Wkenl

Hoe om te squashen

Dit zijn de regels voor een casual game van racketball.

Stappen

Hoe om te squashen. Spelers om de beurt het dienen van de stippellijn.
Hoe om te squashen. Spelers om de beurt het dienen van de stippellijn.
 1. 1
  Spelers om de beurt het dienen van de stippellijn. De persoon die terugkaatst van de bal van de voorwand en krijgt het dichtst bij de gestippelde lijn zal eerst maalt.
 2. 2
  Laten we veronderstellen dat je dient. Je zal staan ​​binnen de twee doorgetrokken lijnen die dwars over het gerecht. Je tegenstander zal staan ​​tussen de gestippelde lijn en de achterkant plexiglas wand. Sla de bal met je racket te dienen tegen de voorwand.
  • Als de bal er niet in slaagt om de tweede vaste lijn te wissen, heb je verweten. Probeer het opnieuw serveren.
  • Als uw bal raakt de achterkant (plexiglas) wand zonder eerst stuiteren tegen de grond, heb je verweten.
  • Als uw bal raakt de voorwand en de beide zijwanden voor de eerste bounce, heb je verweten.
  • Twee fouten in een rij resulteren in een speler switch.
 3. 3
  Zodra de bal is betekend en in het spel is, de spelers om de beurt slaan tegen de voorwand. Men kan de bal raakte voordat of nadat het tegen de grond heeft gestuiterd. Men kan de bal slam van de achterkant plexiglas wand, zolang het niet de grond raken voordat het raken van de voorwand.
 4. 4
  Het spel gaat door totdat een speler mist de bal op hun beurt en het stuitert twee keer.
  • Als die speler diende, zullen ze overschakelen plaatsen met de andere speler. De andere speler heeft geen punten te behalen.
  • Als die speler niet diende, zal de speler die serveert een punt te verkrijgen.
 5. 5
  Het spel wordt gespeeld op 15. De winnaar is de speler die als eerste 15.

Tips

 • Als de bal de hoek gevormd door de voorste wand en de vloer, kan het moeilijk zijn om te vertellen als het eerste de grond raakte. Luister aandachtig naar het geluid dat hij maakt over het effect. U zult snel leren om de onderscheidende squeeks identificeren.

Waarschuwingen

 • Geraakt met de bal doet pijn. Je tegenstanders kunnen worden geïrriteerd als je ricochet de bal weg hen te vaak.

Dingen die je nodig hebt

 • Een racket. Koop niet de goedkoopste! Je kunt uiteindelijk koopt 5. Walmart en Target verkopen goedkope rackets - geen van die goed zijn voor meer dan een paar spelletjes. Als u van plan op plakken met Badminton, investeren in een hoge kwaliteit racket als HEAD of Ektelon rackets. Indien mogelijk, ga dan naar een tennis / Badminton winkel om iemand helpen bij het kiezen van de juiste racket voor uw stijl omdat er nogal een paar factoren te overwegen, zoals racket gewicht, vorm, speelstijl, balans, en dergelijke.
 • Een racquetball. 5€ voor een geval van drie.
 • Een paar beschermende brillen. U kunt een fatsoenlijk paar voor 10€ te krijgen. Zijn waarde houden van uw ogen!
 • Een 10€ Badminton handschoen helpt als u gebruik maakt van een (rubberen) aftermarket grip, maar als je met behulp van de voorraad grip die met het racket je bent beter af zonder een handschoen kwam omdat een handschoen dingen een beetje meer glad kan maken bij het gebruik van de oorspronkelijke grip.