te blijven en je zal niet kramp tijdens de run.
 • Als u deelneemt aan een kortere evenement afstand, verlengen van uw stride zoveel mogelijk en probeer dat pas en de frequentie van de stappen gedurende de hele race te behouden.
 • Als je draait, zorg ervoor dat uw formulier correct is. Het zal helpen besparen veel energie tijdens de eigenlijke race.
 • Zorg ervoor dat je eet veel koolhydraten en drink veel water.
 • Zorg ervoor dat u de juiste steunzool in je schoenen. Het niet hebben van de juiste ondersteuning kan leiden tot letsel.
 • Doe niets nieuw niet te doen op de dag van de te ontmoeten, zoals nieuwe schoenen, of eet nieuwe voedingsmiddelen. Stick met voedsel dat u bekend bent met. Als je nieuwe schoenen moet je ze ongeveer een week of twee voordat het te ontmoeten, gewoon niet nieuwe schoenen krijgen op de dag van de te ontmoeten als je niet bekend bent met hen zal zijn.
 • Als uw benen of gewrichten zijn pijn je, of je hebt een koud altijd wel wat ijzig warm om te ontspannen en de pijn verlichten. U kunt het ook gebruiken om te helpen duidelijk je ademhaling voor een verkoudheid.
 • Zorg ervoor dat uw schoenen zijn in goede staat. Schoenen moeten duren ongeveer 400-500 mijl. Als je de breedte van je schoen kan buigen rond de tenen haar tijd voor u om nieuwe schoenen te krijgen. (Dit doen zonder uw voet in de schoen).
 • Als je langer haar dat in je ogen krijgt, dragen een hoofdband of bind je haar terug als het irritant kan zijn.
 • Koop wat racen spikes. Deze schoenen zijn veel lichter dan gewone sneakers en greep de grond beter. Niet al te trainen in hen. Ze bieden niet genoeg steun voor frequent gebruik en waar gemakkelijk uit. Ook, zorg ervoor om uit te vinden wat de grootte spikes het spoor je race tegen kunt voordat je winkel.
 • Als je haat het idee van het runnen van een stuk voordat je ras, je een paar vrienden en een potje tag! Het lijkt misschien kinderachtig en onvolwassen, maar het is echt een leuke manier om op te warmen zonder het gevoel alsof je bent vermoeiend jezelf uit!
 • Eet wat Gatorade kauwt ongeveer 10 minuten voordat de wedstrijd. Dit zal de Bood stromen en je zal meer "wakker" voordat je loopt!

Waarschuwingen

 • Niet roken, het puin je longen en je zult moeite met ademhalen goed hebben en als je draait je zal moeilijk worden ademen. Als u niet inhaleert, zal de koolmonoxide nog invloed op u, en zal blijven in je lichaam lang na het inademen van elke vorm van rook, en het berooft je lichaam van de zuurstof. Het beste is om niet te roken, welke sport je ook deelnemen inch
 • Iedereen heeft een slechte komt eenmaal in de zoveel tijd. Blijf werken aan het en geef track een kans voordat je stoppen. Vergeet niet, dat zelfs ster atleet op uw team of het andere team was erger dan je op een bepaald punt in hun leven.
 • Beperk uw alcoholgebruik. Te veel drinken is niet goed voor hardlopers.

Dingen die je nodig hebt

 • Loopschoenen
 • Goede lopende kleding
 • Coach
 • Baton, kogelstoten, discuswerpen, enz. als dat nodig is
 • Energy gel (optioneel maar aanbevolen)