Wkenl

Hoe maak je een logboek vlot bouwen

Als u wilt vervullen die Huckleberry Finn fantasy avontuur van kamperen op een log raft, hier is een goede manier om een ​​te bouwen

Stappen

Hoe maak je een logboek vlot bouwen. Ten eerste, verzamel 4 tot 10 logboeken een lay voorzichtig in het ondiepe water vlak voor de kust, dat is diep genoeg om de logs te zweven.
Hoe maak je een logboek vlot bouwen. Ten eerste, verzamel 4 tot 10 logboeken een lay voorzichtig in het ondiepe water vlak voor de kust, dat is diep genoeg om de logs te zweven.
 1. 1
  Ten eerste, verzamel 4 tot 10 logboeken een lay voorzichtig in het ondiepe water vlak voor de kust, dat is diep genoeg om de logs te zweven. Kies gelijke grootte logs omdat ze passen beter (oppassen niet om de logs te leggen in een ruwe zee, omdat ze weg zouden drijven!).
 2. 2
  Vervolgens verzamel 6 tot palen die langer zijn dan de logs zijn. Aan het ene uiteinde van de gebundelde logs, zet een paal onder de logs kruisgewijs met bijpassende paal boven. Herhaal het proces, waarbij de resterende palen, ruimte ze naar de andere kant van het raft.Gently zorgen dat er geen grote verschillen tussen de logs of u kunt uw waardevolle bezittingen op zee verliezen.
 3. 3
  Nu, binden de einden van de polen elkaar aan elk uiteinde van de stam stevig vastklemmen. Scan de eiland voor sterke wijnstokken en touw, zoals planten die u kunt voorzien van een sterke bevestigingen.
 4. 4
  Vervolgens scant de omgeving. Planken, kienhout en boomschors kan worden gelegd op de bovenzijde van het kruis polen om een ​​verhoogd platform te creëren. Schors werkt goed en zweeft eenvoudig maar splitsen drijfhout met de gladde, ronde kant naar boven ziet er natuurlijker bovendien, dat het langer duurt in barre weersomstandigheden.
 5. 5
  Eindelijk je bent klaar. In aanvulling op dit ontwerp, kan u een zeil toevoegen als u kunt vinden elke afgewassen plundering of oud schip vaart. Na het scannen van uw locatie, kunt u ook een groot palmblad, die net zo goed kan werken vinden.

Tips

 • Stuur palen zijn handig aan boord te hebben.
 • U kunt een mast monteren en gebruik een zeil voor een zeil, maar je hoeft niet veel controle te krijgen. Gebruik peddels te roeren.
 • Het vlot zal waarschijnlijk echt zwaar dus je moet het te bouwen op houtblokken horizontaal met het strand, zodat u gemakkelijk kunt uitrollen naar de oceaan.
 • Als je logs zijn ongelijk, moet u mogelijk een manier om de kleinere diameter die uit de bodem wig te vinden, zodat ze niet drijven uit de uiteinden.
 • Voor een fatsoenlijke zeil, probeer dan canvas of nylon en vergeet niet om de randen te naaien om rafelen te voorkomen. Gebruik een "lateen" (in plaats van een "vierkant" of "cat") rig (zoals een Sunfish zeilboot), waardoor het zeil te draaien met de wind, rond de mast, waardoor u meer controle, maar is eenvoudiger te bedienen. Basis plannen voor deze is te vinden op de meeste boot-bouwplaatsen.
 • Opmerking: Als u wilt meer stabiliteit hebben, blijven hoger boven het water en dragen meer dingen, het bouwen van een ponton vlot, die is als een catamaran! Volg hetzelfde proces als hierboven, maar maak TWEE smallere, hogere secties. Met behulp van mariene bouten, beveiligd hetzij een stuk dik triplex of meerdere planken aan elke log bos.
 • Het is mogelijk om een ​​vlot groot genoeg voor een tent, een barbecue, of zelfs een kleine hut te maken.

Waarschuwingen

 • Inloggen vlotten zijn veel stabieler dan kano's in woelig water, maar ze kunnen breken. Dragen altijd zwemvesten!
 • Altijd slepen een ontsnapping vat, zoals een vlot of kano.