Wkenl

Hoe goed een aanvalsgeweer schieten

Deze pagina geeft je enig inzicht over hoe je een aanvalsgeweer zoals de AK47 of de M16A2 schieten.

Stappen

Hoe goed een aanvalsgeweer schieten. Zoek de bouthandvat, bedieningsstang of soortgelijk apparaat.
Hoe goed een aanvalsgeweer schieten. Zoek de bouthandvat, bedieningsstang of soortgelijk apparaat.
 1. 1
  Zoek de bouthandvat, bedieningsstang of soortgelijk apparaat. U moet deze werken aan een cartridge te zetten in de kamer, duidelijke werkonderbrekingen en duidelijk het wapen (het veilig).
 2. 2
  Zoek het blad (vaak ten onrechte genoemd de clip). Laden met cartridges en plaats deze in het tijdschrift ook. Zorg ervoor dat het hang, of vastklikt.
 3. 3
  Om het wapen klaar om te vuren maken, trek de bedieningsstang of gelijkwaardig. Een ronde (cartridge) moet omhoog voeden uit het magazijn. Laat de hendel los en de bout moet huis slam, voeden een kogel in de kamer, en vastklikken. Als u niet onmiddellijk over te vuren, schakel de veiligheidspal. Gebruik de trekker niet aan totdat je op het punt om te vuren.
 4. 4
  Om het wapen (verwijder alle munitie) te wissen, verwijderen of leeg het tijdschrift. Vervolgens trekken de operatie staaf en visueel te inspecteren de kamer (kijk om te zien deze leeg is) als fysiek (een vinger in de kamer om te controleren of deze leeg is). Het is meestal een goed idee om de bout terug te vergrendelen indien mogelijk, om te laten zien op een afstand dat het leeg is. Niet alle geweren in staat bent om dit te doen. AK / Kalashnikov geweren bijvoorbeeld kan niet, hoewel AR/AR15/M16-style degenen kan.
 5. 5
  Controleer de richting van het vuur. Als u niet zeker bent van wat er achter het doel, niet ontslaan. Idealiter, zal je dit moeten doen op een schietbaan, of een steengroeve met een hoge oever te schieten in de richting om verdwaalde kogels te stoppen.
 6. 6
  Laat de veiligheid. Dit zal waarschijnlijk een hendel of een knop aan de zijkant van de actie, maar dit varieert aanzienlijk afhankelijk van het geweer in kwestie.
 7. 7
  Pak de handgreep (kan lijken op een pistoolgreep); plaats uw wijsvinger op de zijkant van het pistool over de trekker. Gebruik de trekker niet aan totdat u klaar om te schieten zijn.
 8. 8
  Houd het forestock (barrel gebied, meestal bedekt met kunststof of hout) van het pistool met de 'off' hand of u kunt houden het dicht bij het ​​magazine voor een nauwkeuriger schot. (Support hand) (als je rechts bent overgeleverd gebruik je linkerhand, als je linkshandig bent met uw rechterhand).
 9. 9
  Breng de kolf van het pistool aan de voorkant van je schouder, tussen je borstspier (of borst) en de voorste bal van je schouder. Als dit voelt zich ongemakkelijk, beweeg je steun de hand langs de loop of naar u toe totdat het goed aanvoelt.
 10. 10
  Kantel je hoofd, zodat het oog het dichtst bij het ​​pistool kijkt recht naar beneden de bovenkant van het vat. Plaats deze in het oog waar het kan zien langs de achterzijde zicht, maar niet aan de zijkanten van het (niet uw oog recht te zetten naast het gezicht, maar zorg ervoor dat je niet op zoek bent op het gezicht).
 11. 11
  Focus op de voorzijde zicht. Wil je de voorzijde zicht op de 6 uur positie, in het midden van je zicht foto, afgestemd op uw doelgroep te zetten.
 12. 12
  Haal de trekker langzaam, zonder "slepen hout", dat is, schuiven op de zijkant van de greep.
 13. 13
  Voor een optimale nauwkeurigheid, brand alleen op een bepaald punt in je ademhaling cyclus, e. G. als je net hebt uitgeademd.
 14. 14
  Controleer de doelgroep. Als u vaststelt dat uw ronde ging recht, juist naar links, als het gaat links, juist rechts. Deze aanpassing wordt "windvang". Als je hoog schieten, mikken lager, of als u lage hit, hoger mikken. Dit staat bekend als elevatie.
 15. 15
  Zodra u klaar bent, schakelt u het pistool. Plan uw volgende doel of methode.
 16. 16
  Deze pistolen zijn ontworpen om een kogels in de lucht in een korte tijd te zetten, en als je in een veilige locatie, en hebben de munitie, wilt u misschien wat snelvuur proberen. De meeste legale versies van geweren in de Europa zijn semi-automatisch, zodat ze alleen schieten telkens eenmaal de trekker wordt geperst, maar door het houden van het geweer en snel knijpen en loslaten van de trigger, kunt u in staat om een ​​sneller tempo van de brand te bereiken.
 17. 17
  Neem het pistool neer en maak het schoon nadat het is afgekoeld.

