Wkenl

Hoe voor te bereiden voor een trektocht in de wildernis


Backpacken in de woestijn kan een prachtig avontuur, een les in het lijden, of gewoon leuk zijn. Maar door het nemen van een beetje zorg, een zorgvuldige planning, en met geleide ervaring, het kan een spannende tijdverdrijf.

Stappen

Hoe voor te bereiden voor een trektocht in de wildernis. Leer de basis camping vaardigheden.
Hoe voor te bereiden voor een trektocht in de wildernis. Leer de basis camping vaardigheden.
 1. 1
  Leer de basis camping vaardigheden. Alleen het lezen over camping vaardigheden is niet genoeg. Om te leren over de ervaringen en meningen van anderen, vragen van een deskundige buitenmens of buitenmens. Als u nieuw bent bij backpacken reizen zijn, overwegen deelname aan een backpacken groep of tour en vraag om hulp. Je zou willen onder deze dingen te leren voor het geval er iets misgaat.
  • Hoe maak je een vuur aan te steken
  • Hoe maak je een rooksignaal te sturen
  • Hoe het opzetten van een tent
  • Hoe maak je een kompas gebruiken
 2. 2
  Solliciteer voor vergunningen of reserveringen. Enkele populaire wandel-bestemmingen vereisen vergunningen om bepaalde gebieden te gebruiken. U kunt een visvergunning nodig hebt om forel te gaan vissen. Als u niet aan een reservering voor de hut aan het einde trail's te maken, zult u pech.
 3. 3
  Leren om kaarten te lezen en gebruik maken van een kompas en correct. Koop een goed kompas en een kaart van het gebied waarin u van plan bent om jezelf onder te dompelen, en bestudeer het terrein zorgvuldig voordat u naar buiten, zodat u een idee van wat je te wachten staat. Maak er een gewoonte als je wandeling rond te kijken en controleren van uw kaart, zodat je altijd weet waar je bent. Bijhouden van bezienswaardigheden en trailside landschap en maak aantekeningen als je gaat op de kaart. Zet de kaart in een doorzichtige plastic zak en sluit deze af als het niet al waterdicht. Dit kan betekenen dat u om een ​​plan te snijden en verzegelen elke sectie in een aparte zak, maar het houdt het schoon en droog. De Silva merk van kompassen zijn doorgaans vergezeld van een pamflet met gedetailleerde instructies.
 4. 4
  Meer informatie over uw omgeving en waar je vandaan komt om. Dit is uiterst belangrijk als je gaat ergens heel anders uit je eigen omgeving. Onderzoek wat voor soort weer te verwachten, welke soorten wezens (dwz beren) en vegetatie die u zouden kunnen stuiten, terrein, en de mogelijke gevaren. Een gids kan nuttig zijn, als het van hoge kwaliteit. Vraag een lokale gids wat te zoeken, indien mogelijk. Terwijl een deel van het avontuur wordt geconfronteerd met het onbekende, kunnen mensen zelf ernstig bedreigd, sterven, of gewoon niet leuk helemaal als ze niet te plannen.
 5. 5
  Vertel uw reisschema. Voor vertrek naar de wandeling, zeker een vertrouwd persoon wordt gewaarschuwd om uw reis. Als een ramp overkomt je, en je hoeft niet terug te komen op tijd, kan hij of zij de autoriteiten te waarschuwen, geven informatie over uw voorgenomen verblijfplaats, en ga zo maar door.
 6. 6
  Kies je reisgenoten. Problemen kunnen ontstaan ​​als er een slechte match van wandelaars. Als je weinig ervaring hebt, vind wandelaars die kunnen helpen u begeleiden. Zorg ervoor dat je elkaar leuk. Kies collega-wandelaars die een vergelijkbare of betere lichamelijke conditie. Het kan helpen als je dezelfde interesses in de wandeling - willen de lokale vogels te identificeren, of neem natuurfotografie, rots beklimmen, en ga zo maar door. Niet willekeurig aansluiten wandelingen met mensen die je niet kent of die niet lijken te begrijpen wat ze krijgen in, ze kunnen een verplichting later.
 7. 7
  Kleden voor het milieu en het weer. Temperaturen en het weer kan wild variëren, worden voorbereid op een scala van omstandigheden. Leer te kleden hartelijk voor koude temperaturen of jezelf te beschermen tegen hitte.
 8. 8
  Pak je rugzak verstandig. Kies items voor slanke profiel. Dingen die je eenvoudig toegang tot nodig moeten zijn op zakken aan de buitenkant. Plaats er geen zware spullen in het onderste compartiment en de lichtere op de top. Comprimeren items die kunnen worden platgedrukt met plastic zakken, vouwen, of wat dan ook zal helpen om het kleiner. Dit is een fijne vaardigheid en verpakking van elke persoon verschillend is.
 9. 9
