Wkenl

Hoe je het verleden achter

Wanneer de nachten zijn lang en je kunt niet slapen voor al het verdriet van een verleden linker onopgelost, wanneer je kunt niet de toekomst vierkant te begrijpen en verder te gaan, wanneer het verleden achtervolgt zowel uren dat u wakker en je dromen... is het waarschijnlijk dat je in de greep van angst en inertie. Er komt altijd een punt waarop je moet ophouden te blijven steken in het verleden of het zal u vast en markeer elke stap die je neemt vanaf nu.

Stappen

Hoe je het verleden achter. Voor te bereiden op de uitdagingen geconfronteerd.
Hoe je het verleden achter. Voor te bereiden op de uitdagingen geconfronteerd.
 1. 1
  Voor te bereiden op de uitdagingen geconfronteerd. Een verleden links onopgelost blijft je achtervolgen als je niet aanpakken van de onderliggende verdriet, pijn en woede. Je mag niet wilt aspecten van wat er is gebeurd in het verleden, maar als je dat niet doet, je het deel van je geest dat verbergt en glossen dan doet pijn om te domineren toe opnieuw. En in plaats van volledig te begrijpen wat er gebeurd is en het leren van het, je woont in de greep van het verleden onbewust en laat het eten weg bij je.
  • Als je een duidelijk beeld van het verleden niet kunnen nemen door zelfevaluatie, zoek professionele therapeutische hulp om u te begeleiden.
 2. 2
  Accepteer dat je niet kunt veranderen wat er is gebeurd. Maar, nog herinneren kun je je verleden te veranderen. Je kan het fysiek niet veranderen, maar je kunt het mentaal veranderen. Het is niet mogelijk om de feiten van wat je hebt ervaren en ging door herschrijven. Maar het is mogelijk om de manier waarop je het waarneemt herschrijven en omgaan vanaf nu verder. Als je dat niet doet, zal je pijn doen zelf carry over dit emotionele pijn in alle nieuwe ervaringen en relaties, eventueel te vergiftigen en veroordelen hen te mislukken zonder enige bewuste verlangen op uw rekening.
 3. 3
  Geloof niet alles wat iemand gezegd om je pijn te doen. Misbruikers, van de mildste situationele pester als een onaangename toezichthouder om een ​​bot-brekende mishandelende ouder, wil niet dat je te goed aan jezelf denken of vraag hun onrechtvaardige gezag. Als ze zeggen dat je te onafhankelijk bent, dat is omdat ze wilde dat je afhankelijk te zijn van hun mening over je eigen. Als ze zeggen dat je bent te gevoelig is, betekent dit dat je nog steeds de capaciteit om te voelen of het waar is of genoeg zelfrespect om een ​​belediging te weigeren. Als ze zeggen dat je te koud, het is omdat je niet goedgelovig genoeg om te vallen voor hun excuses. Vergelijk hun beledigingen aan wat mensen die graag je en houd een hoge dunk over je zeggen. Bij beide groepen het eens, het is waarschijnlijk waar over u, maar dat is niet altijd het slecht maakt.
  • Dit soort sortering kan enige tijd duren en introspectie. Het is diep genezing. Start deze door het maken van een lijst van de dingen die je graag over jezelf, om je gevoelens te scheiden van uw tegenstanders. U kunt een aantal eigenschappen op beide lijsten te vinden, accepteren ze als deel van jezelf. Misschien vindt u een aantal van hun beledigingen zijn gewoon platte leugens. Het is gebruikelijk voor pestkoppen en misbruikers te liegen mensen emotioneel afhankelijk van hun goede advies te houden. Vaak projecteren ze hun gebreken, die je niet zou kunnen delen. Een persoonlijk dagboek is goed voor dit, gevolgd door het bespreken van uw observaties met een vertrouwde vriend of therapeut die heeft een hoge dunk van je.
 4. 4
  Wees dankbaar voor vrienden die je steunen en zal er altijd zijn voor jou. Maak jezelf niet verstoord door te denken over mensen die niet respecteren en waarderen u.
 5. 5
  Laten gaan. Erken dat je leeft in real time het dragen van de bagage van de oude tijd. En dan loslaten. Speel je uit een verleden gewoonte in een huidige relatie? Heeft uw angst voor woede, verlies, stemverheffing, stilte enz. nu zetten de toon voor hoe je met anderen omgaat? Dit vereist een zorgvuldige afweging aan de ranken van wie je werkelijk bent en wat ervaringen uit de kindertijd verder gevormd hoe u reageert op situaties untwist. De meesten van ons voelen een diepe innerlijke kern van wie we zijn op ons best. En we zijn allemaal in staat om het scheiden van de emotionele triggers uit de vaste kern van het zelf als we zitten nog lang genoeg om elkaar te plagen dat wat triggers onze gewoontegedrag en zoeken dat wat echt is wat we geloven onszelf kunnen worden.
 6. 6
  Verwijder het verleden van je toekomst. Dit betekent simpelweg dat je moet leren om te stoppen met ervaringen uit het verleden te laten beheersen je. Dit gebeurt wanneer u een slechte ervaring en je laat hem verder. In dit geval, in plaats van positief denken en het onthouden van de middelen die u uiteindelijk overwon voorafgaande negatieve uitdagingen, uw directe, gebruikelijke reactie is om de slechte resultaten van die vroegere ervaring over te dragen aan een huidige situatie, uitgaande van het worst case scenario voor uw huidige ervaring, met full-blown verwachtingen die dingen alleen maar slecht zal zijn. En dat komt de gewone reacties, op cue, in plaats van een reeks gekozen proactieve acties die door u gedefinieerd als de persoon die je nu bent.
