Wkenl

Hoe de baarmoederhals te verwijden

Ontsluiting wordt uitgevoerd voor een aantal redenen. Een vrouw die zwanger is kan dilatatie en uitwissen van de baarmoederhals als arbeid aansporing ondergaan. Vrouwen die een procedure die bekend staat als een dilatatie en curettage nodig is zouden ondergaan ook een ontsluiting. Er zijn een aantal manieren waarop artsen weten hoe de baarmoederhals te verwijden vandaag kunnen zorgen vrouwen hebben deze procedure veilig en effectief gedaan, ongeacht wat de reden zou kunnen zijn. Van medicatie natuurlijke methoden zoals acupunctuur, kan dit proces worden benaderd in een aantal verschillende manieren.

Stappen

Hoe de baarmoederhals te verwijden. Let op tekenen van ontsluiting als je in de buurt van het einde van je zwangerschap.
Hoe de baarmoederhals te verwijden. Let op tekenen van ontsluiting als je in de buurt van het einde van je zwangerschap.
 1. 1
  Let op tekenen van ontsluiting als je in de buurt van het einde van je zwangerschap. Als de baby's hoofd begint naar beneden te drukken op de opening van de baarmoeder, de baarmoederhals begint uit te dunnen en te openen. Uw arts kan een eenvoudig onderzoek om te bepalen of dilatatie en uitwissen van de baarmoederhals is begonnen, met vermelding van je kan in de zeer vroege stadia van de bevalling doen.
 2. 2
  Probeer een natuurlijke methode van ontsluiting tijdens de latere stadia van de zwangerschap, seks met je partner. Sex start een prostaglandine release in het lichaam die kunnen leiden tot cervicale stimulatie en dilatatie. Voordat zij zich in seks op dit moment in je zwangerschap, overleggen met uw arts. In de meeste gevallen, seks in dit stadium van de zwangerschap is absoluut veilig, zolang je het water niet heeft gebroken. Hoewel studies naar het verband tussen geslacht en ontsluiting ondersteuning niet voldoende eenduidig, veel artsen blijven deze werkwijze aanbevolen voor patiënten die ongeduldig hun zwanger-status.
 3. 3
  Overweeg een afspraak met de acupuncturist. Een kleine studie uitgevoerd aan de Universiteit van North Carolina bleek dat vrouwen die acupunctuur behandelingen ontvangen in de latere stadia van de zwangerschap was het meer waarschijnlijk in arbeid te gaan zonder medische interventie. Er wordt gedacht dat bepaalde trigger-punten op het lichaam arbeid kunnen bevorderen, hetgeen zou leiden tot ontsluiting ook.
 4. 4
  Praat met uw arts over medicatie. Veel artsen weten hoe de baarmoederhals te verwijden door het toedienen van medicijnen aan hun patiënten, hetzij om arbeid te stimuleren of bereid het lichaam voor een dilatatie en curettage procedure. De meest voorkomende medicijnen voor dit doel misoprostol, een synthetisch prostaglandine. Een andere prostaglandine vaak gebruikt voor dilatatie en uitwissen van de baarmoederhals is dinoproston. Beide geneesmiddelen worden vaginaal, hoewel misoprostol vaak de voorkeur voor artsen.
 5. 5
  Zoek uit of een laminaria zal worden gebruikt. Laminaria is een soort zeewier afkomstig uit Japan dat een dikke, kleverige gel vormt wanneer nat. De gedroogde stengels van het zeewier worden gevormd tot "tenten" die geleidelijk zal opzwellen. Een laag van deze substantie wordt geplaatst net binnen de baarmoederhals, rond de hals van de baarmoeder ontsluiting promoten. Hoewel laminaria is gebruikt zowel voor dilatatie en curettage en arbeid te stimuleren, heeft de veiligheid van het gebruik tijdens de zwangerschap niet bewezen in deze tijd.