  Krijg gebruikt om uw pak. Twee dagen in de back-land is niet de tijd om uit te vinden je bent niet in staat om uw eigen pak dragen. Draag hem niet volledig geladen voor een paar uur per dag. Neem mogelijk met deze wandelingen wanneer. Als je rugzak is te zwaar en onhandig in het midden van de beschaving, zal het bijna onmogelijk zijn om te dragen in de woestijn. Probeer niet meer dan 30% van je eigen lichaamsgewicht dragen op je rug-en zelfs dat zou te veel zijn.
 10. 10
  Overwegen waar de waterbron zal zijn. Denk niet dat je kunt het water drinken, tenzij verteld door een deskundige-een kristalheldere bergbeek kunnen zwemmen met ziekte-veroorzakende bacteriën. Water mag niet drinkbaar, of wezen ontoegankelijk. In een droge of warme seizoen, kunnen bronnen, rivieren en stromen opdrogen. In sommige droge gebieden, zoals woestijnen, moet u wellicht te brengen in al uw water. Vergeet niet dat water is 8 1/3 pond per gallon. Wilt u misschien een waterzuiveraar gebruiken.
 11. 11
  Zuivert water. Gewoonlijk wordt water uit een twijfelachtige bron gereinigd, ofwel met een pomp of met chemicaliën zoals jodium of chloordioxide, die beide kunnen worden gekocht bij een camping winkel of on-line. Deze chemische stoffen kunnen soms verdubbelen als een ontsmettingsmiddel voor wonden, insectenbeten en krassen.
 12. 12
  Breng uw EHBO-kit. Wat je mee moet nemen is afhankelijk van waar je bent wandelen, wanneer, en hoe lang je zult uit. Maar een basis kit zal bevatten:
  • Bandages, zowel gaas en ACE bandages (voor verstuikingen en verrekkingen)
  • Zonnebrandcrème
  • Pijnstillers (ibuprofen, enz.)
  • Pincet
  • Anti-bacteriële crème
  • Diarree opluchting
  • Pleisters
  • Voetverzorging items: sporttape, blister bandages, "mollevel" patches, etc.
  • Alles wat je de neiging om nodig: astma-inhalator, bijvoorbeeld.
 13. 13
  Overweeg verlichting. Breng altijd een koplamp of een zaklamp met extra batterijen en lampje (indien van toepassing). Er zijn wind-up of pomp verlichting die geen batterijen nodig hebben, maar ze geven niet altijd zoveel licht. Misschien wilt een lichtgewicht lantaarn of LED-licht voor omgevingslicht.
 14. 14
  Reizen met een vriend. Zelfs als je ervaren bent, is het veel veiliger om te reizen in paren of een groep. Zorg dat er ten minste een buitenmens of buitenmens in uw groep heeft de ervaring, vaardigheden en intelligentie om iedereen veilig te houden.
 15. 15
  Weet je. Voor backpacken, moet je onderdak, dat is juist voor het terrein en het seizoen, lichtgewicht maar sterk, en relatief eenvoudig te beheren. "Pop-up" tenten zijn zeer populair voor de beginner, maar zorg ervoor dat de tent die past bij uw needs.Be ervoor dat u uw tent monteren voordat u naar de woestijn, om te weten hoe het te stellen, inspecteren op beschadigingen te selecteren, en vervang alle ontbrekende delen. Zorg altijd voor een reparatieset. Vermijd inpakken natte tenten als je kunt. Als je niet kan, vergeet dan niet om ze later uitdrogen.
 16. 16
  Bereid uw slaapspullen. Een slaapzak is de typische manier om warm te houden 's nachts. Zorg ervoor dat de jouwe is beoordeeld in de aanbevolen temperatuurbereik van je natuurlijke omgeving, als je niet wilt dat te warm of koud te zijn. Koop een compressie zak te helpen verminderen bulk. Misschien wilt u een slaapzak liner kopen om uw zak te houden in zijn beste vorm. U zult waarschijnlijk ook willen een slaapmatje, ofwel blow-up of zichzelf opblazen. Al deze items zal worden onder de zwaarste, dikste items, dus kies verstandig. Een zero-degree zak mag niet meer dan £ 3 als je winkel zorgvuldig af te wegen. Een slapende pad mag niet meer dan 2 kilo wegen. Samen en op je rug toegevoegd, dat is nog steeds een zware £ 5. Probeer vind versnelling ver onder deze gewichten.
 17. 17
  Besteed aandacht aan je schoenen. Een voetblessure zal een woestijn reis om te zetten in een crisis in momenten. Kies ondersteunend, robuust schoeisel geschikt om het terrein. Wandelschoenen zijn de gebruikelijke beste keuze, met wandelschoenen of sandalen ook mogelijk goede keuzes. 'Altijd breken in je schoenen voordat je trektocht.': Een eenvoudige blister kan grote problemen veroorzaken. Sokken zijn ook belangrijk: zorg ervoor dat ze opvangen voldoende en breng genoeg om te draaien om infecties te voorkomen. Als je een "hot spot" (begint een beetje pijn), stoppen en gaan het meteen. Je zou een groot probleem later te voorkomen.
