Wkenl

Hoe je er trots op dat een huismus te zijn

Als u liever de home-based leven in tussen uw drukke werk-of studie verplichtingen, kan je ervaren druk moeten "eruit te komen en feest meer!" Inderdaad, kan een aantal familieleden en vrienden impliceren dat er iets een beetje losgeslagen of kluizenaar-achtige over je omdat je liever thuis blijven wanneer al het plezier is schijnbaar gebeurt overal maar thuis. Maar toch, het leven in de fast lane is niet voor elke persoon en een huismus is tevreden met de bekendheid en het comfort van de woonomgeving. Het zou zelfs kunnen zeggen dat het de frequente party ganger wie is degene mist op een rijke en bevredigende ervaring, voor de huismus is vaak rapt in werelden in een wereld, zich te verdiepen in boeken, hobby's, tuinieren en andere home-based bezigheden die kan niet worden genoten tijdens het feesten de hele tijd. Als je soms een beetje onzeker dat uw keuze om een ​​huismus is niet mainstream genoeg of je voelt nogal defensief liever een gezellige avond zijn om een ​​nacht-op-de-stad, is het tijd om een ​​beetje trots in uw terugvorderen huismus-status.

Stappen

Hoe je er trots op dat een huismus te zijn. Waarderen dat als een huismus is een perfect geldige keuze.
Hoe je er trots op dat een huismus te zijn. Waarderen dat als een huismus is een perfect geldige keuze.
 1. 1
  Waarderen dat als een huismus is een perfect geldige keuze. In een wereld momenteel meer in de richting van de voorkeuren van de extraverte en sociale vlinders uitgelijnd, kan het gemakkelijk zijn af te vragen of uw huismus wegen zijn een of andere manier bizarre of out-of-kilter met iedereen. Ze zijn niet - de uitdaging is dat extraverte en sociale vlinders hebben de neiging om te worden bekrachtigd door altijd het zijn onder andere mensen buiten de huiselijke omgeving, terwijl andere mensen gewoon niet dat dezelfde buzz krijg. Bijvoorbeeld, als je een introvert, is de kans groot dat de uitgaven te veel tijd met grote groepen mensen kunnen je energie uitlekken en laat je gevoel overweldigd. Ook kunnen zeer gevoelige mensen vinden dat de constante blootstelling aan luide niveaus van geluid, veel mensen en spannende gebeurtenissen kunnen voelen als zintuiglijke overbelasting. Dit zijn gewoon reflecties van de manier waarop je bent en niet iets om je voor te schamen.
  • Erkennen dat veel mensen in de "Vlindertje" menigte neiging te gedijen op drama, hyped-up opwinding en zelfs problemen. Veel aandacht-zoekende gedrag wordt voldaan als "going out," tijdens een verblijf thuis heeft de neiging om het tegenovergestelde te zijn, namelijk het voeden van de innerlijke zelf en niet het geven van een toss wat anderen denken.
 2. 2
  Erkennen dat sommige mensen altijd plezier van huismussen zullen maken. Het is als een DNA-ding, het is in hun genen, ze gewoon voelen zich gedwongen om erop te wijzen dat je onmogelijk kan worden "voor de lol zitten thuis." Uiteraard is deze beoordeling volledig gebaseerd op hun ervaring van plezier en het is zeer waarschijnlijk dat elke keer dat ze thuis bleef heeft men afgedwongen, zoals wanneer ze liep uit geld of een verkoudheid, en dus het geheugen van het gewoon slecht. Net zoals het is fijn om te willen om het leven en de ziel van elke partij zijn, het is ook fijn om een ​​huismus, net zo lang als beide soorten mensen kunnen een zachte akkoord te vertrekken van de andere te komen.
  • Veel tieners en jonge volwassenen voelen een druk om "party non-stop" en nooit uit elkaar thuis te zijn uit de slaap en een wasserette. Gangbare stereotypen van huismus mensen is dat ze meestal oud of grootouders, waardoor er weinig ruimte is voor de realiteit dat iedereen een huismus op elke leeftijd kan worden, of misschien zelfs het veranderen tussen het zijn van een sociale vlinder of huismus tijdens de verschillende stadia van ons leven.