Tips

 • Leer hoe u uw vuurwapen correct te werken
 • Gebruik alleen de juiste munitie voor vuurwapens.
 • Leer de juiste vuurwapens veiligheid praktijken, en in dienst te allen tijde
 • Reinig en smeer het pistool na elke sessie afvuren.
 • Om je wapen te wissen, verwijderen of leeg het tijdschrift, de grendel intrekken, en inspecteer de kamer. Vergrendel de bout terug als je wapen is in staat dit.
 • Leer hoe je vuurwapens veilig te gebruiken. Dit is waarschijnlijk de meest belangrijke ding om te weten met geweren. Het is vaak de moeite waard te betalen voor een cursus door vuurwapens gebruikers groep jouw regio's goedgekeurd. In de VS zal dit waarschijnlijk de NRA. In het Verenigd Koninkrijk, een Home Office goedgekeurd club zal u instructies geven.
 • Ruk niet aan de trekker, de trekker overhalen.
 • Neem de tijd om vertrouwd te raken met het wapen geworden. Lees deze handleiding, of hebben een ervaren schutter geven je de basics. Zorg ervoor dat u weet dat de belangrijkste onderdelen van je geweer, hoe ze te gebruiken, en hoe je je geweer leeg te maken en te laden.
 • Bij gebruik van een foregrip, ofwel trek de hendel tegen u, of weg te duwen, maar zorg ervoor om een ​​constante druk te handhaven.
 • Gehoorzamen aan de lokale wetgeving met betrekking tot vuurwapens
 • Hier krijg je een geweer. Dit kan een probleem met de beperkingen op wapenbezit op vele locaties.
 • Niet snelvuur het pistool overmatig zonder dat het vat koel.
 • Laat uw vinger op de trekker in geval van een follow-up shot.

Waarschuwingen

 • Richt een pistool nooit op iets wat je niet van plan bent om te schieten.
 • Behandelen altijd een pistool alsof het geladen is.
 • Heb je wapen niet laden totdat je zijn toegestaan ​​/ veilig om te schieten
 • Controleer je doelgroep en wat er achter uw doelgroep.
 • Gebruik alleen de juiste, veilige type munitie in je vuurwapen. Bij twijfel, niet eens laden.
 • Zorgen vuurwapens worden bewaard op een veilige plaats te allen tijde.
 • Houd altijd uw vinger van de trekker totdat klaar om te schieten.
 • Houd het vat in een veilige richting. In de meeste reeksen, is ether aflopende en richting dak.
 • Let op de bout als het huis slams. Je wilt niet laten een vinger in de weg van het.

Dingen die je nodig hebt

 • Een aanvalsgeweer.
 • Munitie.
 • Een veilige plek om te schieten.
 • Doelen.