Wkenl

Hoe je beter in voetbal

Voetbal is een prachtig spel. In feite, het is veruit een van de meest populaire sporten in de wereld als gevolg van de geweldige kick het geeft je. Zodra u het gevoel van scoren hebben gevoeld, het maken van die belangrijke assisteren pas, of wordt een muur aan de verdediging, wordt u verslaafd aan de sport.

Stappen

Hoe je beter in voetbal. Als u nieuw bent bij het ​​voetbal zijn, te beginnen met een vriend en schiet een aantal lange afstand doorgeeft aan elkaar om je techniek te verbeteren.
Hoe je beter in voetbal. Als u nieuw bent bij het ​​voetbal zijn, te beginnen met een vriend en schiet een aantal lange afstand doorgeeft aan elkaar om je techniek te verbeteren.
 1. 1
  Als u nieuw bent bij het ​​voetbal zijn, te beginnen met een vriend en schiet een aantal lange afstand doorgeeft aan elkaar om je techniek te verbeteren. Wees niet bang om te dansen en spelen met de bal, maken het stuiteren voor je, controle met uw voet, misschien draai van 180 graden en maakt een krachtig schot in de muur. Voel de vrijheid en kracht en verkennen met nieuwe technieken.
 2. 2
  Breng een voetbal van ten minste kwaliteit praktijk, dat betekent dat er geen goedkope no-name merk. Koop Adidas, Umbro, Puma, Nike en andere zeer gewaardeerde merken. U vindt er ook een paar schoenen nodig, geschikt voor voetbal (dwz klampen of samba). Er is geen noodzaak voor voetbalschoenen in opleiding als je een paar gewone schoenen die passen en zijn gemakkelijk om te werken inch
 3. 3
  Het volgende wat je kunt doen na het voelen alright met passes, vind jezelf een doel en oefen je de nauwkeurigheid van vrije trappen. Als je wilt om te schieten met de macht, positie jezelf ongeveer 18-22 meter van het doel en schiet weg. Eerst schieten in het midden van het net, als je je beter voelt en nauwkeurig je kunt beginnen om de schoten te plaatsen aan de zijkanten van het doel. Als u graag de vrije trappen met nauwkeurigheid en niet de macht te plaatsen, plaats jezelf ongeveer 16-19 meter van het doel, zal de muur in een echt spel altijd positioneren dichtst bij het doel van uw uitzicht. Dit betekent dat je nodig hebt om te krullen de bal verleden, door of over de menselijke muur. Het beste is voorbij, terwijl door is de tweede beste. Het is belangrijk om het omkrullen verdediging de doelverdediger wordt permanent "keeper corner" en de opengelaten ruimte achter de muur.
 4. 4
  Als je je comfortabel voelt bij het ​​passeren, schieten en beheersen van de bal kan je ofwel verzamelen een aantal vrienden en spelen. Als u wilt beginnen met het spelen in een competitie en trainen met andere mensen op een regelmatige basis, deelnemen aan een lokaal team.
 5. 5
  Vergeet niet, de kans om play-tijd te krijgen in echte wedstrijden neemt toe als de kwaliteit van het team waar je op speelt is laag. Als je bij het professionele team in uw regio bent u zeer waarschijnlijk geen wedstrijdritme niet krijgen vanwege extreem harde concurrentie. Een goede route kan zijn om een ​​club te vinden in de lagere competities en nodigen haar reserve team. Als je goed daar te spelen en indruk kunt u vragen om een ​​tryout voor zijn eerste team.
 6. 6
  Als je klein bent, kijken naar een aanvallende positie te bepalen. Bijvoorbeeld vleugel, middenveld of spits. Als je groot bent, kunt u uw kracht gebruiken om spieren aanvallers af omgekeerd u uw behendigheid en snelheid te truc verdedigers gebruiken.
 7. 7
  Als u lid van een team, het spelen in een officiële competitie, probeer te zoeken naar een rolmodel, ongeacht je eigen leeftijd. Bestudeer hem / haar en kopieer moves en nemen speelstijl. Als u de indruk van een coach / speler met veel kennis van voetbal krijgen, vraag hem / haar over wat je kunt verbeteren.
 8. 8
  Als je speelt als verdediger, trein kracht en tackelen, trainen middenvelders passeren, dribbelen en visie (het vermogen om ter plaatse een doel scoren te helpen). Aanvallers snelheid van de trein en afwerking.
 9. 9
  Voetbal is een sport, als je hebt wat nodig is om het te nemen naar een professioneel niveau, zal je het weet. Een professionele speler houdt van voetbal, alles over het. Ze houden van het oefenen met het team, ze houden van de bijeenkomsten en ze houden ervan om wedstrijden te spelen. Dit is de basis van een succesvol speler. Vergeet niet, er zijn maar weinig succesvolle atleten die alleen de zorg over winnen. Als je alleen maar denken over het winnen, zal je nergens heen. In plaats daarvan, probeer je eigen spel te verbeteren, stel jezelf een set van persoonlijke doelen en te bereiken. Bijvoorbeeld, in plaats van het zijn boos omdat ze niet de snelste en beste doelpunt in de lokale omgeving, probeer dan om de taak af te breken in kleinere delen.

