Wkenl

Hoe je bindingen monteren op een snowboard

Zelfs als u niet van plan bent te monteren zelf je binden, is het een nuttig vaardigheid wanneer u op uw rit en uw binding losser. Als je niet om het te scherpen, zult u niet in staat zijn om uw energie efficiënt over te dragen aan de raad van bestuur, en je zal lijden.

Stappen

Hoe je bindingen monteren op een snowboard. Controleer voor boot-binding compatibiliteit.
Hoe je bindingen monteren op een snowboard. Controleer voor boot-binding compatibiliteit.
 1. 1
  Controleer voor boot-binding compatibiliteit. Als je Burton bindingen (3x3 holes), mengen met een niet-Burton snowboard (4x4 holes) kan je een speciale plaat die in de doos met Burton bindingen gaat nodig hebben. Burton maakt gebruik van een 3-gatenpatroon, terwijl andere merken gebruiken een 4-gatenpatroon. De plaat zal ervoor zorgen dat je spullen zal correct monteren.
 2. 2
  Meet uw houding breedte. Meestal zal je je voeten op schouderbreedte uit elkaar hebben. Voor de gemiddelde mannelijke, dit is ongeveer 1/3 van de lengte of 20 inch (51 cm).
 3. 3
  Kies uw houding stijl: Stances omvat de eend, alpine, of vooruit houding. Deze Google ervan uit dat u gebruik maakt van een standaard, regelmatige houding.
 4. 4
  Leg de bindingen op het bord. Vinden ze uw gemeten houding uit elkaar. Terwijl de meeste mensen willen de bindingen gecentreerd, kunt u dit wijzigen als het je past.
 5. Op een poeder dag, wilt u misschien uw bindingen terug te gaan naar je achterste voet, zodat je neus kantelt iets hoger waardoor u te zweven boven het poeder zonder om achterover te leunen.
5
Stel de voorste binding in de richting waarin u rijdt in een hoek. Bijvoorbeeld, als u rijdt regelmatig (dwz rechtervoet in de rug), kunt u de voorste (linkervoet) binding naar voren om een ​​hoek meestal 15-20 graden ingesteld. De achterste (rechtervoet) binding wordt meestal ingesteld op 0 graden.
6
Schroef de bindingen in hard. Draai de schroeven. Terug naar alle schroeven weer vast. Losse schroeven zal u een harde tijd te geven of zelfs een ongeval veroorzaken.
7
Stel je vooruit leunen op de highback. Om dit te doen, je moet spelen met het lipje aan de onderkant van je binding. Hoewel er geen regel hoe dit in te stellen, naar voren leunt van 10-15 graden zijn gemeenschappelijk. Gebruik trial and error tot een hoek comfortabel voor je knie en dat nog steeds laat u laten buigen genoeg om je te houden vinden evenwicht.
8
Riem je laarzen in. Controleer uw banden voor de veiligheid. Span je bandjes om ervoor te zorgen dat uw laarzen niet bewegen. Het doel is om de banden zoveel mogelijk te scherpen zonder beklemmende uw bloed of kwetsen van uw voeten. U bent nu klaar om te rijden.

Tips

 • Voordat u uit te gaan naar de piste of op de bergen, zorg ervoor dat je een snowboard reparatieset.
 • Klemschroeven hebben de neiging om zich los te werken, vooral na harde agressief rijden, en moeten daarom vast gedurende de dag. Te vertragen of te voorkomen dat deze wrap elke schroef met een paar lagen van teflon tape. Dit zal zorgen voor een strakkere pasvorm en de versoepeling proces zal langer duren.
 • Je meestal monteren de binding aan de inserts in het midden van de rij, tenzij je van plan bent om te rijden in een grote sneeuw. Dan moet je de binding van een of 2 rijen terug te gaan naar een betere floating toestaan. Ze niet terug te gaan als je rijdt op de piste, het zal uw saldo verpesten.
 • Een goede manier om je binding hoek instellingen bepalen is achter het bord te staan, kijk recht vooruit, niet aan je voeten, en spring recht omhoog. Wanneer je land je voeten zal zijn naar iets dicht bij je natuurlijke houding. Maak de hoek instellingen overeenkomen met uw voeten. Voor de meeste mensen zal dit in de buurt van 10 graden voor beide voeten.
 • In het geval u niet weet wat uw rijrichting, heb je 2 opties: vraag iemand om u te duwen met het been je stak eerst als uw rijrichting, of stel je bindingen op een kleine hoek van links naar links rechts - dit zal toelaten om beide kanten op gaan. Een andere manier om uw favoriete houding te bepalen is om oplopen tot een voetbal en geven het een goede harde kick. De voet u plant met is je dominante voet en moet je voorwaartse been zijn.
 • Zet je schrap en hebben een vriend te houden een touw op je schouder, net boven de oksel. Als het touw bungelt buiten uw knie de bindingen zijn te sluiten. Het touw moet ofwel meer dan bengelen, of bij voorkeur net binnen, je knie.
 • Forward lean is een van de belangrijkste, en vooral voor beginners minste gebruikte instellingen. Stel je vooruit leunen om een ​​midden tot agressieve hoek. Dit dwingt je om je knieën te buigen en verlaagt je zwaartepunt. Het voorkomt ook dat u vergrendelen van je knieën, een gemeenschappelijk probleem met beginnende ruiters.
 • Zorg dat je laarzen past om de binding. Bindingen zien er bijna hetzelfde. Hierdoor is het raadzaam om de laarzen en daarna de bindingen kopen.
 • De band snowboard binding is gebouwd om te worden gekoppeld aan een flexibele boot voor degenen die graag alpine boarding. Voor degenen die graag klimmen, een losse riem maakt het klimmen gemakkelijker. Voor degenen die graag aan boord op de hellingen, zou het beter zijn om te gaan met de step-in.

Waarschuwingen

 • Rijd nooit met verkeerd gemonteerde banden.

Dingen die je nodig hebt

 • Snowboard
 • Bindend
 • Platte schroevendraaier
 • Philips schroevendraaier