Wkenl

Hoe om vrienden te maken met een extreem verlegen persoon

Veel mensen zijn erg schuw. Ze ongemakkelijk het gezelschap van mensen die niet vertrouwd zijn met. De meeste van de tijd, in een kamer vol vreemden, zullen ze blijven door zichzelf, weg van de menigte. De meeste van de tijd, zodra ze zich comfortabel voelen met anderen, ze open te stellen, en zijn echt veel plezier te worden. Ze beginnen te praten, en voor je het weet, je vergeet hoe verlegen ze was geweest toen je voor het eerst ontmoette.

Stappen

Hoe om vrienden te maken met een extreem verlegen persoon. Hen benaderen en hebben een mooie vriendelijke op je gezicht.
Hoe om vrienden te maken met een extreem verlegen persoon. Hen benaderen en hebben een mooie vriendelijke op je gezicht.
 1. 1
  Hen benaderen en hebben een mooie vriendelijke op je gezicht.
 2. 2
  Te kalmeren, en, stel jezelf voor, en vraag hen om hun naam. Complimenteer hen, praten over iets dat je zou beide gemeen hebben. Gewoon vriendelijk zijn. Doe het traag.
 3. 3
  Vraag hen vragen over wat ze graag doet, of als ze graag films, of wat tv laten zien dat ze genieten. Wanneer zij antwoorden, luister beleefd, en kijk naar hen terwijl ze praten. Kijk in hun ogen als mogelijk. Aandacht besteden aan hun meningen en gedachten, voeg dan in welke gedachten die schoot in je geest, maar vergeet niet om ervoor te zorgen dat het hen niet zou beledigen.
 4. 4
  Wachten tot ze klaar zijn met praten en dan reageren op wat ze had gezegd. Zorg ervoor dat ze begrijpen dat je hebt geluisterd naar hen. Bijvoorbeeld, als ze het over dieren, toon haar dan dat je op de hoogte was geweest, stel vragen topic-gerelateerde zoals, 'heb je enig huisdier van je eigen?', 'Wat is de naam van uw hond?', 'Ik aanbid wolven! "," ze zijn mijn favoriet dier, wat is de jouwe? ", enz.
 5. 5
  Weten dat zodra ze zich comfortabel voelen met je mee, zullen zij meer extravert, en zal waarschijnlijk een heel leuk zijn.
 6. 6
  Streven ze door hen te vragen om te hangen met je. Je zou kunnen hebben om het grootste deel van de roeping in eerste of in de vriendschap doen, maar als je geïnteresseerd bent in hen, het is het waard. Niet druk hen om dingen die ze niet willen, zoals de toetreding tot grote groepen nieuwe mensen de hele tijd of naar feestjes doen. Leer wat u beiden samen kunnen doen, maar op hetzelfde moment, zal leuk zijn voor je vriend.
 7. 7
  Hebben ze leuke activiteiten waar ze hun haar kunnen laten zitten en lachen of te handelen als een kind, bijvoorbeeld, skaten doe.

Tips

 • Gewoon vrienden, wees kalm, beleefd en geïnteresseerd in wat ze te zeggen hebben.
 • Kijk naar wat je graag over mensen die je hebt interactie zijn.
 • Wees jezelf in plaats van te proberen om "cool" te zijn. Mensen zullen het meest waarschijnlijk vind je een interessant persoon toch.
 • Luister aandachtig naar wat anderen te zeggen hebben. Je wilt niet laten de ander gaan en op, alsof je begrepen, ga dan, "wat?"

Waarschuwingen

 • NOOIT vragen waarom ze zo stil of verlegen want dit is het ergste wat je kan zeggen, omdat het hen evenals waardoor ze ongemakkelijk verlegenheid brengt. Als je vraagt ​​of zegt dit, zullen ze uiteindelijk je haten. Je moet doen alsof ze zijn niet verlegen, en behandel ze alsof er niets verkeerd of onhandig over hen stil. Uiteindelijk zullen ze open te stellen.
 • Wees voorzichtig met oogcontact. Kijkend naar een verlegen persoon te lang zal ze voelen zich als een insect onder de microscoop - zoals ze worden onderzocht. Verlegen mensen zullen merken dit zeer snel, zo niet meteen, en zal reageren door zo snel als ze kunnen verlaten.
 • Weet beledigend commentaar dat iets stereotiep, seksistisch, racistisch, enz. bevatten of niet iets dat is gericht op een bepaalde groep zegt niet maken. Ook al is je nieuwe vriend kan praten over deze dingen, wees beleefd, maar ze niet noemen jezelf.
 • Probeer niet te verlegen individuen in groepen van je vrienden te benaderen, omdat veel verlegen mensen vinden het erg lastig en moeilijk om te gaan met zo veel nieuwe mensen tegelijk en kan worden geïntimideerd door u.
 • Let op wat je zegt, en meer nog, op zijn hoede voor wat je doet, met betrekking tot een verlegen persoon. Verlegen mensen zijn meestal intuïtief, en zal oordelen acties evenals uw woorden. Zeggen / doen van de verkeerde dingen, zelfs een keer, zal een verlegen persoon verzegelen. U mag niet in staat zijn om hen om weer open.
 • Niet staren op een verlegen persoon, terwijl hij / zij eet. Het is onbeleefd om te doen voor iedereen, en waarschijnlijk ook om ze extra ongemakkelijk, vooral als ze nog niet helemaal gewend aan jou.
 • Zeg niet: "Waarom ga je niet lachen? ', Of' Je ziet er moe..". De meeste kans dat ze oncomfortabel, en je zou toevoegen aan het. In plaats daarvan proberen ze te vertellen een grappig verhaal of complimenteren hen.
 • Niet klagen.
 • Zet ze nooit in pijnlijke, ongemakkelijke situaties.
 • De meeste mensen zijn schuw vanwege een angst dat iemand kritiek heeft of hen te veroordelen. Wees voorzichtig niet om iets veroordelend naar hun karakter of interesses zeggen. Bijvoorbeeld, zeg dan niet "Mijn vriend zei dat hij denkt dat je saai bent" of zelfs zeggen dat het achter hun rug, omdat de kans groot dat het zal terug te gaan naar hen. In feite zullen ze niet willen openstellen voor u en plezier hebben, omdat ze mensen niet kunt vertrouwen. Doe het tegenovergestelde door het vinden van manieren om ze elke keer in een tijdje herinneren wat je wilt over hen. Vertrouwen op te bouwen.