  • Met alle middelen maken compromissen als het er echt toe doet, zoals wanneer je vriend, broer of zus een verjaardag viert of uw werkplek heeft een speciale partij met een gerenommeerd spreker gegooid, maar niet in regelmatig uitgaan met vrienden of anderen worden geduwd, alleen maar omdat je 're volgens hun voorkeur.
 3. 3
  Uit te werken je redenen om thuis te blijven vaker wel dan niet. Hoewel u niet hoeft te uw voorkeur voor thuis te blijven rechtvaardigen, soms het helpt om duidelijk te maken aan jezelf waarom je liever tijd doorbrengen thuis in plaats van een bezoek aan het winkelcentrum, dance clubs en outdoor evenementen. Daarbij zult u in staat om te komen met wat leuke reacties op andere mensen helpen begrijpen dat je gelukkig bent, tevreden, op hun gemak en opgewonden door deze keuze! Schrijf een lijst van de top vijf redenen waarom je het leuk om een ​​huismus. Bouwen dan een aantal goede uitleg rond deze redenen om te delen met mensen die proberen om uw keuze te bekritiseren.
  • Help zorgzame maar opdringerige vrienden en familieleden begrijpen dat je voldaan en niets ontbreekt. Uitleggen dat gedwongen om uit te gaan tegen uw voorkeur zou een abrupte en ongewenste wijziging met weinig voordeel zijn als je elk moment van de going-out ervaring haatte.
  • Zachtjes vertel mensen het verschil tussen eenzaamheid en eenzaamheid, tegelijk als een bevestiging dat je bent helemaal niet eenzaam.
 4. 4
  Geniet van alle dingen die je graag doet thuis. Home is een heiligdom van de wereld en het is hier dat je krijgt om te bouwen uw Taj Mahal van tandenstokers, herlezen Lord of the Rings voor de vijfde keer, het bezit van een film marathon en voeden uw huisdier slang levende ratten alles zonder de nieuwsgierige ogen van de wereld zoek op en je beoordelen. Veel activiteiten, zowel creatief als fysiek, zou niet mogelijk zijn zonder dat uw eigen prive-ruimte voor bezinning, rust en privacy - woning biedt u dit. En voor sommigen, misschien heb je inbegrepen, het is een eenvoudige uitbreiding van hun liefde voor het hebben van een bepaalde routine en manier van zijn, dat ze neigt naar de voorkeur van de woonomgeving. Bijvoorbeeld, als je eenmaal in een ritme van de film marathons elke vrijdagavond, het schrijven van poëzie elke zaterdag en haken kitty kleren zondagmiddag in de voorkant van een favoriet uitzicht, de rustige en regelmatige momentum is niet iets wat de moeite storend omdat het vervullen. Dingen die je het beste zou kunnen doen thuis zijn:
  • Het lezen van een goed of een uitdagende boek, of het lezen van een hele reeks boeken!
  • Schrijven is vaak iets dat profiteert van de rust van thuis. Zoek een vaste plek, dat is gewoon van jou en bij voorkeur een met een prachtig uitzicht, dan schrijven weg. Romans, blogs, korte verhalen, opiniestukken, artikelen, enzovoort, zijn alle mogelijke manieren om voort laat uw innerlijke schrijver.
  • Koken tot een storm. Als je hebt een goed functionerende keuken, heb je alles wat je nodig hebt om een ​​chef-at-home zijn. U kunt bakken, koken en grill naar hartelust en als je het schrijven en koken type, zou je ook over te bloggen.
  • Movie marathons. Thuis is waar je kunt inhalen op de gemiste films en tv-shows, of opnieuw kijken naar alle films en shows die je hebt liefgehad en blijven koesteren. Sterker nog, als je het gemist de meeste van een favoriete tv-serie, de huur van de dvd, maak een grote bak popcorn en lekker liggen om het allemaal te bekijken in een keer.