Tips

 • Hoe meer je traint, hoe beter je wordt. Er zijn geen snelkoppelingen. Alleen hard werken en opleiding zal verbeteren van uw technische vaardigheden.
 • Als je jezelf als een speler, goed met de bal, spelen met de bal. Niet zitten toen het team is het hebben van een onderbreking van de training. Spelen met de bal, jongleren en dit te verbeteren beide voeten. Pauzes zijn niet goed hoe dan ook, zult u het gevoel afgevoerd na een onderbreking bestaande uit meer dan 1 minuut.
 • Zoek een muur en start stralen op het, oefenen schieten en ontvangen bal met beide benen. Niet statisch zijn in deze oefening, hoe meer je lichaam moet bewegen, hoe beter je behendigheid te zijn.
 • Voetbal is een spel van misleiding, proberen te misleiden en zo onvoorspelbaar mogelijk.
 • Voetbal is een intelligente sport, alleen beginners denken dat het gemakkelijk is.
 • Krijg kegels en probeer het weven met de bal door hen. Dit verbetert de balcontrole en vaardigheid.
 • Gehydrateerd te blijven ten alle tijden.
 • Koop eiwitten en koolhydraten poeder, meng deze samen en inslikken direct na de training. Op die manier bent u zeker van uw lichaam krijgt wat het nodig heeft om weer op te bouwen.

Waarschuwingen

 • Als u last heeft van een blessure, kunt u eerst proberen om het langzamer en gemakkelijker in de praktijk te nemen. Als dat niet werkt, moet je de opleiding volledig te stoppen totdat pasvorm.
 • Als u vanuit een inactieve levensstijl, proberen om langzaam opvoeren van de trainingsbelasting. Als je voelt dat je spieren pijn de dag na de training, wachten tot het weg is.
 • Soms, het negeren van een blessure kan nuttig zijn, als je dicht bij een vakantie kunt u de schade te negeren voor nu en laat het helen in vakantie.

Dingen die je nodig hebt

 • Voetbalschoenen, afhankelijk van wat de grond je speelt op. Of gewone schoenen die goed passen rond de voet.
 • Voetbal bal, bij voorkeur van goede kwaliteit als je wilt dat het meer dan een seizoen duren.
 • Water om te drinken wanneer nodig om af te koelen.
 • bij voorkeur een echte live doel te schieten op.
 • Als je begint met spelen in een competitie en oefen een paar keer per week, is het essentieel je koolhydraten en eiwit poeder. Tenzij je wilt afvallen.
 • Geef niet op, ongeacht als je niet scoort of als je niet kunt krijgen de concepten vraag een vriend om u te helpen.
 • Gebruik altijd uw veters nooit gebruik van je teen, zal je kracht vertragen als je je teen gebruiken.