 18. 18
  Denk aan je eten. Backpacken in de woestijn vereist lichtgewicht, houdbare, high-calorie voedsel. Vermijd voedsel dat koeling nodig heeft of is kwetsbaar. De meeste outdoor winkels, catalogi en websites bieden gevriesdroogd, of kant-en-klare maaltijden die gemakkelijk te verwarmen. Europese stijl MRE's (militaire rantsoenen) zijn beschikbaar in een commerciële versie. U kunt ook eten in de supermarkt die op een camping-vriendelijke vorm vinden. Naast snacks, twee of drie maaltijden per dag, zorg ervoor dat je een beetje meer dan je denkt dat je nodig hebt mee te nemen. In bear land, moet u een beer-resistente container en zet het vast goed.
 19. 19
  Koken krijgen. Wat ga je gebruiken voor verwarming eten en drinken? (Als je bent.) Sommige gebieden toestaan ​​kampvuren of grills op het terrein. Toch zullen sommige plaatsen niet met open haarden, of er voldoende hout niet. Een lichtgewicht kamperen fornuis zal nuttig zijn, en is sneller te koken, vooral bij slecht weer. Vergeet niet je kookgerei, schepen, en iets te eten en te drinken met nodig. Ultra-light setups gewoonlijk richten op kokend water voor gevriesdroogde maaltijden; uitgebreider koken (bakken, sudderen, het mengen van meerdere items voor een gerecht) pleit voor minder gespecialiseerde (en meestal zwaardere) kookgerei. Uw kachel en kookgerei mag niet meer dan 2 kilo wegen. Bijvoorbeeld, een ultralight kachel = 3-6 oz, ultralight pot = 6 oz. De nieuwste modellen hebben de neiging om veel minder brandstof, wat ook bespaart je gewicht te gebruiken (als je eenmaal weet hoeveel brandstof je nodig... dit is afhankelijk van het menu en hoogte / buitentemperaturen)
 20. 20
  Gebruik brand wijselijk. Kampvuren kunnen levensreddende, evenals een grote troost zijn. Maar ze zijn ook een belangrijke oorzaak van de schade op de camping. Zorg ervoor dat u begrijpt elementaire kampvuur-making en veiligheid.
  • Hebben twee methoden voor het maken van vuur, zoals waterproof lucifers en een aansteker.
  • Als er een aangewezen gebied, gebruik het.
  • Hebben altijd de middelen om een brand onmiddellijk te blussen als het uit de hand loopt.
  • Laat nooit een vuur smeult.
  • Als open vuren zijn niet toegestaan, respecteer die regel.
  • Geen kunststof branden.
  • Pitchen nooit je tent dicht bij het kampvuur - tenten zijn brandbaar en smeltbare!
 21. 21
  Verkrijg de sanitaire voorzieningen in orde. U moet in staat zijn om alle kookgerei en je handen vóór het koken wassen. Je moet ook plastic zakken (bij voorkeur zip-top) voor de afvalstoffen die moet worden afgeladen, zoals wikkels of hond doo-doo.
 22. 22
  Toilet goed in de wildernis. Zorg ervoor dat u goed te ontdoen van je eigen afval. Buurt van uw camping (in een gebied met wat privacy), een gat graven ongeveer 12 centimeter diep. Dit is de toiletruimte. Afval voedsel, zoals overgebleven stamppot, eventueel hier naar beneden gaat ook. Menstruerende vrouwen moeten extra voorzichtig zijn met gebruikte vrouwelijke producten en niet zaken zoals de meeste vrouwelijke servetten en plastic tampon applicators begraven. Bedekken met grond en rotsen achteraf. Dit beschermt de natuurlijke omgeving, stroomgebieden, en voorkomt dat andere backpackers per ongeluk intensivering in iets absoluut walgelijk. Merk op dat sommige gebieden niet mogelijk om deze "kat-hole" methode en vereisen dat u het uitvoeren van uw afval met behulp van speciale "WAG-bags" (heavy-duty ziplock zakken met kattenbakvulling en andere chemicaliën.
 23. 23
  Wandeling slim. Het is een wandeling, geen sprint. Wandeling langzamer dan je denkt dat je moet om je energie te besparen, de algemene vuistregel voor snelheid is dat je moet in staat zijn om een ​​gesprek te voeren tijdens het lopen. Neem pauzes elk uur of zo of na een moeilijke patch.
 24. 24
  Blijf gevonden. Verdwalen is een van de meest voorkomende rampen gebeuren met een wandelaar. Blijf op het pad. Houd uw wandel-groep bij elkaar. Neem geen onnodige veranderingen aan uw route. Niet afdwalen door uzelf of neem snelkoppelingen.
 25. 25
  "Neem alleen maar foto's, laten niets maar voetafdrukken". Heb vuilnis niet weg overal op uw route, "verpakken in, pak uit". Niet ontwortelen lokale begroeiing, rotsen, of elke natuurlijke functie. Laat de woestijn als ongerept (of beter) dan je het gevonden.