  • Tijd doorbrengen met je huisdieren. Terwijl de honden het niet erg een beetje socialiseren, veel huisdieren zijn niet geschikt voor gaat nergens heen, zoals katten, reptielen, knaagdieren en dergelijke. Zelfs honden willen besteden at-home tijd (verleend, ze zijn blij waar u ook bent tevreden). Veel quality time kunnen worden doorgebracht met huisdieren thuis.
  • Een artiest. Thuis kunt u weg maken, alles in de wetenschap dat niemand gaat om het eindresultaat te beoordelen, tenzij je hen vragen om. U kunt ook sluw, en overvallen de prullenbak voor wat inspiratie, of verzamel natuurlijke stukjes en beetjes uit uw tuin.
  • Nodig je vrienden uit voor een bordspel feestje. Stap uit de oude games, tal van heerlijke hapjes, speel mellow muziek en gewoon zinken in comfortabele stoelen voor een avond vol plezier samen, op een eenvoudig-nog-steeds-competitieve tempo. Video games zijn een andere optie.
  • Oefenen. Je hoeft niet naar een sportschool om een ​​goede workout te bereiken. Aankoop oefening dvd's, bekijk de uitoefening video's online of ga voor een run om stress opgebouwd uit de week te verlichten.
 5. 5
  Waarderen uw zen omgeving, terwijl je vrienden en collega's brengen hun tijd rondrennen. Omdat het een huismus kan betekenen dat u meer tijd om te ontspannen en te verjongen nadat ze druk aan het werk of studie hebben. Leer hoe om te stoppen en "om de rozen" om uw tijd te maximaliseren thuis. Kunt u echt ontspannen in de thuisomgeving door de uitvoering van bewuste ontspanning maatregelen als onderdeel van uw huismus tijd. Sommige ideeën zijn meditatie, yoga, contemplatie, een doe-kuuroord in je bad, opzettelijke rust en opknoping in een hangmat.
  • Het houden van uw woonomgeving Zen omvat ervoor te zorgen dat het netjes en in orde. Als u besteden uw week hier en daar haasten, hunker naar beneden en krijg klusjes uitgevoerd bij een normale wekelijkse tijd, zodat tijdens de rest van je homebody tijd en drukke week je niet verzanden met extra checklist items.
  • Delen huismus-ness. Als iemand die je leven met een huismus, verbinden en een rustige tijd doorbrengen samen, misschien zelfs mediteren, de bespreking van de merites van een roman, zachtjes debatteren sociologische kwesties of overweegt leven samen.
 6. 6
  Neem meer tijd om uw familie te genieten in de ontspannen omgeving van het huis. Ouders worden soms afgedwongen homebodies want het is gewoon makkelijker om te gaan met baby's en peuters in de thuisomgeving. In plaats van het gevoel beperkt door thuis te blijven vanwege gezinstaken hoewel, zie het als een geweldige kans om samen tijd doorbrengen dingen die je allemaal dichter bij elkaar te brengen doen. Enkele ideeën zijn:
  • Speel spelletjes voor het gezin. Familie spel 's nachts kan een prachtige manier om opnieuw te verbinden met uw kinderen te zijn. Selecteer een leeftijd passende spel en het verzamelen van de familie rond de tafel voor een kans om samen te werken en plezier hebben. Zet hem in een traditie die je kinderen terug zal kijken op in voorliefde.
  • Start een familie project. Of het nu het schilderen van de schuur in de achtertuin of het maken van een speciaal verjaardagscadeau voor oma, neem de tijd thuis om samen te werken met andere familieleden op iets creatiefs.
  • Opknappen of renoveren. Tijd voor een grote meid / jongen kamer? Verzamel uw leveringen van tevoren (de nieuwe bed geleverd en hebben uw kind kiezen voor de kleuren verf en inrichting) en zet dan je talenten aan het werk!
  • Lekker met je kinderen op de bank tijdens een regenachtige middag. Geniet en omarm elke minuut die je hebt met je kinderen door ze dicht en het doorbrengen van wat stille tijd thuis.