 7. 7
  Maak een positieve toekomst. Combineer de wetenschap dat je het verleden niet kan veranderen met de wetenschap dat je de toekomst niet kan voorspellen, maar u kunt ervoor zorgen dat de persoon die je nu bent is sterk, heel en gezond emotioneel, zodat eventuele toekomstige negatieve scenario's zijn iets wat de persoon die je bent nu kan zeker omgaan met, het maakt niet uit wat er wordt gegooid op je. Dit is echt over het nemen van verantwoordelijkheid voor jezelf en hoe je reageert. Zodra u de uitdagingen uit je verleden werden geconfronteerd met en accepteren dat terwijl je het verleden niet kunt veranderen, kunt u ophouden te laten zijn rol-uitgespeeld elke keer een nieuwe uitdaging zich voordoet, begin je de angst voor meer slechte dingen gebeuren zoals te verwijderen geregisseerd door uw ervaringen uit het verleden. In plaats daarvan, je nu leren om de realiteit te omarmen dat de toekomst is nog ongeschreven en als je wilt dat het een positieve en sterke ervaring, de kracht ligt in je om dit te bereiken.
 8. 8
  Neem het langzaam maar zeker. Geen overnight transformatie zal optreden wanneer u probeert om jezelf te verplaatsen door middel van verleden gewoonten. Het neemt alle tijd en je zult alleen de beste en gezondste resultaten te bereiken door jezelf de tijd en ruimte om verder te gaan. Echter, er zijn een aantal eenvoudige en praktische dingen die u kunnen helpen om het verleden achter zich te laten en, terwijl grotendeels symbolisch, sleutel in het geest-lichaam verbinding aspect van onze menselijkheid en helpen met uw denkprocessen:
  • Hier krijg je een grote doos en gooien in het iets dat je doet denken aan een verleden mislukte relatie, een dode of vermiste persoon, een baan die je links pijnlijk gevoel, iets fysiek en tastbaar dat hangt om je nek als een strop. Beslissen of dit vak moet worden gegooid of opgeslagen. Hoe dan ook, kom je tot een conclusie over de inhoud ervan, dat ze je niet meer kunnen beïnvloeden.
   • Als het een mislukte relatie of ervaring, is het vaak beter om te gooien de doos en laat de herinneringen aan het geheugen alleen, die vriendelijker zijn voor u dan fysieke bewijs zal zijn.
   • Als het herinneringen aan een verloren geliefde bevat, kan je je beter voelt gewoon verzegelen het op en zetten het opzij, voelen dat u dit doet als het begin van een reis vooruit.
  • Noteer je gevoelens. Je kon een brief aan een persoon of personen in het verleden, die je pijn te schrijven. Je kon poëzie of proza ​​te schrijven. Iets waarmee je te laten uit de gevoelens en hoe afschuwelijk je woord dingen, laat het uit. Je moet niet te houden dit schrijven - het is gewoon een manier om het openstellen van de emotionele achterstand en slaakte onderdrukte gevoelens zo goed mogelijk.
  • Terugkomen plaatsen waar je voelde pijn en pijn. Ga terug en realiseren van de macht je hebt persoonlijk niet laten die plaats contact met u op. Dit kan een overweldigende ervaring zijn, echter, afhankelijk van wat er is gebeurd. Bijvoorbeeld, overlevenden van concentratiekampen of seksueel misbruik zijn minder waarschijnlijk ooit in staat zijn om de plaats waar slechte dingen gebeurd dan iemand die een romantische ervaring had ergens maar sinds brak onder ogen. Meten zelf hoe bereid je bent om te nemen wat kan een grote sprong te zijn en neem een ​​maatje voor ondersteuning indien nodig.
 9. 9
  Vermijd het maken van overhaaste beslissingen. Terwijl je gaat door het genezingsproces om uw vermogen om te gaan met het verleden in een gemotiveerd en distantieerde manier te versterken, houden zich bewust van de triggers die je stuurt terug naar het verleden gewoonten. Actief streven naar een greep op gewone reacties zetten en daag jezelf om dingen anders te doen, terwijl op hetzelfde moment accepteren waarom je nodig hebt om dit te doen. Dit betekent ook het vermijden van het nemen van beslissingen in de haast die je later misschien spijt van, zoals het afsnijden van alle banden met iemand in uw familie, of het verzenden van nota's gevuld met vitriool om mensen, of stoppen van iets wat je hebt gedaan. Hoewel uiteindelijk een aantal van deze uitkomsten zou uiteindelijk op een het pad nadat redenering je neemt het met grote zorg, in eerste instantie deze oefening gaat over het versterken van jezelf om kalm te maken en verlichte beslissingen in plaats van vrolijk met vloeken en branden van uw bruggen zonder zorg voor morgen. Je doet zorg over morgen - een verantwoorde, doordachte en heldere toekomst die vrij is van wordt gecontroleerd door het verleden gewoonte.