Tips

 • Touw vindt altijd een doel. Polypropyleen touw is licht en zeer sterk en kan worden gebruikt voor het wassen lijnen, storm-instellen van uw tent; trekken mensen uit gaten in de grond, kruisen rivieren; je rugzak slepen van een rotswand en opknoping uw kit buiten het bereik van de dieren.
 • Waar mogelijk, te beginnen pitching kamp minstens een uur voor zonsondergang. Kamp opzetten op donkere is veel moeilijker.
 * Antipersperant ingesmeerd uw voeten kan helpen blaren voorkomen.
 • Wees altijd bereid om terug te keren als uw reis wordt bedreigd door slecht weer, verwonding, of dergelijke. De reis is het punt, niet de bestemming. Slechte dingen kunnen gebeuren als slechte beslissingen zijn gemaakt van koppigheid.
 • Carry onderdelen waar mogelijk: dingen te breken en te verdwalen; lampen branden en booten veters breken.
 • U kunt kopen opvouwbare kachels die vaste brandstof bars branden en past in een broekzak: een prachtig redder wanneer alles is te nat om te branden en u in de dringende behoefte aan een warme drank.

Waarschuwingen

 • Laat geen voedsel rondslingeren kamp. Dieren zullen komen om te onderzoeken en je zult een veel moeite proberen ze af te schrikken hebben. In Noord-Europa, dit geldt met name in bear land.
 • Eet nooit wilde planten of schimmels, tenzij je getraind om dergelijke planten te identificeren.
 • Voed niet wilde dieren, ongeacht hoe "lief" ze ook mogen lijken voor u. Het is niet veilig, kunt u letsel, en kan het dier aanmoedigen om andere kampen overvallen.
 • Dieren die zijn meestal verlegen en teruggetrokken - zoals beer of eland - kan ineens heel agressief worden als de moeder waarneemt een baby wordt bedreigd.
 • Batterijen die zijn koud (die nog over zijn in rugzakken, bijvoorbeeld) 's nachts zwak. Zet GPS-eenheden, camera, etc, in een lichtgewicht trekkoord zak en gooi ze op de bodem van je slaapzak. Dit zal de batterijen warm genoeg om de elektronica te bedienen blijven.

Dingen die je nodig hebt

 • Wildernis
 • Frame Backpack
 • Juiste Hiking Schoeisel
 • Sokken
 • Tent: reparatieset, regen vliegen, insect scherm, tentstokken, staken, touwen.
 • Geschikte kleding (shirts, broeken, regenkleding, muts, ondergoed, parka, handschoenen...)
 • Slaapzak en kussen
 • First Aid Kit
 • Zonnebrandcrème
 • Muggenspray
 • Lucifers en aansteker
 • Zonnebril
 • Bijl of bijl
 • Camping mes (vouwen of in schede)
 • Bandana
 • Lichtgewicht Camp Stove
 • Voedsel
 • Waterfles
 • Lichtgewicht pot
 • Toiletartikelen (Biologisch afbreekbare zeep, deodorant, kam / borstel, vrouwelijke producten, enz.)
 • Plastic zakken
 • Duct Tape
 • Toiletpapier
 • Mobiele telefoon (Denk niet dat je zal of zullen ontvangst niet hebben!)
 • Camera
 • Kompas, GPS, kaart
 • Gids
 • Amusements: kaarten, floppy Frisbee, visspullen, badpak, paperback roman.