 7. 7
  Wees trots op je wat je bespaart terwijl je tijd doorbrengen thuis. Omdat het een huismus voor veel mensen verandert al snel in een geldbesparende oefening. Je bent niet verleiden door de gebruikelijke dingen die feestgangers hebben de neiging om hun hard verdiende geld te besteden aan, zoals dranken, partijen, blitse kleding, veel maaltijden en andere willekeurige kosten. In plaats daarvan, de huismus kunt geld besparen door koken thuis, geen zorgen over wat je draagt, het nastreven van prijsbewuste activiteiten en voorzichtig met geld. En zelfs als uw hobby of online winkelen gewoonte is het genieten van een paar centen, het is meer waarschijnlijk dat je iets te laten zien heb want je hebt gemaakt overwogen aankopen die verder uw belangen in plaats van zakgeld onverklaarbare wanneer uit. Bovendien is de kans groot dat je veel bent te betalen voor het voorrecht van het bezitten of huren van uw stukje paradijs - door meer tijd besteden aan het, je krijgt meer kilometers uit uw betalingen. Om echt te zorgen dat uw huismus wegen leiden tot een verhoging van uw persoonlijke besparingen, hier zijn enkele aanvullende suggesties:
  • Maak een begroting die zal zorgen voor de maximale hoeveelheid te besparen. Als je niet de uitgaven zo veel geld socialiseren of uit eten gaan in de stad, zorg ervoor dat u uiteindelijk bespaart uw geld. Geld kan eenvoudig door je vingers glippen als je het niet kijken, zelfs als je thuis blijven veel.
  • Maak een heleboel dingen uit het niets, van maaltijden tot kleding. Zelfvoorzienende vaardigheden maken een grote opleving als mensen beginnen om de kwaliteit en de zelfgenoegzaamheid afgeleid van het maken van je eigen te realiseren.
  • Lenen in plaats van kopen. Bezoek de bibliotheek voor boeken, huren in plaats van kopen films en huur iets nodig voor grote werk rond het huis in plaats van het kopen van de versnelling. Dit bespaart u een hoop geld - en ruimte.
  • Investeren in energiebesparende initiatieven, zodat verwarming en koeling uw huis is niet zo duur - goede isolatie is een goede plek om te beginnen.
  • Toewijzen geld voor de toekomst. In de toekomst kunt u reizen naar uw wereldse kennis te verbreden of te kunnen naar een nieuwe ervaring, zoals het starten van een bedrijf aan huis veroorloven. Zorg ervoor dat u het geld beschikbaar om een ​​paar persoonlijke dromen na te streven door squirreling wat deeg weg op een spaarrekening, geldmarkt, CD of IRA. Als financiële nous is niet uw ding, een goede financieel adviseur om u te helpen.
 8. 8
  Geworden "party" centrale thuis door het maken van uw eigen plezier. Niet elke huismus zal willen onderhoudend anderen nemen in het huis als een gewone activiteit, maar voor sommige huismussen, kan dit grote aantrekkingskracht hebben. Als je van het idee van het hebben van vrienden uit om uw plaats en hen te voeden of gewoon gooien van een leuk feestje, kunt u uw culinaire vaardigheden te bevrijden en gooi een goede tijd voor al thuis. Enkele ideeën voor manieren om te entertainen of te vieren thuis zijn:
  • Gooi een familiefeest dat zowel kinderen als volwassenen omvat. Als veel van uw vrienden hebben kleine kinderen, post op de gemeente is niet van plan om de norm te zijn. Thuis partijen kan maken voor een aantal memorabele momenten dus gooi een ongedwongen feest "gewoon omdat" en kan helpen geven andere homebodies de kans om wat plezier te hebben buiten de normale routine. Omvatten zowel kind als volwassen vriendelijke eten en drinken en hebben veel speelgoed en toezicht van een volwassene voor de kinderen.
  • Host een meisjes of jongens 's nachts inch Geen behoefte om uit te gaan op de stad om plezier te hebben met de meisjes of jongens - uw huis ruimte zal mooi doen. Voorraad op volwassen dranken, hapjes en zelfs gooien in een aantal kaarten voor een spetterende avond met vrienden thuis. Denk aan thema's zoals wijnproeverijen of zelfs een speciale gebeurtenis partij, zoals een Royal Wedding of Cinco de Mayo.