Tips

 • Stel een doel voor jezelf als je dit nieuwe doel het zal u helpen een betere toekomst voor jezelf te maken te volgen.
 • Sommige verliezen zijn niet eeuwig. Veel van de genoegens die u hebt als kind werd geweigerd zijn nog steeds beschikbaar voor een volwassene en nog steeds plezierig. Misschien niet op precies dezelfde manier soms, maar bij volwassen equivalenten. Anderen zijn een genot om precies zoveel als je klein was. Ga je gang en beginnen met het verzamelen van stripboeken, zelfs als je volwassen bent, of poppen, of wat ertoe deed dat u verloren op. Je kunt groeien tot het punt dat een kinderlijke verwondering blijft levenslang, zelfs als je het gevoel dat je nooit een kind als zodanig omdat je je letterlijk jeugd overleefd.
 • U kunt opnieuw beginnen elk moment dat u kiest.
 • Elke keer dat je moet loslaten volg de stappen weer. Het feit is dat we zullen moeten loslaten wat tijd of het ander. Maar de tijd wordt gekozen door ons.
 • "Nostalgie is als een grammatica les: je vindt de tegenwoordige tijd, maar het verleden perfect!" - Owens Lee Pomeroy.
 • Geloof altijd in jezelf, luister nooit naar elke zet downs of persoonlijk op hen, worden zij gezegd om doelbewust je terug.

Waarschuwingen

 • Vermijd het gebruik van het leven in het verleden als een excuus voor het niet verbeteren van het heden. Als er dingen over je leven niet een stapel liggen nu, sorteer ze in plaats van herinneringen over hoe veel beter de dingen vroeger waren. Je bent een innovatieve, creatieve, flexibele mens die in staat is het maken van de keuze om beter te leven, maar proberen om uw huidige situatie te vergelijken met het verleden risico's houden je terug is.
 • Een ongelukkige jeugd is noch uniek noch objectief. Gebruik het als een constante excuus om jezelf en je situatie niet verbeteren is uiteindelijk een cop-out, dat is bestemd om u meer pijn dan de initiële uitdagingen u geconfronteerd in je jeugd te brengen. Accepteer dat wat er is gebeurd tijdens een ongelukkige jeugd was niet goed of goed, genezen goed (en krijg therapie voor het waar nodig), maar laat het niet vernietigen van uw huidige kansen op het leiden van een vervuld leven. Als je dat doet, de demonen van het verleden te winnen.