Wkenl

Hoe je de vallende regen genieten

Oh, het regent weer! Drat en dubbele drat? Tijd neer te voelen en somber? Nee! Leer om de vallende regen, die wateren onze wereld lief te hebben en moeten onze moed erin te houden.

Stappen

Hoe je de vallende regen genieten. Open het venster in regenachtig weer.
Hoe je de vallende regen genieten. Open het venster in regenachtig weer.
 1. 1
  Open het venster in regenachtig weer. Ga liggen en laat het geluid van de regen kalmeren je. Als het bedtijd, drift in slaap met het geluid van de regen.
 2. 2
  Houd warm in koudere weersomstandigheden. Sluit het venster niet openen, tenzij het is draaglijk, in plaats daarvan, knuffelen onder uw favoriete dekbed of dekens en luister naar het geluid van de regen op het dak. Ja, zet de tv uit!
 3. 3
  Focus op je zintuigen. Kijk de regendruppels als ze plassen te creëren, te luisteren naar de verschillende tonen, van de witte ruis van verre regen naar de meer melodische grote druppels die plassen geraakt bij het uitvoeren van het dak af. Vooral adem diep, waarbij in de frisheid van de lucht dat alleen een frisse regenval zorgt.
 4. 4
  Neem kinderen buiten in de regen in hun rubberen laarzen en regenjassen. Laat ze lekker spelen in de plassen en regen (meenemen rubberlaarzen en meedoen als je wilt weer voelen als een kind). Ze kunnen hun badeendjes en speelgoed voor in bad mee te nemen, of ze kunnen proberen en zien waar de dieren zijn verborgen voor de regen (vogels, eekhoorns, possums enz., wat uw deel van de wereld heeft). Als u in de omgeving een mierenhoop, laat ze onderzoeken wat de mieren doen. Vraag hen of de mieren komen in je huis eerder om u te waarschuwen de regen zou komen?
 5. 5
  Neem wat tijd van het werk of spelen te kijken naar de regen die door je ramen. Ontspannen en haal diep adem. Vraag anderen om de regen te waarderen met je mee.
 6. 6
  Kook uw favoriete maaltijd die je associeert met regenachtige dagen. Het zal terug te brengen herinneringen en je opvrolijken.
 7. 7
  Doe al die dingen die je zei dat je zou redden tot een regenachtige dag. Stap uit de oude puzzels en spellen; afwerking die lang vergeten naaien of houtwerk project; lezen die roman; dans met je geliefde op de vloer van de woonkamer.
 8. 8
  Ga op een indoor uitje, zoals de bioscoop of een restaurant. Nog afgezien van een tot een paraplu of regenjas meenemen, als je eenmaal weer binnen bent, zult u vergeten over het weer en je zult er geen spijt verspillen zon.
 9. 9
  Drink warme thee en genieten van de sip met uw buurt en dierbaar zijn.

Tips

 • Sommige activiteiten in de regen zijn geweldig, maar vaak niet overwogen. Probeer zwemmen in de regen (warm weer regen), paardrijden in de regen (zachte regen), wandelen in de regen in een bos dat het zuigt allemaal (warm weer), Kanoën / kajakken in de regen op een kalme rivier etc. Wees creatief in het vinden van manieren om de regen te genieten.
 • Open uw ramen een beetje zitten op een stoel of op een deel van het venster waar u kunt zitten en gewoon een goed boek lezen. Romans zijn geweldig voor this.The Last Song en Dear John door Nicholas Sparks zijn te groot.
 • Je zou een experiment met de regen te proberen. Als u dat verveelt, creatief zijn en komen met een experiment.
 • Als je rijdt, vertragen. Je reactie tijd is verdubbeld in de regen, met een verminderd gezichtsvermogen en de remmen hoeven werken op natte grond. Zorgen voor anderen die niet zijn vertraagd.
 • Als je gestresst bent op een regenachtige dag, is een manier om te ontspannen gewoon liggend op een bank of sofa en luisteren naar de regen slaan neer op uw dak.
 • Kunst en kunstnijverheid met je kinderen zijn altijd leuk. En als je niet de artsy soort, hebben een familiedag. Breng tijd door met je familie.
 • Als je uit lopen in de regen zonder paraplu of een regenjas, schuilen in de dichtstbijzijnde deur of op te slaan. Als je niet kan en je krijgt grondig nat, verander je kleren zodra je in staat bent. Echter, je bent niet meer onderworpen aan een koud in deze weersomstandigheden te vangen, ondanks de veel voorkomende misvatting, want verkoudheid worden veroorzaakt door een infectie en niet beïnvloed door het weer.
 • Een familie spel 's nachts is een leuke manier om regen te genieten, terwijl het niet krijgen doorweekt buiten.
 • De perfecte gelegenheid om tijd met je familie is een regenachtige dag! Veel plezier ermee!

Waarschuwingen

 • Als je zwemmen in de regen (zoals hierboven gesuggereerd), uitstappen bij het eerste geluid van de donder. Elektriciteit kunnen reizen een grote afstand door het water, waardoor de bliksem super gevaarlijk voor zwemmers.
 • Als u genieten van de regen bij mooi weer buiten (wandelen, paardrijden, etc.) het normaal wordt zeer vochtig na de regen stopt, vooral in een bos.
 • * Als het een storm van donder en bliksem, staan ​​niet onder bomen of metalen voorwerpen (zoals park tuinhuisjes), want deze kunnen de bliksem te trekken voor jou. Weet het hoogste object in een veld niet, ofwel! Houd lager dan andere objecten om je heen. Auto's zijn eigenlijk heel veilig in stormen, althans bliksem-wise. Voorzichtig rijden nog steeds nodig!