  • Gastheer zijn voor een indoor picknick tijdens de winter. Omdat het huis gekluisterd tijdens de koude wintermaanden betekent niet dat je niet kunt het naar buiten te brengen inch Als de winterblues heb je naar beneden, nodig je vrienden uit voor een veer geïnspireerd picknick in uw woonkamer. Verspreid geruite dekens, breken de picknickmanden en zelfs de aankoop van een paar plastic mieren te "ergeren" de gasten. Vraag elke gast om een ​​gerecht te brengen en u levert de drankjes, papier en plastic ware.
  • Houdt regelmatig een hobby avond bij u thuis. Brengen mensen samen die uw interesses delen en pronken met je vaardigheden. Dit kan een leermoment, een kans voor iedereen om tips delen en een tijd om afgewerkte producten ieder van jullie heeft gemaakt weer te geven zijn. en zijn al die nodig zijn om te helpen zo'n avond soepel verlopen.
 9. 9
  Bevestiging van uw keuze om een huismus. Adrenaline junkies kan niet stil zitten, moet voortdurend actie en willen zijn "in de dikke van het." Terwijl die benadering van het leven lijkt de mainstream geaccepteerde norm zijn, kunt u nog steeds de wereld draai in een rustiger, minder hyped manier. Door een huismus, heeft u ervoor gekozen om de dingen die je graag uit de schijnwerpers te streven, het voeden van de innerlijke zelf en het optimaal benutten van uw woonomgeving. Wanneer een niet-huismus probeert u te overtuigen om anders te zijn, beseffen dat tijd doorbrengen op de manier waarop je het liefst is de ultieme keuze en niet worden overgehaald om te gaan tegen uw wensen.

Tips

 • Als je het gevoel een beetje beschaamd of abnormale over smaak thuis in plaats van rond te rennen in de rat race, vergeet niet dat je trouw aan jezelf. Dit is niet iets om lichtvaardig worden gezegd, want veel mensen zijn gemakkelijk gevangen in het doen van wat is trendy, warm of de "in-ding." Door de mogelijkheid om uw voorkeur te uiten, ben je sterk staan ​​voor wat voor u.
 • Hoewel optioneel, kan het helpen om jezelf af te stemmen met iemand die ook houdt van het zijn een huismus, zodat u samen kunt thuis blijven. Dit zal niet altijd mogelijk zijn, dus de volgende beste ding is om met iemand die het begrijpen en accepteren van uw voorkeur thuis te blijven.
 • Sta open voor nieuwe situaties, zelfs als dat betekent dat u kunt uit onderneming van uw comfort zone (thuis) van tijd tot tijd.
 • Merk op dat het besef dat je een huismus langzaam kan aanbreken op je. Als je besteed veel tijd uit te gaan in uw tieners vanwege peer pressure of gewoon omdat thuisblijven bedoeld strijden voor vreedzame ruimte met uw broers en zussen, kunt u later in het leven beseffen dat dit uitgaansgebied zelf is niet een waarheidsgetrouwe weergave van wie je bent. Dit kan duidelijk worden wanneer je eindelijk de kans om te leven in je eigen ruimte en ontdekt dat je love it!
 • Overwegen een dier uit het asiel. Niet alleen zal je redden van een leven, een studie uitgevoerd door de State University van New York bleek dat de helft van de deelnemers aan de studie (beursmakelaars die lijden aan hypertensie) die een huisdier geadopteerd waren half zo benadrukt als degenen die dat niet deden. Een huisdier kan huismus leven compleet te maken.

Waarschuwingen

 • Als je verblijft thuis omdat je bang bent van de buitenwereld, in plaats van als een keuze hebt, is het aanbevolen dat je hulp van een geestelijke gezondheid specialist te zoeken. Sommige aandoeningen zoals post-traumatische stress-stoornis, sociale angststoornis of fobieën, zoals pleinvrees kan voorkomen dat u volledig leven, met behulp van uw huis als een schild tegen de wereld. Als je bezorgd bent dat het een angst of angst houden u thuis, moet u dit bespreken met iemand en de hulp krijgen die je nodig hebt.